Απ: μεταμοσχευση σε πλαστικο στην Ελλαδα
koskar είπε:
Ολοι γνωριζουμε οτι υπάρχουν γιατροι/κλινικές που θέλουν να διαφημιστούν εδώ μέσα, καθώς υπάρχουν πολλοί εν δυνάμοι πελάτες τους. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να βγει επισήμως ο γιατρος/κλινική και να παρουσιάσει σε κάποια thread ορισμένες από τις δουλείες τους ή ακόμη καλύτερα να συμμετεχουν ενεργα σε θέματα πληροφόρησης.
Όμως αυτά τα καραγκιοζιλίκια που φτιαχνουν κάθε φορά ένα χρηστη και ποσταρει "τυχαίως" ένα θέμα για συγκεκριμένο γιατρό έχει καταντήσει αηδία και θεωρώ ότι επιπλέον έχει ώς στόχο να απαξιώσει την χρησιμότητα του site.
Θεωρώ ότι όλοι οι πραγματικά ενεργτοί χρήστες θα σε υποστηρίξουν σε μια τετοια κίνηση να διαγραφεις κατευθείαν τους χρήστες αυτούς, ώστε να μην γεμίζει με "σκουπίδια" το forum. Αναφερομαι στις εμφανείς περιπτωσεις όπως σε αυτές εδώ που προσβάλουν εν-τέλει την νοημοσύνη μας.
Μάζι σου φίλε, συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες, αλλά πριν λίγο καιρό αν το είχες δει, έσβησα τα 2 posts μεταμόσχευσης από βαλτό ασθενή από ελληνική κλινική, και δέχτηκα επίθεσει από παλιά και ενεργά μέλη του site και με κατηγόρησαν ότι έχω "κόλημα" με την συγκεκριμένη κλινική, και για περιπτώσεις της HDC κάνω τα στραβά μάτια, και αφήνωντας υππονοούμενα περί θεωριών συνομωσίας και ότι κάνω επιλεκτικό συντονισμό.
Πολύ λίγα παιδιά είπαν ότι έκανα καλά ενεργώντας έτσι.
Δυστηχώς δεν μπορώ να ποστάρω λινκ για το thread διότι έχει διαγραφεί ολοκληρωτικά (όχι από εμένα).
Αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να κοιτάς φίλε koskar προτού προτείνεις κάτι τέτοιο. Να στο πω πιο απλά, που ήσουν εσύ και οι άλλοι που υποστηρίζετε αυτήν την λογική όταν μου την έπεσαν τα δικά μας μέλη?
Επίσης έγινε edit το πρώτο μήνυμα του φίλου warrior. Οι κανόνες είναι κανόνες.
Επίσης για διαγραφή θεμάτων και ban-άρισμα μελών χρειάζονται αποδείξεις πρώτα, και όχι απλά υποψία, όσο μεγάλη και αν είναι αυτή.
Αν ο warrior μπήκε εδώ για διαφήμιση, δεν θα κερδίσει κάτι. Θα πέσει τόσο κράξιμο πάλι που η διαφήμιση θα γίνει δυσφήμιση.