μεταμοσχευση σε πλαστικο στην Ελλαδα

warrior

New Member
Καλησπέρα σε όλους μπαίνω στο forum σχεδόν 2 χρόνια κ πρόσφατα έγινα μέλος. έχω αραίωση λιγο στους κροταφους και λιγο στην κορυφή οχι τρελα πραγματα αλλα κατω απο έντονο φωτισμο φαίνεται κ λεω να παω σε πλαστικο να κανω μεταμοσχευση γιατι με ενοχλει παρα πολυ μου εχει γινει εμμονη ιδεα. τα propecia ta minoxidil laser και λοιπα τα εχω δοκιμασει και τα θεωρώ μάταια ειδικα με propecia ειχα και αλλα προβληματα...Βασικα σκεφτομαι να παω στα Gouras clinics γιατι //edit// σε αντιθεση με τα κλασικα που ολοι ξέρουμε τι ειναι .θελω γνωμες και ειδικα απο τα ατομα που εχουν παει στο συγκεκριμένο .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: μεταμοσχευση σε πλαστικο στην Ελλαδα

Δες στην κατηγορία "μεταμόσχευση", εκει θα δεις πολλές εμπειρίες παιδιών που εκαναν μεταμοσχευση και με βάση αυτές κρίνεις και αποφασίζεις.

koskar

Member

Fenimore είπε:
Δες στην κατηγορία "μεταμόσχευση", εκει θα δεις πολλές εμπειρίες παιδιών που εκαναν μεταμοσχευση και με βάση αυτές κρίνεις και αποφασίζεις.
Admin αυτά τα posts κάνουν από μακρια μπαμμμμ πρέπει να τα διαγραφεις και να γινεται ban o χρηστης. Ελεος πια έχει γεμισει το forum με αρχηστα threads.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

koskar είπε:
Admin αυτά τα posts κάνουν από μακρια μπαμμμμ πρέπει να τα διαγραφεις και να γινεται ban o χρηστης. Ελεος πια έχει γεμισει το forum με αρχηστα threads.

Την επόμενη φορά που θα μου "την πέσουν" λέγοντας οτι δεν αφήνω τον κόσμο να μιλήσει και ότι υποστηρίζω μόνο συγκεκριμένες κλινικές, θα ερθεις να με υπερασπιστείς?

koskar

Member

Fenimore είπε:
Την επόμενη φορά που θα μου "την πέσουν" λέγοντας οτι δεν αφήνω τον κόσμο να μιλήσει και ότι υποστηρίζω μόνο συγκεκριμένες κλινικές, θα ερθεις να με υπερασπιστείς?
Ολοι γνωριζουμε οτι υπάρχουν γιατροι/κλινικές που θέλουν να διαφημιστούν εδώ μέσα, καθώς υπάρχουν πολλοί εν δυνάμοι πελάτες τους. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να βγει επισήμως ο γιατρος/κλινική και να παρουσιάσει σε κάποια thread ορισμένες από τις δουλείες τους ή ακόμη καλύτερα να συμμετεχουν ενεργα σε θέματα πληροφόρησης.
Όμως αυτά τα καραγκιοζιλίκια που φτιαχνουν κάθε φορά ένα χρηστη και ποσταρει "τυχαίως" ένα θέμα για συγκεκριμένο γιατρό έχει καταντήσει αηδία και θεωρώ ότι επιπλέον έχει ώς στόχο να απαξιώσει την χρησιμότητα του site.
Θεωρώ ότι όλοι οι πραγματικά ενεργτοί χρήστες θα σε υποστηρίξουν σε μια τετοια κίνηση να διαγραφεις κατευθείαν τους χρήστες αυτούς, ώστε να μην γεμίζει με "σκουπίδια" το forum. Αναφερομαι στις εμφανείς περιπτωσεις όπως σε αυτές εδώ που προσβάλουν εν-τέλει την νοημοσύνη μας.

danceworld_2001

Well-Known Member

Εγώ πάντως πείστηκα απο την διαφήμιση για τον κύριο Μαγκούρα και θα πάω στις κλινικές του να κάνω body fue απο την ηβική χώρα, πιστεύω 100 grafts να είναι καλά για να πάω nw 0!!!

warrior

New Member

Ρε παιδια τι promotion μου λετε.Εδω σας λεω οτι ειμαι στο τσακ για μεταμοσχευση κ αλλος καθετε και λεει να με διαγράψετε. δεν ειπα οτι πηγα ειδη κ οτι ηταν φοβερα τα αποτελεσματα!!! απλως επειδη λετε στο forum συνεχεια να παμε εξω ψαχνω να βρω καποια ικανοποιητικη λυση εδω.Απλως ρωτησα αν εχει παει στην κλινικη αυτη κανενα παλικαρι απο το forum.Αν καποιος ξερει καποιον αλλο πλαστικο στην Ελλαδα που να πιστευει οτι ειναι καλος ας το πει.Κυριως ψαχνω ατομα που πραγματοποιησαν επιτυχιμενη μεταμοσχευση στην Ελλαδα.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

koskar είπε:
Ολοι γνωριζουμε οτι υπάρχουν γιατροι/κλινικές που θέλουν να διαφημιστούν εδώ μέσα, καθώς υπάρχουν πολλοί εν δυνάμοι πελάτες τους. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να βγει επισήμως ο γιατρος/κλινική και να παρουσιάσει σε κάποια thread ορισμένες από τις δουλείες τους ή ακόμη καλύτερα να συμμετεχουν ενεργα σε θέματα πληροφόρησης.
Όμως αυτά τα καραγκιοζιλίκια που φτιαχνουν κάθε φορά ένα χρηστη και ποσταρει "τυχαίως" ένα θέμα για συγκεκριμένο γιατρό έχει καταντήσει αηδία και θεωρώ ότι επιπλέον έχει ώς στόχο να απαξιώσει την χρησιμότητα του site.
Θεωρώ ότι όλοι οι πραγματικά ενεργτοί χρήστες θα σε υποστηρίξουν σε μια τετοια κίνηση να διαγραφεις κατευθείαν τους χρήστες αυτούς, ώστε να μην γεμίζει με "σκουπίδια" το forum. Αναφερομαι στις εμφανείς περιπτωσεις όπως σε αυτές εδώ που προσβάλουν εν-τέλει την νοημοσύνη μας.

Μάζι σου φίλε, συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες, αλλά πριν λίγο καιρό αν το είχες δει, έσβησα τα 2 posts μεταμόσχευσης από βαλτό ασθενή από ελληνική κλινική, και δέχτηκα επίθεσει από παλιά και ενεργά μέλη του site και με κατηγόρησαν ότι έχω "κόλημα" με την συγκεκριμένη κλινική, και για περιπτώσεις της HDC κάνω τα στραβά μάτια, και αφήνωντας υππονοούμενα περί θεωριών συνομωσίας και ότι κάνω επιλεκτικό συντονισμό.
Πολύ λίγα παιδιά είπαν ότι έκανα καλά ενεργώντας έτσι.
Δυστηχώς δεν μπορώ να ποστάρω λινκ για το thread διότι έχει διαγραφεί ολοκληρωτικά (όχι από εμένα).
Αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να κοιτάς φίλε koskar προτού προτείνεις κάτι τέτοιο. Να στο πω πιο απλά, που ήσουν εσύ και οι άλλοι που υποστηρίζετε αυτήν την λογική όταν μου την έπεσαν τα δικά μας μέλη?

Επίσης έγινε edit το πρώτο μήνυμα του φίλου warrior. Οι κανόνες είναι κανόνες.
Επίσης για διαγραφή θεμάτων και ban-άρισμα μελών χρειάζονται αποδείξεις πρώτα, και όχι απλά υποψία, όσο μεγάλη και αν είναι αυτή.

Αν ο warrior μπήκε εδώ για διαφήμιση, δεν θα κερδίσει κάτι. Θα πέσει τόσο κράξιμο πάλι που η διαφήμιση θα γίνει δυσφήμιση.

warrior

New Member

ρε παιδιά ποια διαφήμιση.Γιατι δεν με ακουτε καν.Αυτο που ζηταω ειναι να μου πει καποιος που εχει κανει μεταμοσχευση στην ελλαδα και ειναι ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα.Απλα λεω τις σκέψεις μου.Αμα ειναι να μιλαμε γενικα κ αοριστα χωρισ να λεμε τις σκεψεις μας ποιο το νοημα?

SHOOTER

Member

warrior είπε:
ρε παιδιά ποια διαφήμιση.Γιατι δεν με ακουτε καν.Αυτο που ζηταω ειναι να μου πει καποιος που εχει κανει μεταμοσχευση στην ελλαδα και ειναι ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα.Απλα λεω τις σκέψεις μου.Αμα ειναι να μιλαμε γενικα κ αοριστα χωρισ να λεμε τις σκεψεις μας ποιο το νοημα?

Φίλε, δεν ξέρω αν είσαι βαλτός ή όχι, απλά ξεκίνησες ένα θέμα και μιλούσες και για συγκεκριμένο γιατρό γι΄αυτό εξελίχθηκε έτσι το πράγμα...Αν πράγματι θες τη γνώμη μας καλό θα ήταν να ξεκινούσες πιο 'ομαλά' και να έγραφες 2 πράγματα για εσένα καθώς επίσης και να έβαζες και καμιά φωτογραφία κλπ...Θέματα με μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα υπάρχουν.Διάβασε λίγο.

SHOOTER

Member

Fenimore είπε:
Μάζι σου φίλε, συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες, αλλά πριν λίγο καιρό αν το είχες δει, έσβησα τα 2 posts μεταμόσχευσης από βαλτό ασθενή από ελληνική κλινική, και δέχτηκα επίθεσει από παλιά και ενεργά μέλη του site και με κατηγόρησαν ότι έχω "κόλημα" με την συγκεκριμένη κλινική, και για περιπτώσεις της HDC κάνω τα στραβά μάτια, και αφήνωντας υππονοούμενα περί θεωριών συνομωσίας και ότι κάνω επιλεκτικό συντονισμό.
Πολύ λίγα παιδιά είπαν ότι έκανα καλά ενεργώντας έτσι.
Δυστηχώς δεν μπορώ να ποστάρω λινκ για το thread διότι έχει διαγραφεί ολοκληρωτικά (όχι από εμένα).
Αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να κοιτάς φίλε koskar προτού προτείνεις κάτι τέτοιο. Να στο πω πιο απλά, που ήσουν εσύ και οι άλλοι που υποστηρίζετε αυτήν την λογική όταν μου την έπεσαν τα δικά μας μέλη?

Feni μη σε παίρνει το παράπονο,μαζί σου είμαστε! :tease:
Προσωπικά είμαι υπέρ του να δίνουμε λίγο χρόνο στα νέα μέλη γιατί όταν κάποιος 'καίγεται' να κάνει ht,μπορεί να γράψει κανένα όνομα γιατρού
και να παρεξηγηθεί...
Από εκεί και πέρα, ότι αποφασίζεις πάνω σε τέτοια θέματα είμαι σίγουρος ότι το διπλοτσεκάρεις προτού κάνεις κίνηση. ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα