καράφλα από regaine 5%

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Maria

New Member
Καλησπέρα σε όλους, ανοίγω αυτό το θέμα διότι έχω μεγάλο πρόβλημα κι είμαι πολύ στενοχωρημένη γι'αυτό σας παρακαλώ αν θέλετε βοηθήστε με λίγο...

Χρησιμοποιούσα ρεγκαιν 2% χωρίς αποτέλεσμα σε πύκνωση για οκτώ μήνες. Έτσι το σταμάτησα και αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το μείγμα μινοξιδίλης που έχει δώσει στη μητέρα μου η δερματολόγος (περιέχει hairway 5%, betnovate και estradiol). Το έβαζα για περίπου 20 μέρες με ένα μήνα, μόνο στην περιοχή που έχω πρόβλημα και μονάχα μία φορά την ημέρα, κάθε βράδυ. Η ποσότητα που έβαζα ήταν πολύ μικρή: 0,2 ml.

Μετά τις 20 μέρες με ένα μήνα που το έβαζα παρατήρησα έντονη αραίωση στην περιοχή που το εφάρμοζα. (σημειωτέον ότι είχα διάχυτη τριχόπτωση σε όλο το κεφάλι για κανα 2μηνο πριν αρχίσω το εν λόγω μείγμα) Είμαι πολύ στενοχωρημένη, έχει φωτίσει το κεφάλι μου σε αυτό το σημείο. Το σταμάτησα λοιπόν εδώ και ένα μήνα από φόβο μήπως καραφλιάσω εντελώς.

Μπορείτε να καταλάβετε αν η αραίωση έγινε από το shedding και οι τρίχες θα ξαναβγούν ή αν άδειασε το κεφάλι μου λόγω αντίδρασης στο φάρμακο αυτό; π.χ ίσως το hairway δεν το δέχεται το κεφάλι μου;

Σκέφτομαι να πάρω σκέτο regain 5% και να συνεχίσω... Είναι σωστή σκέψη πιστεύετε;;

παρακαλώ όποια βοήθεια , έστω ψυχολογική θα είναι σημαντική για μένα, γιατί έχω πέσει πολύ... :( :( :'(

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

heyya

New Member
Απ: καράφλα από regaine 5%

shedding πρέπει να ήταν και κακώς το σταμάτησες πιστεύω! Είτε regain είτε hairway το ίδιο είναι...

kkathi

Member

Μαρία δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω! Δύο φορές χρησιμοποίησα μινοξιδίλη 5% (συνταγή δυο διαφορετικών δερματολόγων)και το κεφάλι μου άδειασε περισσότερο. Την πρώτη φορά την αγωγή την έκανα κανένα τετράμηνο και τη διέκοψα ενώ η δερματολόγος υποστήριζε πως είναι η ιδέα μου πως αραιώνω περισσότερο. Σταμάτησα την αγωγή και περιορίστηκε η τριχόπτωση. Χρειάστηκε όμως να κάνω μια επέμβαση με ολική αναισθησία και δεν ξέρω αν από αυτό 2 εβδομάδες μετά την επέμβαση είχα τρελλή τριχόπτωση. Έντρομη επισκέφθηκα άλλο δερματολόγο και η συνταγή ίδια. Να μη μακρυγορώ 2,5 μήνες την εφάρμοσα αυτή τη φορά και στο κεφάλι υπάρχει πλέον ξέφωτο.
Κουνούσα το κεφάλι και πέφτανε τρίχες. Στο μπάνιο μέτραγα 200 με 250 σε κάθε λούσιμο. Το σταμάτησα και πάλι. Το έχω ρίξει στην υγιεινή διατροφή :αυγό κάθε μέρα, λάδι, πορτοκαλάδες, βασιλικό πολτό, όσπρια κ.λ.π. Το ίδιο κάνω και στο κεφάλι ότι σιχασιά μπορείς να φανταστείς τη βάζω επάνω(αυγό, λεμόνι, ξύδι κ.λ.π.) Επίσης 2-3 φορές την εβδομάδα βάζω και λίγο οξυζενέ ακολουθώντας την πατέντα του φίλου XDante. Η τριχόπτωσή μου έχει περιοριστεί. Χάνω περίπου 60 τρίχες στο λούσιμο και δε βρίσκω καμμία πια στο μαξιλάρι μου. Φυσικά το ξέφωτο, ξέφωτο. Σε μια πρόσφατη επίσκεψη σε νέο δερματολόγο μου πρότεινε μινοξιδίλη πάλι μόνο για 2 μήνες όμως μαζί με ένα νέο προϊόν που δε ξέρω τι είναι ακριβώς. Μετά μου είπε κόβω τη μινοξιδίλη και κρατώ μόνο το δεύτερο. Δεν ασχολήθηκα γιατί φοβάμαι τη μινοξιδίλη.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Σε καμία περίπτωση η μινοξιδιλη δεν χειροτερεύει την κατάσταση.
Δως τε την μια ευκαιρεια ακόμα με περισσότερο χρόνο αυτή τη φορά ;)

Maria

New Member

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Αν ήταν shedding, εντάξει να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να επιμείνω στην θεραπεία αλλά αν είμαι στη δικιά σου περίπτωση kkathi τότε αλοίμονό μου!!

μετά από εγχείριση έχω διαβάσει ότι μπορεί να ξεσπάσει τριχόπτωση λόγω του στρες που πέρασε ο οργανισμός... kkathi πιστεύεις ότι δεν ήταν shedding αυτό που σου έκανε το ξέφωτο αλλά αντίδραση στο φάρμακο κι ότι δεν επρόκειτο να σου δώσει τριχοφυία μετά το 4μηνο;; 'Εχεις γενικότερη αραίωση ή στα σημεία που βάζεις μινοξ;

Λογικά σε κάποιον που προκαλεί έντονο shedding η μινοξ δεν πρέπει να δώσει και regrowth πιο άμεσα;; (μιας και το shedding είναι σημάδι ότι δουλεύει το φάρμακο)

kapa

Μέλος του προσωπικού

Σκέφτομαι να πάρω σκέτο regain 5% και να συνεχίσω... Είναι σωστή σκέψη πιστεύετε;;

παρακαλώ όποια βοήθεια , έστω ψυχολογική θα είναι σημαντική για μένα, γιατί έχω πέσει πολύ... :( :( :'(
Regaine και estradiol είναι super ;)

Maria

New Member

kapamarou thanx!

σκέφτηκα το σκέτο ρεγκαιν από φόβο μήπως ο συνδυασμός των συστατικών μου προκάλεσε τριχόπτωση...

Υπάρχει περίπτωση να σου ρίξει τα μαλλιά η μινόξ; και να μην στα ξαναβγάλει;;; :( :eek: :eek:

geofish

New Member

Maria είπε:
kapamarou thanx!

σκέφτηκα το σκέτο ρεγκαιν από φόβο μήπως ο συνδυασμός των συστατικών μου προκάλεσε τριχόπτωση...

Υπάρχει περίπτωση να σου ρίξει τα μαλλιά η μινόξ; και να μην στα ξαναβγάλει;;; :( :eek: :eek:

Μαρία δες σε άλλο ποστ που έχω μήπως σε βοηθήσει.

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,852.msg15517.html#msg15517

Τώρα αυτό που ρωτάς για το αν τα μαλλιά που έχασες από την μινοξιδίλη θα ξαναβγούν κατά την δικιά μου εκτίμηση κατά 90 % ναι θα ξαναβγούν.
Είναι λίγο απίθανο να καταστρέψει το θύλακα.

kkathi

Member

Μαρία μου τα υπόλοιπα παιδιά έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στη χρήση της και σίγουρα μπορούν πιο υπεύθυνα να σου απαντήσουν από εμένα. Δεν ξέρω αν ήταν shedding αλλά το κεφάλι μου άδειασε περισσότερο . Αραίωση έχω στο επάνω μέρος του κεφαλιού μου και πάνω από το δεξί μου αυτί. Οι διαγνώσεις είναι διαφορετικές από Ανδρογεννή και διαχυτη μέχρι ουλωτική αλλωπεκία.

crossfire

Well-Known Member

Maria είπε:
Καλησπέρα σε όλους, ανοίγω αυτό το θέμα διότι έχω μεγάλο πρόβλημα κι είμαι πολύ στενοχωρημένη γι'αυτό σας παρακαλώ αν θέλετε βοηθήστε με λίγο...

Χρησιμοποιούσα ρεγκαιν 2% χωρίς αποτέλεσμα σε πύκνωση για οκτώ μήνες. Έτσι το σταμάτησα και αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το μείγμα μινοξιδίλης που έχει δώσει στη μητέρα μου η δερματολόγος (περιέχει hairway 5%, betnovate και estradiol). Το έβαζα για περίπου 20 μέρες με ένα μήνα, μόνο στην περιοχή που έχω πρόβλημα και μονάχα μία φορά την ημέρα, κάθε βράδυ. Η ποσότητα που έβαζα ήταν πολύ μικρή: 0,2 ml.

Μετά τις 20 μέρες με ένα μήνα που το έβαζα παρατήρησα έντονη αραίωση στην περιοχή που το εφάρμοζα. (σημειωτέον ότι είχα διάχυτη τριχόπτωση σε όλο το κεφάλι για κανα 2μηνο πριν αρχίσω το εν λόγω μείγμα) Είμαι πολύ στενοχωρημένη, έχει φωτίσει το κεφάλι μου σε αυτό το σημείο. Το σταμάτησα λοιπόν εδώ και ένα μήνα από φόβο μήπως καραφλιάσω εντελώς.

Μπορείτε να καταλάβετε αν η αραίωση έγινε από το shedding και οι τρίχες θα ξαναβγούν ή αν άδειασε το κεφάλι μου λόγω αντίδρασης στο φάρμακο αυτό; π.χ ίσως το hairway δεν το δέχεται το κεφάλι μου;

Μαρια...εαν δεν σε επιανε πανικος με το shedding,τωρα θα ποσταριζες στις επιτυχεις θεραπειες
οσο πιο πολλα μαλλακια πεφτουν απο το shedding του regaine,τοσο πιο πολλα θα βγουν.....

xDante

Member

επιτυχημένη θεραπεία με μινοξ υπάρχει ρε παιδιά σε καμία ? στο φόρουμ ?

επίσης εσείς οι γυναίκες καλό θα ήταν να ανεβάζατε και καμιά φωτο το σκαλπ να δούμε και εμείς οι περίεργοι τι εννοείτε καράφλα ::)

δεν νομίζετε οτι θα ήταν δίκαιο ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

επιτυχημένη θεραπεία με μινοξ υπάρχει ρε παιδιά σε καμία ? στο φόρουμ ?
αυτην εδω
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2323.0.html
ειναι με σκετη μινοξ
αλλα και ολες στο επιτυχημενες θεραπειες η μινοξ ειναι εδωσε την επανεκφυση.
πολυ σπανια dht blocker να το κανει αυτο,και να το κανει θα ειναι σε μικρο βαθμο

kkathi

Member

O XDande αναφέρεται σε εμάς τις γυναίκες εαν υπάρχει καποια από εμάς που είδε επανέκφυση με minox. Επαναλαμβάνω επανέκφυση όχι συντήρηση. Ωραίο ερώτημα και περιμένω με αγωνία απαντήσεις από τις γυναίκες μέλη του Forum.

Maria

New Member

geofish είπε:
Μαρία δες σε άλλο ποστ που έχω μήπως σε βοηθήσει.

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,852.msg15517.html#msg15517

Τώρα αυτό που ρωτάς για το αν τα μαλλιά που έχασες από την μινοξιδίλη θα ξαναβγούν κατά την δικιά μου εκτίμηση κατά 90 % ναι θα ξαναβγούν.
Είναι λίγο απίθανο να καταστρέψει το θύλακα.

geofish σε ευχαριστώ πολύ, έριξα μια γρήγορα ματιά , έχει "ψωμί" το ποστ αυτό και θα κάτσω να το διαβάσω μόλις βρω λίγο χρόνο.

Maria

New Member

crossfire99 είπε:
Μαρια...εαν δεν σε επιανε πανικος με το shedding,τωρα θα ποσταριζες στις επιτυχεις θεραπειες
οσο πιο πολλα μαλλακια πεφτουν απο το shedding του regaine,τοσο πιο πολλα θα βγουν.....

crossfire ευχαριστώ για την απάντηση, πιστεύεις ότι η διακοπή στη φάση αυτή του shedding θα επηρεάσει την θεραπεία αν την ξαναρχίσω τώρα; δηλ. μήπως με αυτή τη διακοπή ..."κόβεται η φόρα" στους θύλακες που έχουν αρχίσει να αντιδρούν στο φάρμακο και δεν ανταποκριθούν από δω και πέρα το ίδιο καλά;;;

Maria

New Member

kkathi είπε:
O XDande αναφέρεται σε εμάς τις γυναίκες εαν υπάρχει καποια από εμάς που είδε επανέκφυση με minox. Επαναλαμβάνω επανέκφυση όχι συντήρηση. Ωραίο ερώτημα και περιμένω με αγωνία απαντήσεις από τις γυναίκες μέλη του Forum.

εγώ με το 2% δεν είδα επανέκφυση... :(

@xDante: σχετικά με τις φωτό, εγώ δεν βγάζω διότι νομίζω καταλαβαίνω πότε πάνε καλύτερα τα πράγματα ή χειρότερα. Όταν λέω για φαλάκρα εννοώ ότι έχω πολύ αραιό μαλλί, δηλ χωρίστρα αεροδρόμιο.... :'( :'(

kkathi

Member

kapamarou, Ntia και τα υπόλοιπα κορίτσια του Forum είδατε επανέκφυση με μονοξιδίλη;

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

kkathi είπε:
kapamarou, Ntia και τα υπόλοιπα κορίτσια του Forum είδατε επανέκφυση με μονοξιδίλη;
όπα kkathi - "Ο" kapamarou απλά απάντησε μαζί με άλλους λόγω κάποιων γνώσεων στο θέμα ;)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα