μεταμοσχευση μαλλιων

kastelano

New Member
πηρα τηλ στην hdcκαι μου ειπε πετα της 26 του μηνως μεσο skype kai ποιο μετα που θα ερθει αθηνα..θα με δει και απο κοντα να μου πει ποσα χριαζομε grafts

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kastelano

New Member
Για το Proscar ξέρει κανένας αν είναι καλό να το ξανά ξεκινήσω σε αυτό το στάδιο;

Edit από Chs: Greeklish σε Ελληνικά.

elmajiko

Member
kastelano είπε:
Για το Proscar ξέρει κανένας αν είναι καλό να το ξανά ξεκινήσω σε αυτό το στάδιο;

Φανταστικο για τη τριχοπτωση... Καταστροφικο για τη περαιτερω στυση σου...

Διαλεγεις και παιρνεις, ολα ορθια δε παιζει...

Gio

New Member
elmajiko είπε:
kastelano είπε:

Φίλε elmajiko, διαφωνώ μαζί σου. Το οτι παίρνει κάποιος proscar δεν σημαίνει απαραίτητα οτι ΔΕΝ θα έχει καλή στύση. Αλίμονο! Υπάρχουν άνθρωποι που το παίρνουν πάρα πολλά χρόνια και δεν έχουν κανένα πρόβλημα.. Άλλωστε και ο φίλος παραπάνω που ρωτάει, το έπαιρνε και παλαιότερα οπότε γνωρίζει καλύτερα αν είχε παρενέργειες πάνω του.
Μεταξύ μας, το θέμα στύσεως σχετίζεται άμεσα και με το θέμα γυναίκας. Αν ¨γνωρίζει το τόπι..¨ και proscar 5mg να παίρνεις, θα πετάξεις..

kastelano

New Member
δεν ειχα προβλημα οσο το επρνα το proscar αλλα διαβασα ολα αυτα που λετε για παρενεργιες και το σταματισα απο μονος μου..παντος ανυπονονω να διορθοθουνε γτ εχω σκασει

fighter2013

New Member
Αναρωτιεμαι οσοι λενε οτι η μεταμοσχευση στην ελλαδα δεν αξιζει, αν ειναι ατομα που εχουν κανει αποτυχημενη στην ελλαδα και πετυχημενη στο εξωτερικο, η αν απλα διαδιδουν το μυθο (λογω ξενομανιας), οτι αξιζει μονο εξω. Δεν ειμαι υπερ της μμ λογω κοστους, ταλαιπωριας κτλ. θα προτιμουσα να εκανε τρομερη δουλεια το προπεσια και να μην χρειαζοταν ποτε μμ, ωστοσο ξερω γνωστο ο οποιος εκανε μεταμοσχευση στην ελλαδα, το αποτελεσμα ειναι φοβερο και το εκανε και σχετικα νωρις, ξεκινησε παραλληλα προπεσια, και 3 χρονια μετα δεν εχει χασει παραπανω μαλλια και η εμφυτευση αποδειχτηκε σωτηρια. Τωρα εχει φουλ μαλλια. Λοιπον, δεν δεχομαι οτι η μμ δεν αξιζει στην ελλαδα. Χωρια οτι αν κοιταξετε σε ξενα φορουμς και εκει κραζει ο αγγλος την αγγλικη κλινικη στην οποια την εκανε, ο γερμανοσ τη γερμανικη και ο αμερικανος την αμερικανικη. Τοση ξενομανια πια?

n094

Active Member
fighter2013 είπε:
Αναρωτιεμαι οσοι λενε οτι η μεταμοσχευση στην ελλαδα δεν αξιζει, αν ειναι ατομα που εχουν κανει αποτυχημενη στην ελλαδα και πετυχημενη στο εξωτερικο, η αν απλα διαδιδουν το μυθο (λογω ξενομανιας), οτι αξιζει μονο εξω. Δεν ειμαι υπερ της μμ λογω κοστους, ταλαιπωριας κτλ. θα προτιμουσα να εκανε τρομερη δουλεια το προπεσια και να μην χρειαζοταν ποτε μμ, ωστοσο ξερω γνωστο ο οποιος εκανε μεταμοσχευση στην ελλαδα, το αποτελεσμα ειναι φοβερο και το εκανε και σχετικα νωρις, ξεκινησε παραλληλα προπεσια, και 3 χρονια μετα δεν εχει χασει παραπανω μαλλια και η εμφυτευση αποδειχτηκε σωτηρια. Τωρα εχει φουλ μαλλια. Λοιπον, δεν δεχομαι οτι η μμ δεν αξιζει στην ελλαδα. Χωρια οτι αν κοιταξετε σε ξενα φορουμς και εκει κραζει ο αγγλος την αγγλικη κλινικη στην οποια την εκανε, ο γερμανοσ τη γερμανικη και ο αμερικανος την αμερικανικη. Τοση ξενομανια πια?

Άστο και έχουμε ηρεμήσει τον τελευταίο καιρό, μην ξαναρχίζουμε την ίδια κουβέντα γιατί δεν θα το αντέξω.... γνώμες είναι αυτές και όλες πρέπει να είναι σεβαστές....

elmajiko

Member
Gio είπε:
elmajiko είπε:
kastelano είπε:

Φίλε elmajiko, διαφωνώ μαζί σου. Το οτι παίρνει κάποιος proscar δεν σημαίνει απαραίτητα οτι ΔΕΝ θα έχει καλή στύση. Αλίμονο! Υπάρχουν άνθρωποι που το παίρνουν πάρα πολλά χρόνια και δεν έχουν κανένα πρόβλημα.. Άλλωστε και ο φίλος παραπάνω που ρωτάει, το έπαιρνε και παλαιότερα οπότε γνωρίζει καλύτερα αν είχε παρενέργειες πάνω του.
Μεταξύ μας, το θέμα στύσεως σχετίζεται άμεσα και με το θέμα γυναίκας. Αν ¨γνωρίζει το τόπι..¨ και proscar 5mg να παίρνεις, θα πετάξεις..

Αν εισαι 18-25 και ξεκινησεις θα εχεις μια 5ετια μπροστα σου ΙΣΩΣ χωρις εμφανη προβληματα λογω υψηλης τεστοστερονης.

Αν εισαι μεγαλυτερος ή συνεχισεις για πολλα χρονια χρησης το εργαλειο θα κοψει τις "υψηλες πτησεις" ....

Gio

New Member
elmajiko είπε:
Gio είπε:
elmajiko είπε:
kastelano είπε:

Αν εισαι 18-25 και ξεκινησεις θα εχεις μια 5ετια μπροστα σου ΙΣΩΣ χωρις εμφανη προβληματα λογω υψηλης τεστοστερονης.

Αν εισαι μεγαλυτερος ή συνεχισεις για πολλα χρονια χρησης το εργαλειο θα κοψει τις "υψηλες πτησεις" ....

Eδω θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου. Άλλωστε η ηλικία παίζει ούτως ή άλλως καθοριστικό ρόλο στην σεξουαλικότητα του άνδρα. Μετά τα 50 σταδιακά αρχίζει η πτωτική πορεία. Για αυτό έχω πεί πολλάκις οτι την φιναστερίδη, παραπάνω απο 2 χρόνια δεν συνίσταται να την παίρνεις. Παίρνεις το maximum απο αυτήν όσο διαρκεί η θεραπεία, και έπειτα κάνεις συντήρηση με κάποιο τοπικό blocker ή minoxidil. Κακά τα ψέματα πάντως πραγματικά στις μικρές ηλικίες κάνει θαύματα..

krhtikos21

Member
fighter2013 είπε:

σε ποία κλινική την έκανε την μμ ο φίλος σου στην Ελλάδα?τι νοργουντ και τι ηλικία?
ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

londonakis

New Member
Αυτο που λες ισχυει fighter κι εγω από φίλο μου πηγα και εκανα Ελλαδα και τελικα το αποτελεσμα με δικαιωσε. Οκ μπορουσα να εδινα τα τριπλασια και να εκανα στον καλυτερο αλλα πιστευω πραγματικα οτι δεν θα εκανε καλυτερη δουλεια απο αυτην που μου κανανε στην D**.

Adriano

Well-Known Member
Εσύ καταλαβαίνεις τι γράφεις παραπάνω;;;Γιατί εγώ σαφή την ερώτησή σου δεν την λέω.

kastelano

New Member
θα ανεβασω σημερινες φωτο εχω σκασει θελω να μαθω πως διορθονετε ολο αυτο (διαχητη αρεωση)και ποσο θα που στοιχισει αραγε

kastelano

New Member
την δευτερα μου ειπανε απο την hdc οτι θα εποικινονισουνε μαζιμου γτ λογο διακοπων ειναι κλειστα.απλα ηθελα αν ηξερε καποιος να ακουσω την γνωμητου.απο καποιον που να ειχε ι παρομιο προβλιμα ι που να γνωριζει..γενικα σε αρεωση σε ολο το πανω μερος με διαχητη ποσα grafts να χριαζετε περιπου να υπολογισω το οικονομικο

Μπλουζα