θυρεοειδίτιδα

cisse92

New Member
πασχω απο θυρεοειδίτιδα δεν ξερω ποιο ειδος ακριβως ουτε ο γιατρος μου ειπε. χθες αρχισα τιν θεραπεια παιρνοντας ενα χαπι θυροξινης τ4 καθε πρωι.μεσα σε 20 μερες εχω χασει παρα πολλες τριχες και ευθυνεται στην θυρεοειδίτιδα. οταν επανελθουν οι τιμες στα φυσιολογικα θα επανελθουν και οι τριχες ? ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cisse92

New Member
Το θεμα ειναι οτι εχω ΑΑ.απλα με το προβλημα της θυρεοειδίτιδας εχει αυξηθει η τριχοπτωση και εχουν αραιωσει ολα τα μαλλια οχι μονο οι κροταφοι οπου ειχα προβλημα και πριν.το θεμα ειναι αν ξαναβγουν οι τριχες που χαθηκαν απο την θυρεοειδίτιδα.

gianniskritikos2

Active Member
φιλε μπορει να ειναι ασχημο αυτο που θα σου πω αλλα σκεψου αν εχω δικιο.. οι τριχες σιγα σιγα πεθενουν με την δυτ.. οταν εσενα παθουν κατι απο κατι αλλο οταν δενε χεις αα λογικα θα ξαναζωντανεψουν και σιγα σιγα θα δυναμωνουν εσενα πως θα δυναμωσουν με δυτ? δεν θα μπορεσουν να παρουν τα πανω τους.. ειμαι τελειως αντιθετος με την φινα αλλα στην περιπτωση σου νομιζω πως θα χριαζοταν για ενα 6μηνο να παρουν τα πανω τους αφου ξεμπερδεψεις με τον θυροιδι και μετα κοφτινα απλα για να δυναμωσουν

cisse92

New Member
η φινα δεν ριχνει την τεστοστερονη.γιατι λογω θυρεοειδίτιδας ειναι ηδη πολυ χαμηλη

cisse92

New Member
απλα ειχα διαβασει οτι πολλοι που παιρνουν φινα εχουν προβλημα με την στυση. και εχω και γω λογω θυρεοειδίτιδας. και ειμαι 19 χρονων καραφλας αν δεν μπορω να πηδηξω κιολας καλυτερα να αυτοκτονησω

cisse92

New Member
Η θυρεοειδίτιδα Χασιμότο είναι πάθηση που ανήκει σε μια μεγάλη κατηγορία νοσημάτων που λέγονται αυτοάνοσα νοσήματα . Η χρόνια λεμφοκυτταρική θυρεοειδίτιδα ή νόσος Χασιμότο αποτελεί την πιο συχνή μορφή μη ειδικής θυρεοειδίτιδας και την πιο συχνή αιτία υποθυρεοειδισμού και βρογχοκήλης Προσβάλει εννέα φορές περισσότερο τις γυναίκες (2) σε όλες τις ηλικίες με μεγαλύτερη όμως συχνότητα σε γυναίκες μέσης ηλικίας . Αρκετά συχνά υπάρχει οικογενής επίπτωση. c/p απο βικιπαιδεια

gianniskritikos2

Active Member
ακου η φινα δεν θα σου κανει κακο στην τεστο αμα την περνεις μικρο χρονικο διαστημα αλλα στην δυτ... ο βασικοτερος λογος που πεφτουν τα μαλλια απο αα δηλαδει... η φινα σε μικρο χορνικο διαστιμα δεν προκαλει μη αναστρεψιμα προβληματα... προκαλει προβληματα στυσης αλλα σε μικροχ ρονικο διαστιμα οχι μονιμα απλα αμα εχεις και αα δεν ξερω αν θα μπορεσουν να βγουν τα μαλλια παλι λοιγια θ αβγουν τωρα τι να σου πω...

πως καταλαβες οτι εχεις θυρεοειδιτιδα? το υποψιαζοσουν ειχες παρενεργειες? η εκανες εξετασεις λογο μαλλιων?

Νομίζω ότι στην περίπτωση χασιμοτο πρέπει να πηγαίνεις στον ενδοκρινολογο να ελέγχεις τακτικά τον θυρεοειδη σου γιατί σε αντίθεση με τον υπό η τον υπέρ θυρωδισμο αυτή η μορφή συνεχώς αλλάζει.πάντως αππψη μου ειναι πως άλλες οι τρίχες που χάνονται από τον θυρεοειδη και άλλες από αα.Άλλο ειναι να χάνω τρίχες Π.χ από αποβιταμινωση,στρες κ.Λ.Π κ άλλο από γενετκη προδιάθεση.Συνεπώς ότι χάνεις από το θυρεοειδη με την θεραπεία θα το πάρεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cisse92

New Member
τριχοπτωση,αρκετα εντονη,σπασμενα μαλλια.χαμηλη λιμπιντο και μια αδικαιολογητικη κουραση,υπνηλια.

orestis

Member
http://www.iatropedia.gr/articles/read/4097

Νομιζω η θυρεοειδίτιδα δεν ειναι το ιδιο πραγμα με εναν θυρεοειδή που δυσλειτουργεί. Δεν ειμαι σιγουρος, αλλα εγω που ειχα θεμα με το θυρεοειδη αδενα ποτε δεν μου ειχαν πει κατι για θυρεοειδιτιδα. Σημερα ακουσα για πρωτη φορα αυτον τον ορο.
Το λεω για να μην υπαρξει σύγχυση σε περιπτωση που προκειτε για διαφορετικες ασθενειες.

cisse92

New Member
μαγκες επειδη η κατασταση με την τριχοπτωση μου εχει παραγινει.ξερει κανεις πως σχετιζεται η νοσος με την τριχοπτωση και πως μπορω να την ελλατωσω γιατι οι τιμες του θυρεοειδη μπορουν να παρουν και μηνες να ρυθμιστουν με τα χαπια που παιρνω και η δοση στα χαπια απαγορευται να αυξηθει

Μπλουζα