μερικα ατομα δεν σεβονται το προβλημα του αλλου ουτε καταλαβαινουν

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

user3498

New Member
μερικα ατομα οπως ο χρηστης mimis gova και o kritikos21 δεν καταλαβαινουν το προβλημα του αλλου εγω δεν τους σχολιασα και απαιτω να κανουν το ιδιο γιατι απο εκει και περα ειναι ειρωνικο θεμα καλοδεχουμενη γνωμη οποιος ξερει κατι χωρις ειρωνεια ο μονος σωστος ειναι ο gomi αυτα ειχα να πω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Καλησπέρα φίλε user3498 και καλώς όρισες στην κοινότητα, (δεν έτυχε να στο πω σε κάποιο thread στο λέω εδώ :) ).

Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος να γίνει ένα τέτοιο thread, μπορείς να το ζητήσεις στο ανάλογο θέμα (π.χ. στο "εχω απελπιστει πολυ" όπως και έκανες πριν).

Πέρα από αυτό εγώ συμφωνώ μαζί σου στο 100% ότι πρέπει να σεβόμαστε τη γνώμη του άλλου ότι και αν είναι αυτή.

athenian

Well-Known Member
δεν σε προσβαλαν τα παιδια.τι εχετε παθει ολοι και ανοιγετε ακυρα θεματα οπως αυτο δεν καταλαβαινω.λες και ειστε χαζοι ρε πουστη μου.εχετε γαμησει το φορουμ με τις μαλακιες.

athenian

Well-Known Member
δεν ειπες ρε ξεκολλα θα μας τα κανουν τσουρεκια παλι.ριξε και κανενα λουκετο ρε μοντ τι κανεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Το θέμα μπορεί να συζητηθεί εκεί που ξεκίνησε, και καλύτερα για εμένα να σταματήσει εδώ, μπορείτε να τα βρείτε άνετα και ωραία.

Το Thread κλειδώνεται.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα