θεραπεία? δερματολόγου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: θεραπεία? δερματολόγου

MANKAR είπε:
αν ηταν ετσι γιατι τοτε στο θεμα της μειωπειας βγαλανε το laser και ξεμπερδευεις??εκει δεν χασανε οι εταιρειες οπτικων ειδων ????και την λυση δεν ειπα οτι 8α την βγαλει καποια εταιρεια αλλα καποιος ερασιτεχνης ο οποιος ασχολητε και πειραματιζεται με διαφορα οπως κανουμαι εμεις εδω μεσα!!!!
δεν εχει καποια σχεση η μειωπια με την καραφλα,και δεν εχει καποια σχεση τα κερδη του ενος κλαδου με τον αλλον,η μυωπεια ειναι ενας κλαδος.
η καραφλα ειναι αλυσιδα ολοκληρη με εκατονταδες κλαδους
τα εργοστασια παραγωγης περουκων τα ανεφερα? :chinscratch

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member

kapamarou είπε:
δεν εχει καποια σχεση η μειωπια με την καραφλα,και δεν εχει καποια σχεση τα κερδη του ενος κλαδου με τον αλλον,η μυωπεια ειναι ενας κλαδος.
η καραφλα ειναι αλυσιδα ολοκληρη με εκατονταδες κλαδους
τα εργοστασια παραγωγης περουκων τα ανεφερα? :chinscratch

δεν ειπα οτι εχουν σχεση σαν παραδειγμα το ανεφερα οτι και καλα εκει λυθηκε το προβλημα κατα καποιο τροπο!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

MANKAR είπε:
αν ηταν ετσι γιατι τοτε στο θεμα της μειωπειας βγαλανε το laser και ξεμπερδευεις??εκει δεν χασανε οι εταιρειες οπτικων ειδων ????και την λυση δεν ειπα οτι 8α την βγαλει καποια εταιρεια αλλα καποιος ερασιτεχνης ο οποιος ασχολητε και πειραματιζεται με διαφορα οπως κανουμαι εμεις εδω μεσα!!!!

Τα πράγματα είναι απλά, οποισδήποτε γιατρός / χημικός / ερευνητής στο κόσμο μπορεί να βρει την λύση... αλλά δεν θα προλάβει να το πει σε κανέναν :rifle ;)

kapamarou είπε:
θα φερει τεραστια διαταραχη της οικονομιας,κλεισιμο εργοστασιων παραγωγης φαρμακων,κλεισιμο κλινικων μεταμοσχευσης,κλεισιμο εταιρειων καλυντυκων,η λιστα περειλαμβανει και διαφημηστικους κλαδους και πολλα αλλα που δεν μου ερχονται τωρα,πολλα τα τρισεκατομμυρια του κλαδου για να βγει καποια εταιρεια και να πει παρτε κοσμε,κλειστε ολοι οι υπολοιποι.το προβλημα ειναι αισθητικο στην τελικη,κανεις δεν πεθανε απο καραφλα.
μην ξενας οτι στον βωμο του χρηματος γινονται πολεμοι,και οτι ολοι οι πολεμοι γινανε για το χρημα,ειτε λεγετε κατακτηση γης,ειτε λεγετε πετρελαιο

Respect!!! :worshipper

MANKAR

Active Member

Fenimore είπε:
Τα πράγματα είναι απλά, οποισδήποτε γιατρός / χημικός / ερευνητής στο κόσμο μπορεί να βρει την λύση... αλλά δεν θα προλάβει να το πει σε κανέναν :rifle ;)

Respect!!! :worshipper

διαφωνω με αυτο που λες :rifle :brut: :brut: :speare: μεχρι να γινει αυτο 8α εχει προλαβει η ειδηση να κανει το γυρω του κοσμου μεσω του ιντερνετ !!! :16m:

kapa

Μέλος του προσωπικού

MANKAR είπε:
διαφωνω με αυτο που λες :rifle :brut: :brut: :speare: μεχρι να γινει αυτο 8α εχει προλαβει η ειδηση να κανει το γυρω του κοσμου μεσω του ιντερνετ !!! :16m:
μην ξεχνας τους predadors :grandpa:
αλλα περα απο την πλακα η μειωπεια ειναι κατι ευκολο να αντιμετωπιστει,τροχιζεις το ματι με laser και ερχεται στα ισια του,η καραφλα εχει να κανει με DNA

Συνημμένα

• predators-video-footage.jpg
    predators-video-footage.jpg
    40 KB · Προβολές: 21

DimitrisKal

New Member

Για σας παιδιά και συγχαρητήρια για το forum,

Η κατάσταση μου δεν είναι ανησυχητική, απλά είμαι 25 χρόνον και άρχισα να βλέπω κάποια διαφορα στην πυκνότητα και μια αυξημένη τριχόπτωση. Επειδή ως γνοστον αν υπάρχει πρόληψη, υπάρχουν καλύτερα αποτελεσματα πήγα τον σεπτέμβριο σε έναν δερματολόγο (που θεωρείτε από τους καλύτερους της Αθηνας Τζ....ας) ο οποιος μου είπε ότι είχα ένα ελάχιστο πρόβλημα στους κροτάφους και μου έδωσε το εξής μίγμα:

• "μινοχιδιλ" 5% w/v
• Tretinoin 0.06%
• Hair Force lotion Frezyderm 70 ml
• Propylene glycol 30 m

μετά από δυο μήνες το μαλλί μου είχε γίνει φοβερό! και σταμάτησα να βάζο το μίγμα.

Εδώ και δυο μήνες πάλι ξεκίνησα να χάνω μαλλιά και να βλέπω μια αραίωση (μιλάμε πάντα για μπροστινό μέρος) και ξεκίνησα πάλι με την lotion αυτήν. Επίσης "χρισιμοιπιο" το Nizoral shampoo.

1)Να ολοκληρώσω την θεραπεία με κάποιο τοπικό ΔΥΤ blocker (φίνα δεν θέλω να πάρο) όπως το super zix? 2) Διάβασα για την κορτιζόνη την "dactakort", την συμβουλεύεται?

Χίλια ευχάριστο εκ τον προτερων

Δημήτρης

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Αυτα που λετε ναι μεν ειναι αληθεια αλα η μιση.Το να λεμε οτι καποιοι κερδοσκοπουν εναντια σε εμας το θεωρω σωστο.Το να λετε οτι δεν θα βρεθει ποτε λυση σιγουρα ειναι λαθος εκτιμηση.Καποια στιγμη θα βρεθει οπως εχουν βρεθει παρα πολλες ιατρικες λυσεις σε παρα πολλα θεματα.Οντως φιλε καπα δεν εχει πεθανει καποιος απο φαλακρα αλα δεν ξερω ποτε θα αρχισουν να πεθαινουν απο φινα κ μινοξ.....αλα μην ανυσηχεις κατι θα βγει στο μελλον για να διορθωνει τις παρενεργειες αυτων των φαρμακων :'( :D :'( :D :'( :D

kapa

Μέλος του προσωπικού

.αλα μην ανυσηχεις κατι θα βγει στο μελλον για να διορθωνει τις παρενεργειες αυτων των φαρμακων :'( :D :'( :D :'( :D
αυτο ναι ειναι εφικτο

kapa

Μέλος του προσωπικού

DimitrisKal είπε:
Για σας παιδιά και συγχαρητήρια για το forum,

Η κατάσταση μου δεν είναι ανησυχητική, απλά είμαι 25 χρόνον και άρχισα να βλέπω κάποια διαφορα στην πυκνότητα και μια αυξημένη τριχόπτωση. Επειδή ως γνοστον αν υπάρχει πρόληψη, υπάρχουν καλύτερα αποτελεσματα πήγα τον σεπτέμβριο σε έναν δερματολόγο (που θεωρείτε από τους καλύτερους της Αθηνας Τζ....ας) ο οποιος μου είπε ότι είχα ένα ελάχιστο πρόβλημα στους κροτάφους και μου έδωσε το εξής μίγμα:

• "μινοχιδιλ" 5% w/v
• Tretinoin 0.06%
• Hair Force lotion Frezyderm 70 ml
• Propylene glycol 30 m

μετά από δυο μήνες το μαλλί μου είχε γίνει φοβερό! και σταμάτησα να βάζο το μίγμα.

Εδώ και δυο μήνες πάλι ξεκίνησα να χάνω μαλλιά και να βλέπω μια αραίωση (μιλάμε πάντα για μπροστινό μέρος) και ξεκίνησα πάλι με την lotion αυτήν. Επίσης "χρισιμοιπιο" το Nizoral shampoo.

1)Να ολοκληρώσω την θεραπεία με κάποιο τοπικό ΔΥΤ blocker (φίνα δεν θέλω να πάρο) όπως το super zix? 2) Διάβασα για την κορτιζόνη την "dactakort", την συμβουλεύεται?

Χίλια ευχάριστο εκ τον προτερων

Δημήτρης
η λοσιον που χρησιμοποιουσες ειναι super,ξεκινησε την παλι και μην την ξανα σταματησεις,την daktodor αφησε την στην ακρη προς το παρον :)

DimitrisKal

New Member

Για σου κάπα, από εσένα είχα διάβαση για την "dactakort" ;)

ευχάριστο πολύ για την απάντηση σου, οποτε μου λες να μην προσθέσω τίποτε άλλο στην θεραπεία.

Περνώ και χάπια από μουρουνέλαιο (omega 3) καλά είναι η δεν κάνουν διαφορα?

και πάλι ευχάριστο

vag25

Well-Known Member

kapamarou είπε:
πως τον βλεπεις τον φιλο εδω? :chinscratch
να περειμενει να δει την εξελιξη χωρις θεραπεια? :chinscratch
εσυ και ο MANKAR που δεν εχετε ΑΑ αλλα ΣΔ μπορει να μην το βλεπετε το προβλημα του παιδιου.
αλλα το λεει ξεκαθαρα,συνεχιζει και χανει εδαφος και ειναι 22
την κλιμακα 3V την εχει στο τσεπακι του πολυ πριν τα 30 του

Οπως ειπα και παραπανω δεν μπορω να παρω θεση απο μια φωτο.Αν τον εβλεπα θα μπορουσα να του πω την αποψη μου.

Για την ΣΔ που λες,εγω δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι η ΣΔ το προβλημα μου,ισως ναι ισως και οχι.Σιγουρα επιβαρυνει,ισως να ειναι και το βασικο προβλημα,αλλα αυτο δεν το ξερω δυστυχως.
Επισης η αποψη μου ειναι οτι ΑΑ λιγο πολυ ολοι εχουμε.Αλλος 1% αλλος 100%.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

DimitrisKal είπε:
Για σου κάπα, από εσένα είχα διάβαση για την "dactakort" ;)

ευχάριστο πολύ για την απάντηση σου, οποτε μου λες να μην προσθέσω τίποτε άλλο στην θεραπεία.

Περνώ και χάπια από μουρουνέλαιο (omega 3) καλά είναι η δεν κάνουν διαφορα?

και πάλι ευχάριστο
την daktodor την χρησιμοποιω απο το 1999 που ημουν φανταρος,εκει την ανακαλυψα,κανει πολυ καλη δουλεια σε δερματικες παθησεις και μικρο αλλεργιες του δερματος.
εγω θα εγεγα να παρεις kirkland http://www.minoxidil-direct.co.uk/index.htm και να την συνδιασεις με κρεμα airol απο το φαρμακειο.
ο συνδιασμος δινει ραστα και δεν κοστιζει τιποτα

kapa

Μέλος του προσωπικού

Για την ΣΔ που λες,εγω δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι η ΣΔ το προβλημα μου,ισως ναι ισως και οχι.Σιγουρα επιβαρυνει,ισως να ειναι και το βασικο προβλημα,αλλα αυτο δεν το ξερω δυστυχως.
νομιζω πρεπει να ξεκινησεις και εσυ airol rogaine foam :chinscratch
Επισης η αποψη μου ειναι οτι ΑΑ λιγο πολυ ολοι εχουμε.Αλλος 1% αλλος 100%.
ο φιλος εδω δεν εχει και την σουπερ επιθετικη αλωπεκια αλλα θα τριζουν τα κοκκαλα του bob marley αν του πουμε οτι δεν εχει ΑΑ,του βαζω 60%.
οι πιο πολοι εδω μεσα στην ηλικια του αυτην την αραιωση ειχαμε δεν το διναμε σημασια και στα 27 μας που φτασαμε nw3v τρεχαμε να μαζεψουμε τα ασυμαζευτα,και αν φτασεις τετοια κλιμακα η μινοξιδιλη ειναι αναποφευκτη και δεν κανει και θαυματα

vag25

Well-Known Member

Kατι θα κανω καποια στιγμη.Προς το παρον ψαχνομαι για να σταματησω την φαγουρα.

Δεν ειναι αναγκη να του πουμε οτι εχει ή δεν εχει ΑΑ.Εγω θα του ελεγα οτι ειναι πολυ πιθανο να εχει ΑΑ,αλλα σου εφερα και το παραδειγμα του πατερα μου που ειχε χειροτερη hairline στην ηλικια του(χωρις αραιωση ομως) και τωρα 40 σχεδον χρονια μετα δεν εχει υποχωρησει και τοσο η hairline του και δεν τον λες καραφλο.Με μια γρηγορα ματια τον κανεις NW2 και σημερα.

Το παιδι ομως εφοσον μιλαει για αραιωση τοτε η πιθανοτητα να εχει ΑΑ 10πλασιαζεται...

kapa

Μέλος του προσωπικού

Δεν ειναι αναγκη να του πουμε οτι εχει ή δεν εχει ΑΑ.Εγω θα του ελεγα οτι ειναι πολυ πιθανο να εχει ΑΑ,αλλα σου εφερα και το παραδειγμα του πατερα μου που ειχε χειροτερη hairline στην ηλικια του(χωρις αραιωση ομως) και τωρα 40 σχεδον χρονια μετα δεν εχει υποχωρησει και τοσο η hairline του και δεν τον λες καραφλο.Με μια γρηγορα ματια τον κανεις NW2 και σημερα.
εχεις κληρονομησει το nw2 του πατερα σου και εχει κληρονομησει το nw6 του πατερα του,εχω κληρονομησει το nw3 του πατερα μου και το nw6 απο ολο το σοι της μητερας μου,παω για κατι ενδιαμεσο
στην καλυτερη να πηρε και απο τους δυο γονεις παει για nw4.
μονο που μπηκε στον κοπο να γραφτει στο φορουμ και να γραψει σημαινει οτι κατι δεν παει καλα με το μαλλι του

vag25

Well-Known Member

kapamarou είπε:
εχεις κληρονομησει το nw2 του πατερα σου και εχει κληρονομησει το nw6 του πατερα του,εχω κληρονομησει το nw3 του πατερα μου και το nw6 απο ολο το σοι της μητερας μου,παω για κατι ενδιαμεσο
στην καλυτερη να πηρε και απο τους δυο γονεις παει για nw4.

Ο πατερας μου στην ηλικια μου ειχε αρκετα χειροτερους κροταφους,αλλα δεν ειχε θεμα στην κορυφη(εκει που κυριως αρχιζω να εχω εγω).
Εντωμεταξυ ουτε ενας δεν εχει προβλημα στο crown απο τους θειους μου.Και τα 5 αδερφια του πατερα μου ειναι απο NW1.5-2 σημερα.
Απο το σοι της μανας μου ενας ειναι ΝW0 και ο αλλος εχει κανει καραφλα.

kapamarou είπε:
μονο που μπηκε στον κοπο να γραφτει στο φορουμ και να γραψει σημαινει οτι κατι δεν παει καλα με το μαλλι του

Σιγουρα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Ο πατερας μου στην ηλικια μου ειχε αρκετα χειροτερους κροταφους,αλλα δεν ειχε θεμα στην κορυφη(εκει που κυριως αρχιζω να εχω εγω).
Εντωμεταξυ ουτε ενας δεν εχει προβλημα στο crown απο τους θειους μου.Και τα 5 αδερφια του πατερα μου ειναι απο NW1.5-2 σημερα.
Απο το σοι της μανας μου ενας ειναι ΝW0 και ο αλλος εχει κανει καραφλα.
δεν ειναι ιδια τα γονiδια στον καθενα,μπορει να του πεις δεν θα κανει καραφλα κρινοντας απο τον εαυτο σου που δεν εχει κανενας στο σοι θεμα.
ο φιλος εδω εχει πατερα nw6,στα 30 του δεν θα εχει μαλλι για να ασχοληθει τοτε με το θεμα.
βεβαια η αποφαση δικη του...

vag25

Well-Known Member

kapamarou είπε:
δεν ειναι ιδια τα γονiδια στον καθενα,μπορει να του πεις δεν θα κανει καραφλα κρινοντας απο τον εαυτο σου που δεν εχει κανενας στο σοι θεμα.
ο φιλος εδω εχει πατερα nw6,στα 30 του δεν θα εχει μαλλι για να σχοληθει τοτε με το θεμα.
βεβαια η αποφαση δικη του...

Σιγουρα εφοσον εχει και κληρονομικοτητα ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα.

Jason22

New Member

xk είπε:
ριξε μια ματια στον πατερα σου να δεις αν μοιαζετε γενικα στα μαλλια,ψαξε να βρεις και foto του οταν ηταν πανω κατω στην ηλικια σου...μπορει να πηρες απο το σοϊ της μανας σου και να τη γλυτωσεις καπως αλλα γενικα να ξερεις ειναι κακο σημαδι η ηλικια σου,κι εγω nw1,5 ημουν στα 22 και ηταν θεμα χρονου να γινω σα τον πατερα μου μιας και ελαχιστα πραγματα πανω μου ειναι απο το σοι της μανας μου...

Δεν ξέρω πολλά για το μαλλί του πατέρα μου (ούτε ο ίδιος πιστεύω ότι ξέρει :p ,τότε δεν πρέπει να δίνανε σημασία στο πότε άρχιζε η "πτώση") θα το κοιτάξω πάντως.Μια διαφορά γνωρίζω προς το παρόν,ότι το μαλλί του σε αντίθεση με το δικό μου,είναι αρκετά λιπαρό.Δηλαδή πρέπει να λούζεται κάθε μέρα διαφορετικά είναι τίγκα στη λαδίλα.

Και κάποιες ερωτήσεις για όποιον ξέρει.
1.Η ξηροδερμία και τα ζελέ-πηλός κτλ,δεν έχουν να κάνουν με τριχόπτωση έτσι?Γιατί απ'ότι διαβάζω είναι μύθοι οι συγκεκριμένες διαγνώσεις.

2.Βάζω μία λοσιόν με betamethasone 0,1% η οποία μυρίζει οινόπνευμα.Κάνει δουλειά ή @@?

3.Απ'ότι καταλαβαίνω,η σωστή θεραπεία για τώρα είναι μινοξιδίλη.Επειδή με τα φάρμακα γενικά είμαι αρκετά προσεκτικός τί παίζει με το συγκεκριμένο?Επηρεάζει αρκετά τον οργανισμό σε τέτοια ηλικία,έχει παρενέργειες ή είναι κάτι...ελαφρύ για begginers?

*σόρυ που αργώ ν'απαντήσω,δεν είμαι ο τύπος "ask & run" απλά προσπαθώ ακόμα να πληροφορηθώ για το τί παίζει,γι'αυτό αργώ.Και ευχαριστώ εννοείται για την μέχρι τώρα βοήθεια.

toxotis18

Member

Jason22 είπε:
Δεν ξέρω πολλά για το μαλλί του πατέρα μου (ούτε ο ίδιος πιστεύω ότι ξέρει :p ,τότε δεν πρέπει να δίνανε σημασία στο πότε άρχιζε η "πτώση") θα το κοιτάξω πάντως.Μια διαφορά γνωρίζω προς το παρόν,ότι το μαλλί του σε αντίθεση με το δικό μου,είναι αρκετά λιπαρό.Δηλαδή πρέπει να λούζεται κάθε μέρα διαφορετικά είναι τίγκα στη λαδίλα.

Και κάποιες ερωτήσεις για όποιον ξέρει.
1.Η ξηροδερμία και τα ζελέ-πηλός κτλ,δεν έχουν να κάνουν με τριχόπτωση έτσι?Γιατί απ'ότι διαβάζω είναι μύθοι οι συγκεκριμένες διαγνώσεις.

2.Βάζω μία λοσιόν με betamethasone 0,1% η οποία μυρίζει οινόπνευμα.Κάνει δουλειά ή @@?

3.Απ'ότι καταλαβαίνω,η σωστή θεραπεία για τώρα είναι μινοξιδίλη.Επειδή με τα φάρμακα γενικά είμαι αρκετά προσεκτικός τί παίζει με το συγκεκριμένο?Επηρεάζει αρκετά τον οργανισμό σε τέτοια ηλικία,έχει παρενέργειες ή είναι κάτι...ελαφρύ για begginers?

*σόρυ που αργώ ν'απαντήσω,δεν είμαι ο τύπος "ask & run" απλά προσπαθώ ακόμα να πληροφορηθώ για το τί παίζει,γι'αυτό αργώ.Και ευχαριστώ εννοείται για την μέχρι τώρα βοήθεια.

1. Τα προϊοντα styling δεν προκαλουν τριχοπτωση
2.betamethasone=κορτιζονη . Αν θελεις την υγεια σου κοψ'την! Σταδιακα ομως
3.Η μινοξιδιλη θεωρειται ασφαλες φαρμακο και ειδικα οταν εφαρμοζεται τοπικα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα