καθημερινό anti-DHT σαμπουάν χωρίς zinc--saw palmetto--Ketoconazole

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ikon

Member
Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα μια γνώμη από όποιον μπορεί να βοηθήσει…

Χρησιμοποιώ τα εξής:

-Πρωί λούσιμο με T-GEL, στέγνωμα και regain 5%
-Βράδυ revivogen scalp therapy.
-3 φορές την βδομάδα fungoral 2%.

Έχω ένα θέμα με το καθημερινό σαμπουάν μου…
Όπως ξέρετε το T-Gel σταμάτησε να κυκλοφορεί…
Οπότε πρέπει να βρω ένα καλό bio-cleansing (DHT) σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά.

-Να χρησιμοποιήσω το revivogen shampoo δεν μπορώ γιατί έχει zinc και μετά το λούσιμο θα βάλω regaine (που υποτίθεται ότι δεν πάει).

-Σκεφτόμουν το RegenePure NT αλλά έχει saw palmetto που έχει και το βραδινό revivogen scalp therapy οπότε δεν θέλω να το παρακάνω.

Υπάρχει σαμπουάν (ιδανικά για λιπαρά μαλλιά) για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ χρήση χωρίς:

1-zinc
2-saw palmetto
3-Ketoconazole

που να είναι αντι-DHT και γενικά να είναι καλό για το μαλλί/δέρμα και χωρίς πολλά χημικά… και φυσικά να μην είναι ύποπτο για διάφορα…

Φαντάζομαι θα ζητάω το τέλειο προϊόν… βασικά θέλω έναν άξιο αντικαταστάτη του T-GEL…

Καμιά γνώμη…?

Ευχαριστώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

crossfire

Well-Known Member
Απ: καθημερινό anti-DHT σαμπουάν χωρίς zinc--saw palmetto--Ketoconazole

Παρε το tricomin........αν και το κορυφαιο με διαφορα ειναι το revivogen

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

123 είπε:
-Σκεφτόμουν το RegenePure NT αλλά έχει saw palmetto που έχει και το βραδινό revivogen scalp therapy οπότε δεν θέλω να το παρακάνω.

Αν είναι αυτός ο μόνος λόγος δεν νομίζω να χρειάζετε να ανυσηχείς. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειτε να το παρακάνεις επειδή έχει saw palmetto. Σαμπουάν είναι, δεν θα μένει πολύ ώρα στο δέρμα του κεφαλιού. ;) Αλλά και να έμενε πολύ, πάλι δεν νομίζω ότι δεν πρέπει να ανυσηχείς, ούτος ή άλλος για τοπική χρήση είναι.

sito

Active Member

123 είπε:
Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα μια γνώμη από όποιον μπορεί να βοηθήσει…

Χρησιμοποιώ τα εξής:

-Πρωί λούσιμο με T-GEL, στέγνωμα και regain 5%
-Βράδυ revivogen scalp therapy.
-3 φορές την βδομάδα fungoral 2%.

Έχω ένα θέμα με το καθημερινό σαμπουάν μου…
Όπως ξέρετε το T-Gel σταμάτησε να κυκλοφορεί…
Οπότε πρέπει να βρω ένα καλό bio-cleansing (DHT) σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά.

-Να χρησιμοποιήσω το revivogen shampoo δεν μπορώ γιατί έχει zinc και μετά το λούσιμο θα βάλω regaine (που υποτίθεται ότι δεν πάει).

Υπάρχει σαμπουάν (ιδανικά για λιπαρά μαλλιά) για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ χρήση χωρίς:

1-zinc
2-saw palmetto
3-Ketoconazole

που να είναι αντι-DHT και γενικά να είναι καλό για το μαλλί/δέρμα και χωρίς πολλά χημικά… και φυσικά να μην είναι ύποπτο για διάφορα…

Φαντάζομαι θα ζητάω το τέλειο προϊόν… βασικά θέλω έναν άξιο αντικαταστάτη του T-GEL…

Καμιά γνώμη…?

Ευχαριστώ.

ενδιαφέρον σαμπουάν, αλλα προσωπικά δεν θα σου το συνέστηνα διότι απ'οτι είδα περιέχει και καφεϊνη. Η καφεϊνη εχει απ'οτι λενε anti-dht ιδιότιτες αλλά εχει αγγειοΣΥΣταλτικές ιδιότητες ενω η μινοξ είναι αγγειοΔΙΑσταλτικό. Γι'αυτό υπάρχει περίπτωση να αλληλοεξουδετερώνεται η δράση τους. ΣΕ ξένα φορουμ πολύ που χρησιμοποιούν προιόντα με καφεινη και μινοξ αφήνουν αρκετες ωρες διαφορα μεταξύ των εφαρμογών.

george evge

New Member

follon πολύ καλο και αποτελεσματικό!το revivogen είναι καλο? από που μπορώ να το πάρω?

edit: greeklish --> Ελληνικά (Γράφε μόνο στα Ελληνικά, είναι κανόνας του φόρουμ). Fenimore

ikon

Member

To follon δεν το ξέρω και απ'ότι βλέπω δεν είναι πολύ γνωστό στα σχετικά forums....
ίσως να πάω σε κάτι πιο δοκιμασμένο...

Άρα η μόνη λύση είναι το tricomin....?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα