θεραπεια για norwood 2

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

jeronymous

New Member
καλησπερα
καλως σας βρηκα ολους :)

ειμαι 25 χρονων βρισκομαι στη κλιμακα 2 απο οτι μπορω να καταλαβω με μικρη αραιωση στους κροταφους
παιδια θελω προσπαθησω να κανω κατι για αυτο γιατι εχει αρχισει και με παιρνει πολυ απο κατω...
διαβασα απο εδω, διαβασα απο εκει, μπλεχτηκα, ξαναδιαβασα...πιστευω καπου κατεληξα...

λεω λοιπον να ακολουθησω την παρακατω αγωγη
να παρω:
1)απο ebay το 4μηνo πακετο rοgain 5% για μινοξιδιλη
2)revivogen σαν DHT αναστολεα
3)nizoral σαν σαμπουαν προκοπης για συχνη χρηση

0)υπαρχει περιπτωση με τα παραπανω να εχω οποιοδηποτε εστω και ελαχιστο προβλημα σεξουαλικης φυσης?προβλημα με στυση?σπερμα κτλ??
1)μηπως το rοgain 5% ειναι υπερβολη αφου ειμαι κλιμακα 2 ακομη??
2)ειναι κατι αλλο που θα χρειαστω συνδιαστικα με τα παραπανω??
3)μηπως εχω κανει καποιο λαθος στις επιλογες μου και δεν ταιριαζουν?
4)σας ευχαριστω ολους θερμα!!!

επισης θελω συντομα να ανεβασω φωτο τωρινες, πριν αρχισω τη θεραπεια και να ανεβασω και στο 3μηνο,6μηνο,9μηνο κτλ για να δουμε και αν υπαρχει πραγματικα καποιο αποτελεσμα αλλα δε νιωθω απο photoshop και παλευω να σβησω το προσωπο μου, πιστυεω θα τα καταφερω συντομα :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gelisva

New Member
Απ: θεραπεια για norwood 2

Καλως τον..φιλε με μια μινοξ και ενα σαμπουαν για αρχη θα εισαι καπως καλυμενος..ειναι ΑΑ ή ειναι μια αραιωση μονο στους κροταφους..??..Αν δεις και τα πραγματα γινουν ποιο σκουρα χρειαζεσε κατι δραστικοτερο..φινα ή σπυρο,το revivogen δεν το ξερω δεν του χω ομως και ιδιαιτρη εκτιμηση απο αυτα που εχω διαβάσει.. :)

jeronymous

New Member

ευχαριστω για το χρονο σου φιλε
βασικα μολις προσεξα οτι υπαρχει και κλιμακα 1, σε αυτην ανηκω εχω αραιωση στους κροταφους χωρις ομως να εχουν χαθει ολες οι τριχες αλλα νιωθω οτι αν ψδε κανω κατι μεχρι σεπτεμβρη θα ειμαι σιγουρα κλιμακα 2 ετσι που παω.

δηλαδη σαν σαν DHT αναστολεα να μη χρησιμοποιησω καποιο προιον?
σε ρωταω γιατι απο οτι διαβασα εδω μεσα ειναι πολυ σημαντικο η χρηση ενος τετοιου σκευασματος.

επειδη μαλλον ειμαστε στην ιδια κλιμακα εσυ τι χρησιμοποιεις αν επιτρεπεται?

kakashi

Member

dht αναστολεα πρεπει να εχεις στην θεραπεια ς....τωρα για το ρεβιβο δεν το εχω χρησιμοποιησει αλλα απο οσους εχω ακουσει αλλοι λενε οτι τους βοηθησε κ στη τριχοπτωση κ στην ποιοτητα της τριχας κ αλλοι λενε οτι ηταν σαν να εβαζαν νερο στο κεφαλι τους.....παντως το μονο σιγουρο ειναιοτι δεν ειναι τοσο αποτελεσματικο σαν την φιναστεριδη...με ρεβιβο ριγκειν κ νιζοραλ δεν θα εχεις κανενα σεξουαλικο προβλημα....τουλαχιστον δεν εχω ακουσει κανεναν να εχει παρενεργειες απο το ρεβιβο....επισης επειδη το ρεβιβο εξουδετερωνει την δραση της μινοξθα πρεπει να τα βαζεις με διαφορα 3-4 ωρων μεταξυ τους

jeronymous

New Member

kakashi είπε:
τωρα για το ρεβιβο δεν το εχω χρησιμοποιησει αλλα απο οσους εχω ακουσει αλλοι λενε οτι τους βοηθησε κ στη τριχοπτωση κ στην ποιοτητα της τριχας κ αλλοι λενε οτι ηταν σαν να εβαζαν νερο στο κεφαλι τους.....παντως το μονο σιγουρο ειναιοτι δεν ειναι τοσο αποτελεσματικο σαν την φιναστεριδη...
το επελεξα με βαση οτι τη φιναστεριδη την εχει φοβηθει η ψυχη μου με αυτα που εχω διαβασει να βγαζει σαν sides.
καθαρα και μονο για αυτο διαλεξα ρεβιβο.

kakashi είπε:
επισης επειδη το ρεβιβο εξουδετερωνει την δραση της μινοξθα πρεπει να τα βαζεις με διαφορα 3-4 ωρων μεταξυ τους
πρωτη φορα το ακουω αυτο! πραγματικα ηταν τρομερα χρησιμη συμβουλη :worshipper

αντε να ερθουν απο εβδομαδα να αρχισω!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα