μαλλια και αυξητικη ορμονη

giamakr1

Active Member
tropheus είπε:
hair_follicle είπε:
φιλε tropheus

θεωρεις πως η χρηση gh μειωνει σε καποιο βαθμο τα sides τoυ avodart?
ποσα iu ειναι η δοσολογια που χρησιμοποιεις?

Σε καμία περίπτωση η HGH δε μειώνει τις παρενέργειες του avodart αφού δεν έχει καμία απολύτως ανδρογονική δράση.
Εγώ λαμβάνω ονομαστικά 5ΙU την ημέρα από Μάρτιο μέχρι και Αύγουστο εδώ και 2 χρόνια. Και λέω ονομαστικά επειδή παίρνω κινέζικη (αλλά πολύ πολύ ψαγμένη) λόγω κόστους οπότε η πραγματική - καθαρή δοσολογία είναι μικρότερη.

dimos18 είπε:
Η αυξητική ορμόνη επηρεάζει ήδη δημιουργημένους όγκους.Δεν είναι γενεσιουργός αιτία αυτών.

Έτσι ακριβώς ...

Αγαπητε Τροφεα καλημερα
Οντας πια αισιως στα 45,θα ηθελα τα φωτα σου σχετικα με την αυξητικη ορμονη. Βλεπεις καποια επιδραση-αναζωογονηση στην εμφανιση σου,δηλαδη θα της απεδιδες αντιγηραντικες ιδιοτητες?
Επισης με ενδιαφερει η επιδραση της στην αεροβικη προπονηση μιας και ειμαι ερασιτεχνης ποδηλατης σε καπως σοβαρο επιπεδο ενασχολησης. Δεν μιλαω για αγωνες βεβαια,γιατι ειναι στην κατηγορια των απαγορευμενων ουσιων.Μιλαω για καλυτερη αποδοση και χρονους καθως και διαρκεια αναρρωσης απο προπονηση. Εχεις παρατηρησει διαφορα?
Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σου.
Γιαννης

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
giamakr1 είπε:
Αγαπητε Τροφεα καλημερα
Οντας πια αισιως στα 45,θα ηθελα τα φωτα σου σχετικα με την αυξητικη ορμονη. Βλεπεις καποια επιδραση-αναζωογονηση στην εμφανιση σου,δηλαδη θα της απεδιδες αντιγηραντικες ιδιοτητες?
Επισης με ενδιαφερει η επιδραση της στην αεροβικη προπονηση μιας και ειμαι ερασιτεχνης ποδηλατης σε καπως σοβαρο επιπεδο ενασχολησης. Δεν μιλαω για αγωνες βεβαια,γιατι ειναι στην κατηγορια των απαγορευμενων ουσιων.Μιλαω για καλυτερη αποδοση και χρονους καθως και διαρκεια αναρρωσης απο προπονηση. Εχεις παρατηρησει διαφορα?
Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σου.
Γιαννης

Φίλε Γιάννη, η HGH βοηθάει πολύ πιο σοβαρά από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί ως βοήθημα στην αναζωογόνηση της εμφάνισης (μετά το Botox).
Μη φαντάζεσαι όμως ότι κάνει θαύματα. Δυστυχώς η φύση είναι πολύ ισχυρή και δύσκολο να την ξεγελάσεις.
Όσο αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες έχει πραγματικά σημαντική επίδραση αφού δίνει δύναμη, αυξάνει την αντοχή και μειώνει τους χρόνους αποκατάστασης. Αυτά τα έχω δει και πάνω μου.
Πρόσεξε ότι όσο αφορά τους αγώνες ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ !!!
Πάντως για την ποδηλασία η κλασσική ντόπα είναι η ερυθροποιητίνη η οποία σε κάνει "τέρας" αντοχής, αλλά φαντάζομαι αυτό θα το ξέρεις ήδη...

giamakr1

Active Member
Όντως η EPO ειναι το νεράκι των ποδηλάτων αλλα τώρα πια ανιχνεύεται . Γενικά έχω την αίσθηση ότι το microdosing είτε σε hgh είτε σε EPO ειναι σχετικά ασφαλές .
Πάντα με παρακολούθηση γιατρού βέβαια.
Αυτό για το οποίο ψήνομαι ειναι hgh microdosing σαν antiaging και ήπιο ενισχυτικό απόδοσης και αποκατςταςης σε μια ούτως η άλλως απαιτητική προπόνηση όπως η ποδηλασία.
Παρεπιμπτοντως ευγε για την φυσική κατάσταση σου, είσαι η σημαία των σαρανταρηδων!

kapa

Μέλος του προσωπικού
θα ξεφυγω λιγο απο την τριχοπτωση.
στην δουλεια μου εχω δει ενα live περιστατικο με συνεργατη που παιρνει αυξητικη ορμονη για λογους υγειας.
ηταν 29 κιλα με υψος 1,40
τον ρωτησα αν ειδε αποτελεσματα με την αυξητικη και μου ειπε παρα πολυ.
20 ποντους υψος και 10 κιλα βαρος.
εννοειτε οτι την χρησιμοποιει με συνταγογραφηση για θεματα υγειας,ξεκινησε 1,40 με 29 κιλα βαρος.
το τελευταιο 2μηνο μονο πηρε 5 ποντους που τον βλεπω καθημερινα.
αν δεν το εβλεπα δεν θα το πιστευα.
μην ξεκινησει κανεις,το αναφερω εντελως πληροφοριακα

athenian

Well-Known Member
Ενταξει δεν παιρνει υψος οποιος παρει αυξητικη.Τουλαχιστον αν δεν εχει προβλημα.Τουλαχιστον εγω δεν εχω δει κανεναν.

nine

Active Member
Έχει δοκιμάσει κανείς για την ΑΑ;
Σκεφτομαι μηπως υπαρχει περιπτωση λογω anti aging να καθυστερει την εμφανιση της.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχει δοκιμάσει κανείς για την ΑΑ;
Σκεφτομαι μηπως υπαρχει περιπτωση λογω anti aging να καθυστερει την εμφανιση της.

Δεν ξέρω αν θα την καθυστερήσει, αλλά σε εμένα δεν άλλαξε κάτι το σημαντικό στο θέμα μαλλί μέσα σε 7 μήνες. Στο σώμα όμως, κάνει θαύματα.

Μπλουζα