θεραπεια χωρις αποτελεσμα

rukario

New Member
Ξεκίνησα προσκαρ 1μιλιγκραμ και μια φορά το βράδυ μινοχιδιλ μέσα Αυγούστου που μας πέρασε (πολλες φορες βεβαια εβαζα και το πρωι). να πω την αληθεια εχω κρατήσει τα μαλλια μου τα οποια παρουσιαζουν εντονη αραίωση στην κορυφή του κεφαλιού και λίγη αραίωση στους κροτάφους αλλα το μονο που εχω πετυχει είναι να βγάλω καμια δεκαρια τριχες στους κροτάφους ( τρίχες δλδ). Τι κάνω από δω και περα ??? κάποιο σχολιο???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

rukario

New Member
Προφανώς ολοι εδώ μεσα θεωρούμε ‘’καλο αποτελεσμα’’ ή επιτυχημένη μια θεραπεία όταν βγάλουμε μαλλιά …. Δεν χρειάζεται να παίζουμε με τις λέξεις

Bouklas

Well-Known Member
Ποσο χρόνον είσαι φιλε? Γιατί συνήθως άλλο αποτέλεσμα έχει κάποιος στα 25 και άλλο κάποιος στα 45. Και η θεραπεία φιναστερίδη+μινοξιδίλη είναι από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη.
Αν θες ανέβασε και μια φωτογραφία.

rukario

New Member
max δηλαδη ποσο κραταει περιπου?

απο την εφαρμογη μινο μετα απο ποση ωρα μπορω να λουστω?

Bouklas

Well-Known Member
Φιλε η μινοξιδίλη μένει στο σώμα μας περίπου 22 ώρες. Με 2 φορες την ημερα παίρνεις το 100% της, με 1 φορα παίρνεις το 80%.
Επίσης αν λούζεσαι με κάποιο σαμπουάν που στα συστατικά του λέει ZINC δηλαδή ψευδάργυρος και στο καπάκι βάζεις μινοξιδίλη η ουσία χάνεται. Η βάλε μετά από 4 ώρες ή αλλιώς πάρε ένα σαμπουάν να μην έχει ZINC και δεν έχεις θέμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
rukario είπε:
Προφανώς ολοι εδώ μεσα θεωρούμε ‘’καλο αποτελεσμα’’ ή επιτυχημένη μια θεραπεία όταν βγάλουμε μαλλιά …. Δεν χρειάζεται να παίζουμε με τις λέξεις

Κάνεις μια καλή θεραπεία, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.

Το θέμα της επανέκφυσης τώρα είναι σχετικά απλό: δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Εκτός και αν θεωρείς ότι 300 τρίχες που βγάζει κανείς = επανέκφυση, οπότε πάσο.

Οτι χάνεται από τρίχες δεν ξαναποκτάται, γιαυτό καλό είναι κανείς να ξεκινήσει θεραπείες από norwood 1.

danceworld_2001

Well-Known Member
Ιδιως σε μια περίπτωση άκρως επιθετικής τριχόπτωσης, η σημαντική επιβράδυνση αυτής ή και η προσωρινή διακοπή ειναι θριαμβευτικό αποτέλεσμα, οχι απλά καλό.

dimos18

Member
Bouklas είπε:
Φιλε η μινοξιδίλη μένει στο σώμα μας περίπου 22 ώρες. Με 2 φορες την ημερα παίρνεις το 100% της, με 1 φορα παίρνεις το 80%.

Τώρα φίλε σοβαρά μιλάς; Τι παραπληροφόρηση είναι αυτή;
Και φαντάσου το λες εσύ που τη χρησιμοποιείς 2 φορές την ημέρα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
dimos18 είπε:
Bouklas είπε:

δεν γνωριζω ποσες ωρες δρα η μινοξιδιλη αλλα ησχυει στην πραξη,το εχω δοκιμασει και μπορει να το επηβεβαιωσει οποιος το δοκιμασε.
αναφερομαι στην μινοξιδιλη μονο και οχι σε oral σκευασμα.
εκτος και αν ετυχε σε εμας τους 3-4 να ειμαστε η εξαιρεση του κανονα

Bouklas

Well-Known Member
dimos18 είπε:

Γιατί παραπληροφόρηση φιλε? Αφού είναι γραμμένα στο forum.
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-255.html

dimos18

Member
Κάπα ο χρόνος ημίσειας ζωής της μινοξιδίλης είναι λίγες ώρες.Πράγμα που σημαίνει πως όταν περάσουν αυτές οι ώρες, η ουσία χάνει την επίδραση της.
Εγώ φυσικά και δεν λέω 3 ή 4 άτομα ψεύτες αλλά υπάρχει και η πιθανότητα του λάθους.Το προιόν είναι χρόνια στην αγορά και έχουν πειραματιστεί μαζί του χιλιάδες χρήστες.Άμα η 1 φορά ήταν αρκετή, πιστεύω τόσο καιρό θα το ξέραμε.

vag25

Well-Known Member
καπου καποιος εδω στο φορουμ ειχε γραψει οτι και το μερα παρα μερα εκανε δουλεια(minox),απλα πιο αργα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
ειμαστε ολοι διαφορετικοι οργανισμοι και ο καθε ενας αντιδρα διαφορετικα.
εγω εχω δοκιμασει 1 εφαρμογη την ημερα,4 εφαρμογες την ημερα και 6 εφαρμογες την ημερα.
σε ολες τις περιπτωσης ειχα τα ιδια αποτελεσματα

Bouklas είπε:
Επίσης αν λούζεσαι με κάποιο σαμπουάν που στα συστατικά του λέει ZINC δηλαδή ψευδάργυρος και στο καπάκι βάζεις μινοξιδίλη η ουσία χάνεται. Η βάλε μετά από 4 ώρες ή αλλιώς πάρε ένα σαμπουάν να μην έχει ZINC και δεν έχεις θέμα.
Aυτο μαλλον δεν ισχυει.Οι 2 ουσιες για να αλληλεπιδρασουν θελουν πανω απο 20ωρο και να ειναι στο ιδιο διαλυμμα επισης(εκτος και αν αλληλεπιδρουν μεταξυ τους μεσα στο αιμα).Ελπιζω να μην κανω λαθος

Μπλουζα