μεταμοσχευση μαλλιων στον γιαννη γκ***ας

pantel

Active Member
Παιδία σας χαιρετώ. Βασικά παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες το σαιτ και βλέπω ότι είστε όλοι πολύ ψαγμένοι. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα θέμα. Στις 30 του οκτώμβρη έχω ραντεβού ΄για να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών στο γιατρό Γιάννη γκ***α στην αθήνα. δεν είμαι σίγουρος όμως για την επιλογή μου. γνωρίζει κανείς απο εσάς κάτι? υπάρχει κάποιος που να έκανε μεταμόσχευση στον γιατρό αυτο? παιδία χρειάζομαι τη βοήθεια σας!!

Edit από Chs: Διακριτικά σε όνομα ιατρού.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
RE: μεταμοσχευση μαλλιων στον γιαννη γκουρας

Βαλε φωτογραφιες και γενικα πες καποιες λεπτομερειες οπως ποσα grafts σου ειπε(αν κ ο Γκουρας δεν λεει)και ποσα λεφτα σου ειπε.Απο οσα ξερω κανει μονο strip.

pantel

Active Member

ΜΙΚΕΣ είπε:
Βαλε φωτογραφιες και γενικα πες καποιες λεπτομερειες οπως ποσα grafts σου ειπε(αν κ ο Γκουρας δεν λεει)και ποσα λεφτα σου ειπε.Απο οσα ξερω κανει μονο strip.

φιλε πως βαζω φωτογραφίες? αυτος μου είπε 3000 ευρώ. και μου είπε θα σου βάλω όσα grafts χρειάζεσαι. Και εν το μεταξύ έιμαι μόλις 23 χρονών και έχω παρα πολύ μεγάλη απώλεια μαλλιων.

Gio

New Member

Kαλώς όρισες φίλε Pantel, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε -τελικώς- την δουλειά του συγκεκριμένου γιατρού. Γκούρ@ ακόυμε και Γκούρ@ δεν βλέπουμε! Εγω προσωπικά έχω δει περιστατικό μέλους (για ευνόητους λόγους δεν θα αποκαλύψω το όνομα του) στο οποίο προβληματίστηκα αρκετά. Η τοποθέτηση και η κατανομή που είδα μου έδωσε εντύπωση micrografting. Καλό θα είναι ωστόσο αφού εσυ δεν έχεις πρόβλημα να δημοσιεύσεις φωτογραφίες να δούμε την δουλειά του συγκεκριμένου γιατρού όλοι μαζί πριν βγάλουμε συμπεράσματα.

Φωτογραφίες ανεβάζεις όταν πατήσεις το κουμπί "new reply", και έπειτα εκεί που συντάσεις το μήνυμα σου γράφει προσθήκη συνημμένου κάτω κάτω. Επιλέγεις την φωτογραφία που θέλεις και πατάς το κουμπί "προσθήκη". Αυτά έτσι πρόχειρα.. ελπίζω να έβγαλες άκρη.. :)

giwrgos athina

Active Member

egw lew na mhn kaneis tpt kai na katseis na diavaseis to foroum gia therapeies tha vreis polla xrhsima pragmata......kai egw sthn hlikia s eimai me hdh mia metamosxeush

pantel

Active Member

Gio είπε:
Kαλώς όρισες φίλε Pantel, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε -τελικώς- την δουλειά του συγκεκριμένου γιατρού. Γκούρ@ ακόυμε και Γκούρ@ δεν βλέπουμε! Εγω προσωπικά έχω δει περιστατικό μέλους (για ευνόητους λόγους δεν θα αποκαλύψω το όνομα του) στο οποίο προβληματίστηκα αρκετά. Η τοποθέτηση και η κατανομή που είδα μου έδωσε εντύπωση micrografting. Καλό θα είναι ωστόσο αφού εσυ δεν έχεις πρόβλημα να δημοσιεύσεις φωτογραφίες να δούμε την δουλειά του συγκεκριμένου γιατρού όλοι μαζί πριν βγάλουμε συμπεράσματα.

Φωτογραφίες ανεβάζεις όταν πατήσεις το κουμπί "new reply", και έπειτα εκεί που συντάσεις το μήνυμα σου γράφει προσθήκη συνημμένου κάτω κάτω. Επιλέγεις την φωτογραφία που θέλεις και πατάς το κουμπί "προσθήκη". Αυτά έτσι πρόχειρα.. ελπίζω να έβγαλες άκρη.. :)

ευχαριστω πολυ να εισαι καλα φιλε μου. σε 5 λεπτα θα ανεβασω φωτογραφιες να σας δειξω πως ειμαι τώρα. εσυ φιλε εκανες μεταμόσχευση μαλλιών?

Gio

New Member

Βεβαίως φίλε Pantel. Έχω ανεβάσει και εγώ το σχετικό θέμα στην ενότητα "παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων", οπότε οτι πληροφορία χρειάζεσαι θα την βρεις εκεί. Έχω αναλύσει τα πάντα εκτενέστερα.

danceworld_2001

Well-Known Member

Έγω είδα ενα παιδί στο gym που τώρα χάθηκε όμως, μόλις 25 είχε αδειάσει απίστευτα γρήγορα στους κροτάφους, έκανε στριπ στον γκούρα και έπαθα πλάκα με το αποτέλεσμα, απλά μπροστά βγήκαν κάπως κατσαρά και χοντρά λες και είχε βάλει δίτριχα, κατα τα άλλα όμως άψογο αποτέλεσμα. Τώρα για τα άλλα που έχει στο site του ειναι όλα μούφα και τίγκα στο τόπικ.

pantel

Active Member

Gio είπε:
Βεβαίως φίλε Pantel. Έχω ανεβάσει και εγώ το σχετικό θέμα στην ενότητα "παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων", οπότε οτι πληροφορία χρειάζεσαι θα την βρεις εκεί. Έχω αναλύσει τα πάντα εκτενέστερα.

φιλε τα κανω ολα οπως μου ειπες και δεν με αφηνει να τις στειλλω. μου βγαζει αυτο το μηνυμα. •Μας συγχωρείτε αλλά δεν μπορείτε να επισυνάψετε το αρχείο αυτό επειδή φτάσατε το όριο συνημμένων σας που είναι 2 MB

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

giwrgos athina είπε:
egw lew na mhn kaneis tpt kai na katseis na diavaseis to foroum gia therapeies tha vreis polla xrhsima pragmata......kai egw sthn hlikia s eimai me hdh mia metamosxeush

Συμφωνω απολυτα με τον φιλο.Μην βιαζεσαι να κανεις απο τοσο νωρις μεταμοσχευση.Διαβασε καλα το site και να ακους τις αποψεις των πιο παλιων.Σχεδον ολοι εχουμε μπει στο τρυπακι που λεγεται μεταμοσχευση κ στο μονο που συμφωνουμε ολοι ...ειναι οτι δεν θελει βιασυνη.Παντως πρεπει οπωσδηποτε να βαλεις φωτογραφιες για να σου πουμε το κατι παραπανω.Ο Γκουρας παντως να ξερεις γενικα δουλευει με τον ιδιο τροπο 20 χρονια.Αυτο ειναι στα μειον του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pantel

Active Member

ΜΙΚΕΣ είπε:
giwrgos athina είπε:

Συμφωνω απολυτα με τον φιλο.Μην βιαζεσαι να κανεις απο τοσο νωρις μεταμοσχευση.Διαβασε καλα το site και να ακους τις αποψεις των πιο παλιων.Σχεδον ολοι εχουμε μπει στο τρυπακι που λεγεται μεταμοσχευση κ στο μονο που συμφωνουμε ολοι ...ειναι οτι δεν θελει βιασυνη.Παντως πρεπει οπωσδηποτε να βαλεις φωτογραφιες για να σου πουμε το κατι παραπανω.Ο Γκουρας παντως να ξερεις γενικα δουλευει με τον ιδιο τροπο 20 χρονια.Αυτο ειναι στα μειον του.
[/quσα

σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Ηδη εκλεισα εισητηριο για αθηνα και λεω να το δοκιμασω φιλοι μου. Δεν νιωθω καθόλου καλα με τον εαυτο μου γι΄αυτο βιαζομαι τοσο πολυ. αυτες οι τριχες σου αλλαζουν την ζωη που καταντησαμε. φιλε προσπαθω να ανεβασω τις φωτογραφιες μου ομως δεν με αφηνει. τι αλλο μπορω να κανώ?

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

αν εχεις καποιο προγραμμα στο υπολογιστη για να μικραινεις την αναλυση τις φωτο για να κατεβει απο τα 2ΜΒ .ψαξω λιγο στις επεξεργασιες εικονων

krhtikos21

Member

φίλε στην ηλικία σου είμαι,έχω τραβήξει τα πάντα για τα μαλλιά και έκανα μμ τ καλοκαίρι. έχω δει τους πάντες από έλληνες γιατρούς ,κλινικές από κοντά. και τον γκούρα τον οποίο θεωρώ τσαρλτάνο. είναι μία 20 ετία πίσω στις μμ με τον υπόλοιπο πλανήτη.για 2001 καλός θα ταν για το 2013 όχι. αν έχεις λεφτά πήγαινε έξω αλλιώς dhi. μην παίζεις κεφάλι σ κορώνα γράμματα με γιατρούς που το παίζουνε αλαζόνες λόγω αμάθειας ασθενών και προσπαθούν να πείσουνε πελάτες δείχνοντας εικόνες από photoshop διασήμων ή απλά τους πλήρωσε να βγάλλουν μια φωτό μαζί τους.

nikoskriti12

New Member

φιλε εχω και εγω πολυ κακη εμπειρια απο τον γκουρα αν κ τελικα το ματαιωσα και δεν εκανα μαζι του.μου φανηκε πολυ αλλαζονας κ εν τελει μπορεις να βρεις πολυ πολυ καλυτερους

gpeiraias

Member

Απαράδεκτος τύπος...Είχα περάσει πριν κάποια χρόνια στο γραφέιο του στο μαρούσι...και με έκανε ρεζίλι, φωνάζοντας όλο το προσωπικό του να τους δείξει τα τρίτριχα που μου είχαν βάλει στην laserline στους κροτάφους...και τους έλεγε κοιτάχτε πως τον κάναναε..Κατόπιν ως έγκριτος μεγαλογιατρός αποφάνθηκε...ΜΟΝΟ στριπ και μόνο μπροστά, το μπιφτέκι ξέχνα το...
Φίλε προλαβαίνεις να το ακυρώσεις και να ψαχτείς λίγο καλύτερα?

Adriano

Well-Known Member

Στο λέω στα ίσα.Μόνο και μόνο που σου είπε "Έλα εδώ και θα σου βάλω όσα χρειάζεσαι.." απλά μην πας.Ούτε από έξω.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

θα σου βαλω οσα χρειαζεσαι και τα υπολοιπα θα τα βαλω καταψυξη........τι να πεις?θα σε κανω ιδιο με τον Σφακιανακη ειχε πει σε καποιον......οτι ναναι.Θα σε κανω ολοιδιο με τον Βαλντεραμα,δεν εχει πει μονο.

athenian

Well-Known Member

Με τον βαλντεραμα λέει ο άλλος χαχα γελάσαμε να είσαι καλά φίλε.

Μπλουζα