κόψιμο και λιώσιμο Proscar

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

magic810

New Member
Απ: κόψιμο και λιώσιμο Proscar

Για οσους αγοραζουν προσκαρ μπορουν να κανουν αυτο που εκανε ο φιλος azyx....μεσα σε vodka εβαζε ενα θρυματισμενο προσκαρ 5mg μεσα σε 10ml...και επινε καθε δευτερη μερα 1ml δηλαδη 0,5mg φιναστεριδης...περιπου...
Αποτι ξερω τωρα χρησιμοποιει σε 1,5λιτρο νερο 5mg φιναστεριδης και πινει καθε δευτερη μερα 150ml αφου το ανακινησει πρωτα καλα...δηλαδη παλι 0,5mg....δεν ξερω αν δουλευει γενικα παντως για κεινον οπως υποστηριζε και μας απεδειξε δουλευε....
Ειναι μια καλη λυση και αυτη για οσους θελουν να παρουν μικροτερες ποσοστητες....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Jakard

New Member

magic810 είπε:
Για οσους αγοραζουν προσκαρ μπορουν να κανουν αυτο που εκανε ο φιλος azyx....μεσα σε vodka εβαζε ενα θρυματισμενο προσκαρ 5mg μεσα σε 10ml...και επινε καθε δευτερη μερα 1ml δηλαδη 0,5mg φιναστεριδης...περιπου...
Αποτι ξερω τωρα χρησιμοποιει σε 1,5λιτρο νερο 5mg φιναστεριδης και πινει καθε δευτερη μερα 150ml αφου το ανακινησει πρωτα καλα...δηλαδη παλι 0,5mg....δεν ξερω αν δουλευει γενικα παντως για κεινον οπως υποστηριζε και μας απεδειξε δουλευε....
Ειναι μια καλη λυση και αυτη για οσους θελουν να παρουν μικροτερες ποσοστητες....

Η μπορεις να βαλεις 1 κουτι προσκαρ και να το χτιπισεις σε ενα dry martini η alexander και να πινεις 1 μπουκαλακι την μερα . Σιγουρα θα βγαλεις μαλλια υπαρχει μια πιθανοτητα να καταντησεις μολις τα βγαλεις στο Ο.ΚΑ.ΝΑ.

magic810

New Member

xaxaxaxaxa :D :D ΟΚΑΝΑ αποκλειεται μαλλον στους Α.Α. ;D

Νομιζω οτι και αυτος ειναι ο λογος που το συγκεκριμενο παληκαρι το γυρισε σε νερακι τελικα.....

Αλλωστε και εγω παλαιοτερα ειχα πει οτι δεν με βρισκει απολυτα συμφωνο η συγκεκριμενη πατεντα.....

magic810 είπε:
[quote author=azyx link=topic=1153.msg19557#msg19557 date=1256581123]
[quote author=xtapus link=topic=1153.msg19555#msg19555 date=1256578989]
Azyx οταν επαιρνες 0.5 mg φιναστεριδη εκοβες προσκαρ?? Ειναι εφικτο να το κοψεις τοσο πολυ?
Κανω ενα χαπακι προσκαρ=5mg σκονι και το ανακατευω σε 10ml καθαρο οινοπνευμα! To εχω μεσα σε συριγγα των 10 ml και καθε μερα ριχνω 1 ml σε σφηνοποτηρο jagermeister(δεν παιζει ρολο) συμπληρωνω με νερο και το πινω:)
[/quote]

azyx πολυ καλη η πατεντα που λες...
αλλα εχεις σκεφτει ποσο επιβαρυνεις το συκωτι σου...?
[/quote]

Jakard

New Member

magic810 είπε:
xaxaxaxaxa :D :D ΟΚΑΝΑ αποκλειεται μαλλον στους Α.Α. ;D

Νομιζω οτι και αυτος ειναι ο λογος που το συγκεκριμενο παληκαρι το γυρισε σε νερακι τελικα.....

Αλλωστε και εγω παλαιοτερα ειχα πει οτι δεν με βρισκει απολυτα συμφωνο η συγκεκριμενη πατεντα.....

[quote author=magic810 link=topic=1153.msg19558#msg19558 date=1256581577]
[quote author=azyx link=topic=1153.msg19557#msg19557 date=1256581123]
[quote author=xtapus link=topic=1153.msg19555#msg19555 date=1256578989]
Azyx οταν επαιρνες 0.5 mg φιναστεριδη εκοβες προσκαρ?? Ειναι εφικτο να το κοψεις τοσο πολυ?
Κανω ενα χαπακι προσκαρ=5mg σκονι και το ανακατευω σε 10ml καθαρο οινοπνευμα! To εχω μεσα σε συριγγα των 10 ml και καθε μερα ριχνω 1 ml σε σφηνοποτηρο jagermeister(δεν παιζει ρολο) συμπληρωνω με νερο και το πινω:)
[/quote]

azyx πολυ καλη η πατεντα που λες...
αλλα εχεις σκεφτει ποσο επιβαρυνεις το συκωτι σου...?
[/quote]
[/quote]

εγω το προβλημα που σκεφτομαι μονο ειναι ι διαφορα προσκαρ με προπεσια ...Δεν ξερω ποσο μεγαλη σημασια εχει το εξωτερικο , και να πω την αληθεια εχω κολισει και δεν ξερω τι να κανω.

giannis1991

Well-Known Member
που να εμπιστευτουμε το κοψιμο του proscar?

ανοιξα το παρακατω θεμα με αφορμη το κοψιμο του proscar και το αν το κανουμε σωστα,αν χανει την λειτουργια του κτλπ κτλπ......
πολλοι φαρμακοποιοι μπορουν να μετατρεψουν το προσκαρ σε καψουλες των 1μγ....βεβαια αν δεν τον ξερουμε καλα τον φαρμακοποιο δεν μπορουμε να εξακριβωσουμε αν μας εκανε καλη δουλεια(σωστη δοσολογια κτλπ)....
διαβασα καπου οτι ενας τυπος πηγαινε στο μπακακος και του εκαναν αυτη τη δουλεια και το κοστος ηταν 25 ευρω για 70 μερες......
τι ακριβως ειναι το μπακακος??????
απο τα λιγα που εμαθα για αυτο μου φαινετι σαν η ιδανικοτερη λυση για την κοπη του προσκαρ.......

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: που να εμπιστευτουμε το κοψιμο του proscar?

ο Μπακάκος είναι κεντρικό φαρμακείο στην Αθήνα-Ομόνοια ::)

vrm

Member

giannis1991 είπε:
ανοιξα το παρακατω θεμα με αφορμη το κοψιμο του proscar και το αν το κανουμε σωστα,αν χανει την λειτουργια του κτλπ κτλπ......
πολλοι φαρμακοποιοι μπορουν να μετατρεψουν το προσκαρ σε καψουλες των 1μγ....βεβαια αν δεν τον ξερουμε καλα τον φαρμακοποιο δεν μπορουμε να εξακριβωσουμε αν μας εκανε καλη δουλεια(σωστη δοσολογια κτλπ)....
διαβασα καπου οτι ενας τυπος πηγαινε στο μπακακος και του εκαναν αυτη τη δουλεια και το κοστος ηταν 25 ευρω για 70 μερες......
τι ακριβως ειναι το μπακακος??????
απο τα λιγα που εμαθα για αυτο μου φαινετι σαν η ιδανικοτερη λυση για την κοπη του προσκαρ.......
Καλή η τιμή που προσφέρει το συγκεκριμένο φαρμακειο (σ'εμένα ζήτησαν ~ 26,5 Ε 0.25mg δίμηνο). Παρ'όλα αυτά κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για την ακριβή δοσολογία! Είναι δυνατόν να συμπληρώνει μια προς μια τις κάψουλες ο υπάλληλος-φαρμακοποιός του Μπαμπάκου και του κάθε Μπαμπάκου; :chinscratch

giannis1991

Well-Known Member

ναι ρε γαμωτο....αυτο σκεφτομαι και εγω.....
αλλα φαρμακεια τυπου μπακακοσ δεν ειναι πιο εμπιστα???καθως απο οτι εχω καταλαβει ειναι απο τα μεγαλυτερα και γνωστοτερα φαρμακεια.....

giannis1991

Well-Known Member

giannis1991 είπε:
ναι ρε γαμωτο....αυτο σκεφτομαι και εγω.....
αλλα φαρμακεια τυπου μπακακοσ δεν ειναι πιο εμπιστα???καθως απο οτι εχω καταλαβει ειναι απο τα μεγαλυτερα και γνωστοτερα φαρμακεια.....

βασικα για να το κανω πιο κατανοητο,εννοω οτι φαρμακειο σαν το μπακακος δεν ειναι το κλασικο απροσωπο φαρμακειο που δεν ξερεις αν κανουν σςστες δουλειες...
παρακαλω οποιοσ εχει παει ή ξερει κατι για το θεμα ας το παραθεσει......

Jerry_Lee

Member

Με ένα μαχαιράκι απλό ίσιο κόβεται αλφαδιά(έως και 5 κομμάτια)!!! :tease:
Έχει συζητηθεί μέσα στην κοινότητα για το αν κόβεται σωστά με μαχαίρι και έχω την εντύπωση οτι δεν υπάρχει θέμα μη σωστής ισόποσης κατανομής της ουσίας στα κομμάτια.

giannis1991

Well-Known Member

να σου πω την αληθεια δεν εχω κανει χρηση και αρα δεν εχω κοψει απλα πολλοι λενε οτι δεν μπορουν να το κοψουν....δεν νομιζω οταν και αν ποτε το αρχισω να εχω προβλημα στην κοπη του αλλα οκ....βεβαια δεν ξερω αν κοβεται ισοποσα και για αυτο εβαλα αυτο το θεμα....γιατι σιγουρα αν το δωσεις στους ειδικους να στο τροποποιησουν τοτε θα σου κοστισει λιγακι παραπανω αλλα θα ξερεις οτι παιρνεις ακριβως 1μγ.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

γτ τοσος πανικος το πως θα το κοψετε? εγω το κοβω σε 8 κοματια μεσα σε 5 δευτερολεπτα.. μερικα ειναι διπλασια απο τα αλλα, ισως σημερα παρω 0,5mg και αυριο 0,8mg , ξερω ομως οτι σε 8 μερες θα εχω παρει 5 mg.

ρε παιδια το proscar ειναι αυτο το μικροσκοπικο μπλε χαπακι?που εχει σχημα τετραπλευρου??το αγορασα χθες!αλλα ελεγα θα ειναι καμια μεγαλη καψουλα...!!!με το ζορι το εκοψα στα δυο....και πηρα το μισο..!!ειναι δυνατον αυτο να κοπει σε 6και 8 κομματια που βλεπω να λετε εδω μεσα???με laser το κοβετε??

Panos1982

Well-Known Member

haircloningnow είπε:
αφου δεν ειναι κανονικο πολυγωνο πως το κοβεται ισα??

hahaha......με μαχαιρι πρεπει να εισαι χειρουργος για να το πετυχεις......
υπαρχουν ρε συ στα φαραμκεια ειδικα cut piller ειναι μικρα κοφτακια που βαζεις τα χαπια μεσα κ τα κοβουν στα 2.....και μετα περνεις τα 2 κομματια κ τα ξανακοβεις στη μεση κ εχεις 4.......
αν βρω θα σου βαλω και μια φωτογραφια να δεις πως ειναι.....φτηνα ειναι μη τρελαθεις....5 ευρο πανω κατω εχουν....

Panos1982

Well-Known Member

ναι αυτο εχω......και το κοβω στα 4...
το πηρα απο ενα φαρμακειο στη γειτονια εδω.....αν δεν εχει μπορει να παραγκειλει....
δεν ειναι τπτ......

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα