jeronymous
New Member
καλησπερα
καλως σας βρηκα ολους
ειμαι 25 χρονων βρισκομαι στη κλιμακα 2 απο οτι μπορω να καταλαβω με μικρη αραιωση στους κροταφους
παιδια θελω προσπαθησω να κανω κατι για αυτο γιατι εχει αρχισει και με παιρνει πολυ απο κατω...
διαβασα απο εδω, διαβασα απο εκει, μπλεχτηκα, ξαναδιαβασα...πιστευω καπου κατεληξα...
λεω λοιπον να ακολουθησω την παρακατω αγωγη
να παρω:
1)απο ebay το 4μηνo πακετο rοgain 5% για μινοξιδιλη
2)revivogen σαν DHT αναστολεα
3)nizoral σαν σαμπουαν προκοπης για συχνη χρηση
0)υπαρχει περιπτωση με τα παραπανω να εχω οποιοδηποτε εστω και ελαχιστο προβλημα σεξουαλικης φυσης?προβλημα με στυση?σπερμα κτλ??
1)μηπως το rοgain 5% ειναι υπερβολη αφου ειμαι κλιμακα 2 ακομη??
2)ειναι κατι αλλο που θα χρειαστω συνδιαστικα με τα παραπανω??
3)μηπως εχω κανει καποιο λαθος στις επιλογες μου και δεν ταιριαζουν?
4)σας ευχαριστω ολους θερμα!!!
επισης θελω συντομα να ανεβασω φωτο τωρινες, πριν αρχισω τη θεραπεια και να ανεβασω και στο 3μηνο,6μηνο,9μηνο κτλ για να δουμε και αν υπαρχει πραγματικα καποιο αποτελεσμα αλλα δε νιωθω απο photoshop και παλευω να σβησω το προσωπο μου, πιστυεω θα τα καταφερω συντομα
καλως σας βρηκα ολους
ειμαι 25 χρονων βρισκομαι στη κλιμακα 2 απο οτι μπορω να καταλαβω με μικρη αραιωση στους κροταφους
παιδια θελω προσπαθησω να κανω κατι για αυτο γιατι εχει αρχισει και με παιρνει πολυ απο κατω...
διαβασα απο εδω, διαβασα απο εκει, μπλεχτηκα, ξαναδιαβασα...πιστευω καπου κατεληξα...
λεω λοιπον να ακολουθησω την παρακατω αγωγη
να παρω:
1)απο ebay το 4μηνo πακετο rοgain 5% για μινοξιδιλη
2)revivogen σαν DHT αναστολεα
3)nizoral σαν σαμπουαν προκοπης για συχνη χρηση
0)υπαρχει περιπτωση με τα παραπανω να εχω οποιοδηποτε εστω και ελαχιστο προβλημα σεξουαλικης φυσης?προβλημα με στυση?σπερμα κτλ??
1)μηπως το rοgain 5% ειναι υπερβολη αφου ειμαι κλιμακα 2 ακομη??
2)ειναι κατι αλλο που θα χρειαστω συνδιαστικα με τα παραπανω??
3)μηπως εχω κανει καποιο λαθος στις επιλογες μου και δεν ταιριαζουν?
4)σας ευχαριστω ολους θερμα!!!
επισης θελω συντομα να ανεβασω φωτο τωρινες, πριν αρχισω τη θεραπεια και να ανεβασω και στο 3μηνο,6μηνο,9μηνο κτλ για να δουμε και αν υπαρχει πραγματικα καποιο αποτελεσμα αλλα δε νιωθω απο photoshop και παλευω να σβησω το προσωπο μου, πιστυεω θα τα καταφερω συντομα