μεταμοσχευση μαλλιων... ακομα και απο τους καλυτερους γ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

jk

New Member
Απ: μεταμοσχευση μαλλιων... ακομα και απο τους καλυτερο

hopefull είπε:
[quote author=jk link=topic=1266.msg21232#msg21232 date=1259673121]
Αναρωτιέμαι τι στο καλό άχυρα έχω στο μυάλο μου, τόσα χρόνια θα μπορούσα να κάνω μια θεραπεία.
Τώρα η τριχόπτωση έχει γίνει πολύ επιθετική.

Ακου φιλε θα σου πω την εμπειρια μου για να μη τα βαζεις με τον εαυτο σου και να λες δεν εκανα τιποτα. Εγω ειμαι 32 τωρα αρχισα να γινεται αισθητη στα 22 μου. Με το που το ειδα πηγα σε δερματολογο μου δωσε το regaine 2%...μιλαμε αλλαξαν τα παντα το μαλλι μου γεμισε και ημουν μια χαρα. Οπως λενε και οι ερευνες του ομως στα 5 χρονια αρχισε να μη δουλευει τοσο καλα...μιλαμε ακριβως στα 5 χρονια ομως!!! το γυρισα στο 5% που υποτιθεται ειναι πιο δυνατο...τιποτα εγινε agressive το MPB εκει και δεν υπηρχε γυρισμος με το regaine. Λεω παμε πρεπει να κανω την κινηση...

Propecia, ξεκιναω φιλε και μιλαμε λες και γυρισα το χρονο πισω παλι!!!απιστευτη διαφορα σταματησε μεχρι και αυτο το λαδωμα το μαλλι μου γεμισε αφου μου λεγαν ασχετοι τι εκανες ρε εβαλες μαλλια? ημουν μια χαρα λεμε και μαλιστα γελαγα με τα sides που λεγαν στα forums γιατι ειχα πιο πολλες κα*λες απο οτι πριν. Ξαφνικα ομως μετα απο πολλους μηνες δε θυμαμαι ποσους ακριβως αρχισαν τα πρωτα σημαδια...λεω ωπ λες? συνεχιζω εκει σταθερα που λες λεω αστο θα φυγει...τιποτα ολο και χειροτερα το κοψα. ε μετα μες το τριμηνο πισω στην αρχη και χειροτερα, εμεινα χαζος λεω αμαν τι κανουμε?

Προσπαθησα να την παλεψω ξυρισα μαλλια στα 5 χιλιοστα για να αρχιζω να συνηθιζω το μελλον μου...δεν την παλευα με τιποτα ουτε να βγω εξω ουτε να δω κανεναν δεν ηθελα, αυτοπεποιθηση μηδεν μιλαμε με θυμαμαι και με λυπαμαι. Ξανα propecia μετα απο κανα χρονο προσπαθειας με το κοντο μαλλι...εκει τα sides εμφανιστηκαν κατευθειαν δε μου δωσε καν μηνες χαρας οπως την πρωτη φορα... λεω κατσε θα το παλεψω (Arginine και τετοια)...η ορεξη ομως δεν γυρναγε με τιποτα (το mojo) που λεμε. ε εκει παλι το κοψα συνειδητοποιησα το μελλον και λεω αστις κλαψες και δες πως θα βρεις την ακρη.

αυτο που θελω να πω ειναι απο τις δυο θεραπειες που πραγματικα μετρανε η μια δουλευει (πραγματικα καλα) μονο για καποια χρονια(το DHT συνεχιζει το εργο του) οποτε μην χαλιεσαι και πολυ(ΠΡΟΣΟΧΗ ομως δε σημαινει να το κοψεις μπορει να σου κρατησει μαλλια ωστε να μην γινεις τελειως γλομπος και ειναι σημαντικο αυτο!)...η αλλη που ειναι το propecia και ειναι πιο δυνατη μπορει και να μη σου κατσει καλα οποτε μη τρελαινεσαι (βεβαια αν δεν δοκιμασεις δε θα ξερεις και παντα θα λες μηπως αν επαιρνα...)

Τελος παντων εγω πλεον το εχω συνηθισει ...παλια εβλεπα τη τριχοπτωση σα να μου χει κοψει καποιος τα ποδια και τα χερια, ημουν ανημπορος!!!τωρα το βλεπω σαν να μην εχω mercedes και απλα γυρναω με ενα ibiza lol. Καποια μερα αμα υποχωρησει τελειως και το λιγο μαλλι που εχω που κανει σκια στο buzz cut μπορει να παω σε ενα καλο γιατρο σαν το dr.woods που κανει FUE να μου δωσει τουλαχιστο πισω τη σκια και ας ειναι αραια...θα πηγαινα σε hasson αλλα λογο του οτι δεν μπορω να παρω propecia φοβαμαι μην παω nw7 αραιωσει το donor και φανει το strip scar. Βεβαια μπορει να χει βγει και κατι καλυτερο ως τοτε ποιος ξερει...
[/quote]

Πότε άρχισες να βλέπεις κάτι με Regaine; πότε στάματησε η δυνατή τριχόπτωση που σου προκαλεί το Regaine, θυμάσαι καθόλου; Εγώ είμαι στην 5η βδομάδα.
Στο site τους λένε 2-6 εβδομάδες. Ελπίζω να σταματήσει όπου να'ναι όπως λέει και να μην συνεχιστεί σε τέτοιο βαθμο(ελπίζω ότι οφείλεται στο Regaine). Δεν μου περισσέυουν, πραγματικά. Για regrowth γράφει από 8 εβδομάδα αλλά εδώ λέτε από 6μηνο και πάνω οπότε θα περιμένω. Θα το φτάσω σίγουρα στο 9μηνο αν και κάθε φορά που βάζω.....καταλαβαίνεται χαμός. furious3
Έχω λουστεί 2 φορές (Σάββατο-Τρίτη) με FUNGORAL 2% ελπίζω να βοηθήσει. Αλλά σε κάθε λούσιμο χαμός. Μακάρι να είχα περισσότερα μαλλιά να λουζόμουνα κάθε μέρα να εξακρίβωνα αυτό που λένε ότι με συχνό λούσιμο, λόγω καλύτερης υγείας του κεφαλιού, η τριχόπτωση μειώνεται. Αλλά δεν με παίρνει να αποδειχτεί λάθος. Με πιάνει η καρδιά μου κάθε φορά και παίζω λούσιμο 2 φορές/εβδομάδα πλέον αποκλειστικά με fungoral.
Μακάρι να μπορέσω να το αποδεκτώ κι εγώ αν και δεν θέλω ::)
Απ'το στόμα σου και στου θεού τ'αυτί να βγεί κατι καλύτερο....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hopefull

New Member

jk είπε:
Πότε άρχισες να βλέπεις κάτι με Regaine; πότε στάματησε η δυνατή τριχόπτωση που σου προκαλεί το Regaine, θυμάσαι καθόλου; Εγώ είμαι στην 5η βδομάδα.
Στο site τους λένε 2-6 εβδομάδες. Ελπίζω να σταματήσει όπου να'ναι όπως λέει και να μην συνεχιστεί σε τέτοιο βαθμο(ελπίζω ότι οφείλεται στο Regaine). Δεν μου περισσέυουν, πραγματικά. Για regrowth γράφει από 8 εβδομάδα αλλά εδώ λέτε από 6μηνο και πάνω οπότε θα περιμένω. Θα το φτάσω σίγουρα στο 9μηνο αν και κάθε φορά που βάζω.....καταλαβαίνεται χαμός. furious3
Έχω λουστεί 2 φορές (Σάββατο-Τρίτη) με FUNGORAL 2% ελπίζω να βοηθήσει. Αλλά σε κάθε λούσιμο χαμός. Μακάρι να είχα περισσότερα μαλλιά να λουζόμουνα κάθε μέρα να εξακρίβωνα αυτό που λένε ότι με συχνό λούσιμο, λόγω καλύτερης υγείας του κεφαλιού, η τριχόπτωση μειώνεται. Αλλά δεν με παίρνει να αποδειχτεί λάθος. Με πιάνει η καρδιά μου κάθε φορά και παίζω λούσιμο 2 φορές/εβδομάδα πλέον αποκλειστικά με fungoral.
Μακάρι να μπορέσω να το αποδεκτώ κι εγώ αν και δεν θέλω ::)
Απ'το στόμα σου και στου θεού τ'αυτί να βγεί κατι καλύτερο....

φιλε πανε πολλα χρονια και δεν θυμαμαι πως ειχα αντιδρασει στην αρχη με το regaine και ποσο shedding ειχα ουτε ποτε ειδα ακριβως διαφορα. Αν καταλαβα καλα λουζεσαι μονο δυο φορες την βδομαδα? Γιατι?

ΝΑ σου πω τα μαλλια σου λαδωνουν πολυ γρηγορα? Ποιο regaine χρησιμοποιεις το 2 η το 5? Καμια φορα το 5 μπορει να κανει τα μαλλια σου να λαδωνουν πολυ γρηγορα για αυτο σε ρωταω. Ξερεις αν καταφερεις να μειωσεις το ποσο γρηγορα λαδωνουν τα μαλλια σου συνηθως σημαινei οτι εχεις περιορισει τη δραση του DHT και το δερμα σου ειναι σε καλυτερη κατασταση. αν τα μαλλια σου λαδωνουν πολυ και χανεις και πολλες τριχες τοτε πρεπει να ξανασκεφτεις τι κανεις, μπορει να μην αντεχει το δερμα σου το 5 και να πρεπει να πας στο 2.

Ας πουμε οταν κανεις μπανιο μετα απο ποσες μερες τα μαλλια σου ειναι λαδωμενα και θελουν λουσιμο?Την επομενη μερα? μετα απο δυο μερες? τρεις?

...αν λαδωνουν γρηγορα ή αν εχεις flakes και τετοια απο το 5αρι τοτε μαλλον πρεπει να πας στο 2% και να δεις αν θα κανει διαφορα στο ποσο γρηγορα λαδωνουν τα μαλλια σου.Εγω ας πουμε το 5αρι δεν το αντεχε το κεφαλι μου, εκανε τα μαλλια μου να λαδωνουν πολυ γρηγορα και ηταν σε χαλι το κεφαλι μου, το χα γυρισει μετα σε 5αρι του Dr.Lee που στεγνωνε αμεσως και ημουν μια χαρα. τωρα ξαναγυρισα στο original regaine 2% γιατι ετσι κι αλλιως δεν εχω πλεον να κερδισω κατι απο το 5αρι.

Γενικα ομως ειναι ψιλολογικο να βλεπεις πολλες τριχες στα χερια οταν βαζεις rogaine και οταν λουζεσαι αφου εσυ λουζεσαι 2 φορες την εβδομαδα διοτι φαντασου οτι και οι τριχες κολλανε με το regaine μεταξυ και δε πεφτουν κατω εκεινη τη στιγμη αρα πεφτουν ολες μαζι οταν λουστεις ή βαζει παλι regaine.

Γενικα δεν ειναι καλο να αφηνεις τα μαλλια σου να λαδωνουν και να λουζεσαι πιο συχνα...φαντασου αν λαδωνει και μετα βαζεις regaine δεν θα εχει καλο penetration, θα βλεπεις τριχες μαζεμενες να πεφτουν κτλ.

jk

New Member

Λούζομαι αραιά γιατι δεν την παλεύω να βλέπω τόση τριχόπτωση :(
βάζω το 5% για γρηγορότερα αποτελέσματα μιας και ειναι προχωρημένη η κατάστασή μου.
γενικά λαδώνουν πολύ εύκολα τα μαλλιά μου. Να φανταστείς τον παλιο καλό καιρό σήκωνα τα μαλλιά μου και στέκονταν μόνο με νερό. Ζελέ έβαζα μόνα στα μπροστά.
Γενικά με το regaine φαίνονται βρεγμένα τα μαλλιά μου και μένουν έτσι. Απλώς αργότερα έχω ψιλοφαγούρα (χωρίς να υπάρχει πουθενά κοκκινίλα) και τα κλασικά μικρά άσπρα κομματάκια απο το regaine. Αναγκαστικά, λόγω της φύσης της τριχόπτωσής μου(διάχυτη), πολύ από το Regaine πάει πάνω στα μαλλιά. Μακάρι το πρόβλημά μου να ήταν κι εμένα οι κροταφοι.

Hopefull

New Member

jk είπε:
Λούζομαι αραιά γιατι δεν την παλεύω να βλέπω τόση τριχόπτωση :(
βάζω το 5% για γρηγορότερα αποτελέσματα μιας και ειναι προχωρημένη η κατάστασή μου.
γενικά λαδώνουν πολύ εύκολα τα μαλλιά μου. Να φανταστείς τον παλιο καλό καιρό σήκωνα τα μαλλιά μου και στέκονταν μόνο με νερό. Ζελέ έβαζα μόνα στα μπροστά.
Γενικά με το regaine φαίνονται βρεγμένα τα μαλλιά μου και μένουν έτσι. Απλώς αργότερα έχω ψιλοφαγούρα (χωρίς να υπάρχει πουθενά κοκκινίλα) και τα κλασικά μικρά άσπρα κομματάκια απο το regaine. Αναγκαστικά, λόγω της φύσης της τριχόπτωσής μου(διάχυτη), πολύ από το Regaine πάει πάνω στα μαλλιά. Μακάρι το πρόβλημά μου να ήταν κι εμένα οι κροταφοι.

Οχι να μη το κανεις αυτο. Πρεπει να λουζεσαι πιο συχνα, απλα οχι με fungoral. Το regaine κανει καλυτερη δουλεια οταν απλωνεται σε καθαρο δερμα οχι σε δερμα που χει μαζεψει λαδιλα και βρωμια. Μη νομιζει οτι το 2% δεν κανει δουλεια και χρειαζεσαι απαραιτητα το 5%. Απλα με το 5 υποτιθεται βλεπεις πιο γρηογορα αποτελεσματα...αν ομως εχεις προβλημα με μαλλι που λαδωνει πολυ και το 5αρι επιδεινωνει την κατασταση και εσυ δε λουζεσαι δεν ειναι οτι καλυτερο για να δεις αποτελεσματα. αν δε θες να πας στο 2% σου προτεινω το 5αρι minox του Dr.Lee το εβαζα πριν χρονια και στεγνωνε πολυ γρηγορα και δε μου λαδωνε τα μαλλια.

Μη ψαρωνεις μονο με περιεκτικοτητες και πολλα και διαφορετικα πραγματα. Αν εμαθα κατι απο ολες τις θεραπειες που εχω περασει ειναι οτι καμια φορα το λιγοτερο ειναι και το καλυτερο. Πρεπει να καταλαβεις ποσο σημαντικο ειναι να μη λαδωνουν τα μαλλια σου γρηγορα το fungoral θα επρεπε λογικα να σε βοηθαει πολυ σε αυτο...αν καταφερεις να μειωσεις το να λαδωνουν τα μαλλια σου εχεις κανει πολυ καλο βημα.

Μη φοβασαι παντως λουστεις δε λουστεις τα ιδια μαλλια θα φυγουν φιλε...δε σωζεις τιποτα με το να μη λουζεσαι. Λογικα πρεπει να ειναι shedding και μετα θα ισιωσουν τα πραγματα αλλα πρεπει να δεις πως θα γλιτωσεις απο το λαδωμα.εγω σου εγγυομαι οτι αν σταματησει να λαδωνει τοσο πολυ το μαλλι σου(χαληλοτερη περιεκτικοτητα rogaine ισως σε συνδυασμο με fungoral) τοτε ολα θα αρχισουν να πηγαινουν καλυτερα.

Γιατι δε κανεις ενα τεστ, λουσου με fungoral και μετα μη βαλεις regaine και δες ποσο γρηγορα θα αρχισουν να λαδωνουν τα μαλλια σου αν δε βαλεις rοgaine για 2 μερες. Αν ειναι ακριβως η ιδια κατασταση τοτε ειναι κατι αλλο...αλλα πρεπει να δεις αν ειναι αυτο τουλαχιστον ωστε να ξερεις οτι μπορεις να το διορθωσεις με χαμηλοτερης περιεκτικοτητας rogaine.

comb

Member

Μη φοβασαι παντως λουστεις δε λουστεις τα ιδια μαλλια θα φυγουν φιλε...δε σωζεις τιποτα με το να μη λουζεσαι.

Συμφωνώ απόλυτα, το μόνο που πετυχαίνεις με το να μην λούζεσαι είναι να δημιουργείς ένα κακό περιβάλλον στο κεφάλι σου, διάλεξε ένα απαλό σαμπουάν και λούσου όσο χρειάζεται. Εγώ λούζομαι κάθε μέρα, το καλοκαίρι συνήθως 2 φορές τη μέρα.

Η έντονη τριχόπτωση θα περάσει, είναι αρχή της θεραπείας. Επίσης διατήρησε τη θεραπεία χωρίς να προσθέτεις και να αφαιρείς συνέχεια και να είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο συνεπής με ό,τι θεραπεία ακολουθείς. Δε θα δεις αποτελέσματα μέσα σε ένα μηνα αλλά με λίγο υπομονή θα βελτιωθεί η κατάσταση.

aleksandros

New Member

Παιδια μια που λετε για regaine 5% εκτος απο την ξηροδερμια και την φαγουρα σας προκαλει και πρηξιμο στο προσωπο?

Hopefull

New Member

aleksandros είπε:
Παιδια μια που λετε για regaine 5% εκτος απο την ξηροδερμια και την φαγουρα σας προκαλει και πρηξιμο στο προσωπο?

ναι το ειχα αυτο...ειδικα οταν αριαωσε πολυ το κεφαλι μου και το regaine πηγαινε περισσοτερο στο δερμα, οταν ειχα πολυ μαλλι και καθοταν πανω στη τριχα πολυ δεν το ειχα το πρηξιμο. τωρα βαζω το 2% μονο το βραδυ και ειναι λιγοτερο το πρηξιμο και επειδη δε βαζω το πρωι υποχωρει μεσα στην ημερα.επισης τωρα που αρχισα γυμναστηριο και κολυμβηση τα πραγματα ειναι αρκετα καλυτερα.

Πολυ νερο γυμναστικη να ιδρωνεις και να φευγουν τα υγρα θελει και εισαι ενταξει. εγω βαζω μια φορα το βραδυ πριν κοιμηθω

dimp

Member

θα ηθελα να ρωτησω και γω κατι..
τωρα δεν περνω τπτ.. σκευτομαι να το αφησω να πεσουν ολα τα μαλλια και μετα να κανω μια επεμβαση για να βαλω νεα μαλλια σε οσα ειναι να πεσουν και μετα την επεμβαση εαν δεν γινετε να κανω αλλιως να παρω και κανα proscar..
κανω καλα?
τα μαλλια μου τωρα οσο πανε γινοντε και πιο χαλια.. δλδ απο την μεση πανω στο κεφαλι και μπροστα οσο παει δεν θα εχω καθολου μαλλι..
απλως σκευτομαι να αντικαταστισω ολα τα μαλλια που ειναι να πεσουν με αλλα για το λογο οταν αφησω το proscar να χασω οσο λιγοτερα γινετε απο τα φυσικα γιατι τα αλλα θα τα εχω αντικαταστισει.. κανω καλα η να παρω κανα proscar απο τωρα?
τα μεταμοσχευμενα μαλλια ειναι κατα καπιο τροπο αραια? δλδ περναει το ματι απο μεσα οταν τα βλεπεισ?

Georgex6

Well-Known Member

φιλε μ αν δεν εχεις προβλημα με τα χαπια κακως δε περνεις τπτ
αλλα εστω κι ετσι υπαρχουν εναλλακτικα προιοντα
οσο πιο πολλα μαλλιά χάσεις τοσο πιο πολλα θα χρειαστει να βαλεις
αρα μεγαλωνει το κόστος
εντωμεταξυ τα φάρμακά οπως η φινα-κετο βελτιωνουν ολο το μαλλι γενικα και καποιος που δε περνει τπτ μπορει να εχει λεπτυνση ακομα και στη δοτρια του
μη ξεχνας οτι ολοι οι χειρουργοι συνηστουν φιναστεριδη μετα απο ht

cmos516

Member

dimp είπε:
θα ηθελα να ρωτησω και γω κατι..
τωρα δεν περνω τπτ.. σκευτομαι να το αφησω να πεσουν ολα τα μαλλια και μετα να κανω μια επεμβαση για να βαλω νεα μαλλια σε οσα ειναι να πεσουν και μετα την επεμβαση εαν δεν γινετε να κανω αλλιως να παρω και κανα proscar..
κανω καλα?
τα μαλλια μου τωρα οσο πανε γινοντε και πιο χαλια.. δλδ απο την μεση πανω στο κεφαλι και μπροστα οσο παει δεν θα εχω καθολου μαλλι..
απλως σκευτομαι να αντικαταστισω ολα τα μαλλια που ειναι να πεσουν με αλλα για το λογο οταν αφησω το proscar να χασω οσο λιγοτερα γινετε απο τα φυσικα γιατι τα αλλα θα τα εχω αντικαταστισει.. κανω καλα η να παρω κανα proscar απο τωρα?
τα μεταμοσχευμενα μαλλια ειναι κατα καπιο τροπο αραια? δλδ περναει το ματι απο μεσα οταν τα βλεπεισ?

Κατα τη γνωμη πολυ καλα κανεις.Δηλαδη οχι πολυ καλα κανεις ,το καλυτερο.
Μη παιρνεις τιποτα και μην βαζεις τιποτα ασε τα μαλλια που επηρεαζονται απο την dht,και ειναι να πεσουν,να πεσουν.Και μολις "σταθεροποιηθεις"τραβα στους καλυτερους στο εξωτερικο,να σου παρουν ενα strip ,και να σου γεμισουν το κεφαλι μαλλια. Μαλλια σιγουρα που δεν πεφτουν ποτε.
Οτι μαλλια ειναι να πεσουν ,εαν τα κρατησεις με φαρμακα,θα πρεπει να τα περνεις σε ολη σου τη ζωη.Οταν καποια στιγμη τα σταματησεις λογο παρενεργειων ή γιατι θελεις να γινεις πατερα...ή για οτιδηποτε (να σκεφτεσε και το αυριο φιλε,ποσα χρονια μπορει να περνεις ενα δυνατο φαρμακο??)
θα σου πεσουν,και το αποτελεσμα το φανταζεσε...
Ειναι απλα τα πραγματα φιλε ,σου τα λεω ετσι ακριβως οπως εχουν τα πραγματα.
απο κει και περα εσυ αποφασιζεις.
(επισης τα λεφτα που θα γλιτωσεις βαζοντας λιγοτερα μοσχευματα εχοντας τα μαλλια που θα σου εχει κρατησει η φινα,θα σου βγει μια η αλλη μια και πρεπει να την αγοραζεις για μια ζωη ...)

comb

Member

οσο πιο πολλα μαλλιά χάσεις τοσο πιο πολλα θα χρειαστει να βαλεις
αρα μεγαλωνει το κόστος

Αυτό είναι το λιγότερο, αφού το βασικότερο είναι οτι δεν θα φτάσουν τα μαλλιά της δότριας για να αντικαταστήσεις τα χαμένα μαλλιά. Γενικώς όσα περισσότερα μαλλιά σώσεις, για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, τόσο το καλύτερο.

Και μολις "σταθεροποιηθεις"τραβα στους καλυτερους στο εξωτερικο,να σου παρουν ενα strip ,και να σου γεμισουν το κεφαλι μαλλια.

Ακόμα και οι καλύτεροι του εξωτερικου, δεν είναι μάγοι, έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες για τον καθένα. Δεν μπορούν να σου "γεμίσουν το κεφάλι μαλλιά" αν έχεις τεράστια φαλάκρα, ούτε να σου δώσουν πολύ μεγάλη πυκνότητα.

Για τους λόγους αυτούς επαναλαμβάνω: όσα περισσότερα μαλλιά σώσεις, για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, τόσο το καλύτερο, με όποια μορφή θεραπείας γίνεται αυτό. Στην περίπτωση που δεν θέλει κάποιος να ακολουθήσει κάποια θεραπεία, θα πρέπει να γνωρίζει πόσο τον περιορίζει αυτό στο πιθανό αποτέλεσμα και να αποφασίσει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Darwin

New Member

Παιδια ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστες ομως οπως σωστα αναφερουν και οσοι εχουν κανει μεταμοσχευση. Σιγουρα αυτα που θα βαλεις δεν επηρεαζονται τοσο απο την DHT αλλα τα υπολοιπα γυρω γυρω επηρεαζονται οπως και πριν αρα φινα καλο θα ηταν να συνεχισεις να παιρνεις μεχρι τουλαχιστον να ανακαλυφθει κατι καλυτερο.
Τωρα η επιλογη σου αν ειναι αυτη που προτιμας και αντεχεις περισσοτερο σιγουρα θα ειναι και η καλυτερη για σενα.

dimp

Member

ακριβως το ιδιο σκευτομαι με τον cmos516 ακριβωωωωςςς!!
γι αφτο ρωτησα για να παρω γνωμες κ απο αλλους..
τωρα εκει που ειναι να παρω Proscar καπια στιγμη πρεπει να το διακοψω για καπιο λογο.. οποτε
καλυτερα να πεσουν αν κ το αποτελεσμα δεν θα μου αρεσει..αλλα θα κανω υπομονη..
τωρα εαν το ποσο της επεμβασεις μεγαλωση.. ειτε ειναι 10.000 ευρο ειτε 15.000 ειναι για μενα μεγαλο ποσο δανειο θα ειναι κ στις 2 περιπτωσεις.. :(

karvelas

New Member

αν μπορώ και εγώ να αναφέρω προσωπική εμπειρία. το regain που χρησιμοποίησα πριν 8-9 χρόνια έκανε ξηροδερμία και τρομερή φαγούρα. το σταμάτησα πολύ σύντομα. για τη φινα, φίλος που έπαιρνε και εκείνος τη σταμάτησε μου είπε αυτό που λες και εσύ για την εφόρου ζωής λήψη αλλά μάλλον πρέπει να είχε και λειτουργικό πρόβλημα που μου το είπε απέξω. εγώ δεν πήρα. με την μεταμόσχευση είμαι πολύ καλά και ας μου λείπουν μερικά στην κορυφή.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα