καταλληλο σαμπουαν

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

3746741

Member
Γεια σας παιδια!Θα ηθελα να με βοηθησει καποιος στο εξης!Το δερμα μου ειναι αρκετα λιπαρο,κ σε συνδυασμο με το οτι πηγαινω αρκετα γυμναστηριο αυτο επιβαρυνει την κατασταση!Ποιο σαμπουαν θα μου προτεινατε για καθημερινη χρηση?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member
Απ: καταλληλο σαμπουαν

Τα ειχα δει αυτα τα post αλλα δεν παρατηρησα οι αποψεις να συγκλινουν καπου συγκεκριμενα γι αυτο κ ρωτησα!Επισης αποτι διαβασα καταλαβα οτι πολυ καλη σειρα ειναι τα neutrogena t gel αλλα απο οσο το εψαξα δεν καταλαβα αν ειναι για καθημερινη χρηση!Το γραφει καπου που και δεν το παρατηρησα?Γνωριζει καποιος?Ευχαριστω προκαταβολικα!

JackSheppard

New Member

Φιλε χρησιμοποιω 2 χρονια το T-Gel της Neutrogena, η ευρωπαικη εκδοση που περιεχει piroctone olamine θεωρειται ευεργετικη στα ξενα σαιτ. Το χρησιμοποιω σαν ενα απλο σαμπουαν και ειναι οντως καλο, αν και πολυ παχυρευστο, θελει πολυ νερο για να διαλυθει αλλα απομακρυνει τη λιπαροτητα. Επισης δεν ξηραινει-θαμπωνει το μαλλι οπως το nizoral. Απο αυτη την αποψη ειναι καλο...

3746741

Member

Φιλε jackshepard το χρησιμοποιεις σε καθημερινη βαση ή μερα παρα μερα?

JackSheppard

New Member

3746741 είπε:
Φιλε jackshepard το χρησιμοποιεις σε καθημερινη βαση ή μερα παρα μερα?

Λουζομαι 4-5 φορες την εβδομαδα, και σιγουρα υπαρχουν μερες που το χρησιμοποιω συνεχομενα. Παντως και στο μπουκαλι γραφει οτι κανει για καθημερινη χρηση οποτε εισαι οκ. Χρησιμοποιω το Τ-Gel στο μπλε μπουκαλι για λιπαρα μαλλια, περιεχει piroctone olamine και salicilyc acid. Βγαινει σε μικρη και μεγαλη συσκευασια, οποτε μπορεις να παρεις 1 φορα τη μικρη και να το δοκιμασεις αν και γενικα συμφερει η μεγαλη. Εγω στο προτεινω ανεπιφυλακτα παντως.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα