μεταμοσχευση μαλλιων στον γιαννη γκ***ας

Gio

New Member
Χμ... μάλλον φίλε τροφέα δεν δίνεις ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που διαβάζεις τότε :p
Εγώ όπως και κάποια άλλα παιδιά εδώ, πληρώσαμε κάτω από 5000 ευρώ.. Όσον αφορά δε το αποτέλεσμα, υπομονή λίγους μήνες ακόμα. Η ουσία των πραγμάτων όμως δεν είναι αυτή. Άλλωστε και εγώ ήμουν ένα κλικ για Κύπρο και πίστεψε με, τα χρήματα δεν ήταν το πρόβλημα. Η ουσία είναι το αποτέλεσμα να μας ευχαριστεί, είτε η επέμβαση μας γίνεται Κύπρο, είτε Ελλάδα, είτε εξωτερικό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
Gio είπε:
Χμ... μάλλον φίλε τροφέα δεν δίνεις ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που διαβάζεις τότε :p
Εγώ όπως και κάποια άλλα παιδιά εδώ, πληρώσαμε κάτω από 5000 ευρώ.. Όσον αφορά δε το αποτέλεσμα, υπομονή λίγους μήνες ακόμα. Η ουσία των πραγμάτων όμως δεν είναι αυτή. Άλλωστε και εγώ ήμουν ένα κλικ για Κύπρο και πίστεψε με, τα χρήματα δεν ήταν το πρόβλημα. Η ουσία είναι το αποτέλεσμα να μας ευχαριστεί, είτε η επέμβαση μας γίνεται Κύπρο, είτε Ελλάδα, είτε εξωτερικό.

Ο Physio40 πριν λίγες ημέρες στην Ελλάδα έδωσε 5000€ για 2436 grafts.
Αυτό το νούμερο στα 3000 grafts αναλογικά αντιστοιχεί με 6150€.

Οπότε μάλλον προσέχω τι διαβάζω ...

Φυσικά υπάρχουν και άλλοι που έδωσαν λιγότερα ή και περισσότερα χρήματα.
Όπως και στην Κύπρο υπάρχουν κάποιοι (για παράδειγμα εγώ) που έδωσαν πολύ λιγότερα χρήματα από άλλους ...

Gio

New Member
Φίλε Flosk, εκτός απο εμένα και τον Dim74 που έχουμε πει δημόσια το ποσό που πληρώσαμε για 3000 grafts γνωρίζω επίσης περιπτώσεις ανθρώπων που πλήρωσαν ανάλογα ποσά για τον ίδιο αριθμό μοσχευμάτων και οι οποίοι δεν είναι μέλη της κοινότητας. Βεβαίως να επισημάνω οτι σημασία για κάποιον που έχει τα χρήματα να δαπανήσει δεν έχει τόσο το ποσό, αλλά το αποτέλεσμα. Έτσι, αν και εγώ είχα 10000 ευρώ πιθανόν να εξέταζα και τις περιπτώσεις του εξωτερικού.

Μπλουζα