arhs είπε:
Νινο τι θεραπεία κάνεις εγώ είμαι 19 τώρα και χάνω απο τα 17 αλά είμαι σε χειρότερη κατάσταση και σκέφτομαι για φίνα αλά λένε μέσα στο φορυμ οι έμπυροι πως δεν πρέπει να πάρω ακόμα μέχρι τ 20-21 .... ( πιστεύω πως δεν χρειάζεσαι μεταμόσχευση ακόμα ) ...
Να σου πς την αληθεια δεν εχω ιδεα απο φινα και τετοια που λενε εδω μεσα...παω σε εναν δερματολογο (ενω πριν απο αυτο ειχα παει κ σε αυτο το νοσοκομειο που ειναι μονο με δερματολογους και καλα εξειδικευμενο και ειναι ολοι για χλεπα στη μαπα εκει μεσα) και με παρακολουθει ... η αληθεια ειναι πως απο τοτε που χω ξεκινησει θεραπειες (χρονια) εχω διατηρησει τα μαλλια μου (κιας μην την εφαρμοζα οσο τακτικα επρεπε) . Οι φωτο αυτες ειναι μετα το μπανιο δεν ειναι ετσι τα μαλλια μου οταν τα φτιαχνω απλα ηθελα να ειναι εμφανες το προβλημα για να μπορειτε να καταλαβετε
Δημητρης38 είπε:
περιμενε μερικα χρονια φιλε να δεις πως θα προχωρησει
Αν την κανεις τωρα θα χασεις μοσχευματα απο την δοτρια ζωνη που στο μελλον θα σου ειναι περισσοτερο χρησιμα
Μην περιμενεις θαυματα απο τις μμ
Οταν τα φτιαχνω ετσι οπως τα κανω δεν φαινεται πως εχω προβλημα , εδω ειναι μετα το μπανιο ωστε να ειναι εμφανες το προβλημα και ειναι ολα τα μαλλια προς τα πισω . Αυτο που ειχα εγω στο μυαλλο μου ηταν (υποθετικα παντα γιαυτο το ψαχνω) να εφτιαχνα λιγο τους κροταφους και ισως και λιγο πυκνωση μπροστα στην hairline ετσι ωστε να μπορω να εφαρμοζω την θεραπεια πιο συχνα , να μην τα ταλαιπωρω κιολας τοσο πολυ και με την θεραπεια να τα διατηρησω. επι ευκαριας θελω να ρωτησω και κατι αλλο... οι θεραπειες με λιγα λογια και απλα , δεν σταματανε την τριχοπτοση απλα την επιβραδυνουν? δηλαδη αν ειναι να καραφλιασεις στα 30 σου , με θεραπειες θα καραφλιασεις στα 40-45? ή βοηθανε να κρατησεις τα μαλλια σου ? επειδη οποτε ρωταω την δερματολογο μου λεει πως δεν ζουμε πια στον μεσαιωνα και με τισ θεραπειες μπορεις πλεον να κρατησεις τα μαλλια που εχεις και ισως να βγαλεις λιγα ακομα
John_John1 είπε:
Nino μη βιαζεσε ακομη,κανε υπομονη κανα 2 χρονακια να δεις που θα φτασεις.
Ακομα την παλευεις εαν βαλεις και λιγο τοππικ.
Απλα κουρεψε και λιγο τα πλαινα σου.
Οι φωτο αυτες ειναι μετα το μπανιο δεν ειναι ετσι τα μαλλια μου οταν τα φτιαχνω απλα ηθελα να ειναι εμφανες το προβλημα για να μπορειτε να καταλαβετε .Δεν με αφηνει να βαλω και αλλη φωτο . Μαλλον ξεχασα να το αναφερω, θελω να φτιαξω τους κροταφους μου και λιγο πυκνωση μπροστα ετσι ωστε να τα ταλαιπωρω πολυ λιγοτερο ! τωρα ειμαι 24, πιστευεις δηλαδη πως σε κανα δυο χρονια σταθεροποιειται το πραγμα ?