θελω την γνωμη σας

nino24

Member
Γεια σας ! Θελω και γω την βοηθεια σας ! Ειμαι 24 και απο τα 19-20 κανω καποια θεραπεια που μου γραφει δερματολογος (οσο μπορω) και θα ηθελα δείχνοντας σας καποιες φωτο μου να μου πειτε απο την εμπειρια σας την γνωμη σας ! Εαν εκανα μεταμοσχευση μαλλιων , αν θα μπορουσα να εχω ενα πολυ καλο αποτελεσμα και να "λυσω" το προβλημα μου (φυσικα συνεχιζοντας θεραπεια που θα μπορω να κανω πιο ευκολα μετα για να κρατησω τα μαλλια μου) και να ξαναβρω τον εαυτο μου επειδη οσο υπερβολικο και ισως να φαινεται σε καποιους ειναι σαν ονειρο μου αυτο το πραγμα ! Θα εκανε την ζωη μου εντελως διαφορετικη ! Οι φωτο ειναι αλλες με βρεγμενο μαλλι και αλλες οχι , με το φως του μπανιου πανω στο κεφαλι μου ! Επισης θα ηθελα να μου πειτε απο την εμπειρια σας με τι ποσο θα μπορουσα πανω κατω να κανω την επεμβαση αυτη ! σας υπερ ευχαριστω εκ των προτερων ! :)

Συνημμένα

• dfs.jpg
    dfs.jpg
    344.6 KB · Προβολές: 35
  • Photo 23-2-14 - 9 04 54 μ.μ..jpg
    Photo 23-2-14 - 9 04 54 μ.μ..jpg
    367.4 KB · Προβολές: 33
  • aaaa.jpg
    aaaa.jpg
    918.5 KB · Προβολές: 34

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
περιμενε μερικα χρονια φιλε να δεις πως θα προχωρησει
Αν την κανεις τωρα θα χασεις μοσχευματα απο την δοτρια ζωνη που στο μελλον θα σου ειναι περισσοτερο χρησιμα
Μην περιμενεις θαυματα απο τις μμ

arhs

Member
Νινο τι θεραπεία κάνεις εγώ είμαι 19 τώρα και χάνω απο τα 17 αλά είμαι σε χειρότερη κατάσταση και σκέφτομαι για φίνα αλά λένε μέσα στο φορυμ οι έμπυροι πως δεν πρέπει να πάρω ακόμα μέχρι τ 20-21 .... ( πιστεύω πως δεν χρειάζεσαι μεταμόσχευση ακόμα ) ...

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Nino μη βιαζεσε ακομη,κανε υπομονη κανα 2 χρονακια να δεις που θα φτασεις.
Ακομα την παλευεις εαν βαλεις και λιγο τοππικ.
Απλα κουρεψε και λιγο τα πλαινα σου.

nino24

Member
arhs είπε:
Νινο τι θεραπεία κάνεις εγώ είμαι 19 τώρα και χάνω απο τα 17 αλά είμαι σε χειρότερη κατάσταση και σκέφτομαι για φίνα αλά λένε μέσα στο φορυμ οι έμπυροι πως δεν πρέπει να πάρω ακόμα μέχρι τ 20-21 .... ( πιστεύω πως δεν χρειάζεσαι μεταμόσχευση ακόμα ) ...

Να σου πς την αληθεια δεν εχω ιδεα απο φινα και τετοια που λενε εδω μεσα...παω σε εναν δερματολογο (ενω πριν απο αυτο ειχα παει κ σε αυτο το νοσοκομειο που ειναι μονο με δερματολογους και καλα εξειδικευμενο και ειναι ολοι για χλεπα στη μαπα εκει μεσα) και με παρακολουθει ... η αληθεια ειναι πως απο τοτε που χω ξεκινησει θεραπειες (χρονια) εχω διατηρησει τα μαλλια μου (κιας μην την εφαρμοζα οσο τακτικα επρεπε) . Οι φωτο αυτες ειναι μετα το μπανιο δεν ειναι ετσι τα μαλλια μου οταν τα φτιαχνω απλα ηθελα να ειναι εμφανες το προβλημα για να μπορειτε να καταλαβετε

Δημητρης38 είπε:
περιμενε μερικα χρονια φιλε να δεις πως θα προχωρησει
Αν την κανεις τωρα θα χασεις μοσχευματα απο την δοτρια ζωνη που στο μελλον θα σου ειναι περισσοτερο χρησιμα
Μην περιμενεις θαυματα απο τις μμ

Οταν τα φτιαχνω ετσι οπως τα κανω δεν φαινεται πως εχω προβλημα , εδω ειναι μετα το μπανιο ωστε να ειναι εμφανες το προβλημα και ειναι ολα τα μαλλια προς τα πισω . Αυτο που ειχα εγω στο μυαλλο μου ηταν (υποθετικα παντα γιαυτο το ψαχνω) να εφτιαχνα λιγο τους κροταφους και ισως και λιγο πυκνωση μπροστα στην hairline ετσι ωστε να μπορω να εφαρμοζω την θεραπεια πιο συχνα , να μην τα ταλαιπωρω κιολας τοσο πολυ και με την θεραπεια να τα διατηρησω. επι ευκαριας θελω να ρωτησω και κατι αλλο... οι θεραπειες με λιγα λογια και απλα , δεν σταματανε την τριχοπτοση απλα την επιβραδυνουν? δηλαδη αν ειναι να καραφλιασεις στα 30 σου , με θεραπειες θα καραφλιασεις στα 40-45? ή βοηθανε να κρατησεις τα μαλλια σου ? επειδη οποτε ρωταω την δερματολογο μου λεει πως δεν ζουμε πια στον μεσαιωνα και με τισ θεραπειες μπορεις πλεον να κρατησεις τα μαλλια που εχεις και ισως να βγαλεις λιγα ακομα

John_John1 είπε:

Οι φωτο αυτες ειναι μετα το μπανιο δεν ειναι ετσι τα μαλλια μου οταν τα φτιαχνω απλα ηθελα να ειναι εμφανες το προβλημα για να μπορειτε να καταλαβετε .Δεν με αφηνει να βαλω και αλλη φωτο . Μαλλον ξεχασα να το αναφερω, θελω να φτιαξω τους κροταφους μου και λιγο πυκνωση μπροστα ετσι ωστε να τα ταλαιπωρω πολυ λιγοτερο ! τωρα ειμαι 24, πιστευεις δηλαδη πως σε κανα δυο χρονια σταθεροποιειται το πραγμα ?

thmanou

Member
αν δεν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις φαρμακευτική αγωγή για να σταθεροποιήσεις την τριχόπτωση σου πρέπει να περιμένεις εώς ότου είναι δυνατό να προβλεφθεί το τελικό hairloss pattern σου δηλαδή όταν θα είσαι τουλάχιστον 30, αλλιώς αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις φαρμακευτική αγωγή για να σταθεροποιήσεις την τριχόπτωση σου πρέπει να περιμένεις εώς ότου αυτή σταθεροποιηθεί και μετά να προχωρήσεις σε μεταμόσχευση μαλλιών αλλά είναι πιθανό να χρειαστείς περισσότερες από μια μεταμόσχευσεις μαλλιών γιατί η επίδραση της φαρμακευτικής αγωγής φθήνει με το πέρασμα του χρόνου και ίσως χάσεις περισσότερα μαλλιά τα οποία θα χρειαστεί να αντικαταστήσεις ώστε να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα. γενικά λέγεται ότι η τριχόπτωση στους άνδρες η οποία οφείλεται σε ανδρογενετική αλωπεκία σταθεροποιείται μετά απο την ηλικία των 40 οπότε μπορεί κανείς να προχωρήσει με ασφάλεια σε μεταμόσχευση μαλλιών. π.χ. ο θείος μου στα 28 του έλειπαν μόνο οι κρόταφοι.. στα 58 του λείπουν όλα τα μαλλία εκτός από τα πλαϊνά.. σκέψου την εξέλιξη της χαίτης του αν προχωρούσε στα 28 του σε μεταμόσχευση μαλλιών μόνο στους κροτάφους του με το πέρασμα του χρόνου.. και τα παραπάνω διαφέρουν από άτομο σε άτομο αποτελούν προσωπική μου γνώμη από όσα έχω διαβάσει κυρίως στο νετ.. θα ήθελα όμως να υπάρχει στο forum ένα παρόμοιο θέμα sticky για την καλύτερη ηλικία μετά την οποία μπορεί κάποιος να προχωρήσει με ασφάλεια σε μεταμόσχευση μαλλιών αλλά δεν υπάρχει.. η γνώμη μου είναι περίμενε..

nino24

Member
Χρησιμα οσα μου λες και σε ευχαριστω παρα πολυ... Θεραπεια κανω αρκετα χρονια αλλα οχι τοσο συχνα οσο θα επρεπε (συμφωνα με τα τυπικα ) και οχι κάποια βαρια σε φαση φινας. Καποια λοσιον μου γραφει ο δερματολογος κ καποιες βυταμινες. Υποθετικα εαν εκανα τωρα μεταμο θα μπορουσα να χω ενα καλο αποτελεσμα η ειναι χλωμο? και αν ναι , στην περιπτωση μ θα χρειζομουν μια περιουσια? συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα εχω χρονια απορριες που οταν πανε να μ τις λυσουν γιατροι δεν ξερω αν πρεπει να τους πιστεψω...( για να καταλαβεις πρωτη φορα που πηγα να με εξετασουν μου πανε οτι δεν εχω κανενα προβλημα κ ζητησα εγω να κανω κ αλλες εξετασεις με το ζορι σχεδον )

Δημητρης38

Active Member
Φιλε εκανα το λαθος που σκεφτεσαι να κανει και εσυ
ΜΜ στην ηλικια σου και πυκνωση στους κροταφους
Ευχομαι να μην το παθεις αλλα εμενα μου πεσανε τα μαλλια και μου μεινανε κατι λιγες τριχες φυτεμενες στους κροταφους
Εκανα θεραπεια για τα μαλλια απο 17 χρονων... Dercos Regain κτλ
Αν ειναι να σου πεσουν (οπως σε εμενα) δεν σε σωζει τιποτα !!!!

Κανε υπομονη λιγα χρονια και μην βιαζεσαι... δεν θα το μετανοιωσεις

nino24

Member
Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου ! Κατι αλλο ομως ρε σεις... Πχ εσυ οταν εβαλες στους κροταφους, δεν περασες καποια χρονια καλυτερης ποιοτητας ζωης? δεν χαρηκες το αποτελεσμα που ειχες? ( εκτος και αν δεν ηταν καλο) .

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
John_John1 είπε:

Συμφωνω με τον John john.Ακομα κρατιεσαι φιλε.Βρες ενα κουρεμα που να σου πηγαινει και με λιγο τοπικ προσπαθησε να συντηρηθεις για λιγο ακομα.Εννοειται συνεχιζεις θεραπεια οσο μπορεις γιατι αν την κοψεις θα χασεις πολυ γρηγορα.Μην βιαζεσαι.

John_HDC

οχι δεν ειπα οτι θα σταθεροποιηθει το πραμα σε 2 χρονια αλλα ισως να σου πεσουν και αλλα και γινει πιο εμφανες το προβλημα και ξεκινησεις τοτε την μεταμοσχευση σου.
Κρατησου με τοππικ,φιλε εισαι καλα ακομη.Εμενα απο 26 αρχισε η τριχοπτωση και εκανα στα 33 μεταμοσχευση το τερματισα αλλα και το εψαξα καλα μεχρι να κανω.
Μην χαραμιζεις τωρα grafts για κροταφους.
Οσο για αυτα που περνεις σαν θεραπεια τις βιταμινες και την λοσιον δεν σου κανουν και πολλα πραματα.
Αν δεν παρεις φινα και rogain μαζι για να σταθεροποιηθει λιγο τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.
Μην σε περνει απο κατω τωρα γιατι αν βιαστεις θα εισαι σε χειροτερη φαση ψυχολογικα μετα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Φιλε δεν εισαι για μμ. Το συζηταμε σε μερικα χρονια παλι αν θες.. Μονο χειροτερο θα ειναι αν κανεις μμ τωρα. Δεν εχεις αδειες περιοχες κ´ η αραιωμενη περιοχη δειχνει σε πολυ καλη κατασταση ακομα. Αλλοι κανουν μμ για να ειναι οπως εισαι εσυ τωρα και δεν γινονται με τπτ..

Δημητρης38

Active Member
nino24 είπε:
Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου ! Κατι αλλο ομως ρε σεις... Πχ εσυ οταν εβαλες στους κροταφους, δεν περασες καποια χρονια καλυτερης ποιοτητας ζωης? δεν χαρηκες το αποτελεσμα που ειχες? ( εκτος και αν δεν ηταν καλο) .

Για καποια χρονια ημουν ευτυχισμενος.
Εγω οταν εκανα τις μμ ειχα μαλλια και το προβλημα μου στους κροταφους δεν ηταν μεγαλο. Νομιζα οτι θα ειμαι ετσι για παντα και οτι τα μαλλια που ειχα στο κεφαλι μου ηταν φυτεμενα ολα.

Τωρα σιχτιριζω την τυχη μου, που μου πεσανε και καταλαβα οτι τα μαλλια που εβλεπα τελικα ηταν δικα μου. Και τα μαλλια της δοτριας ζωνης χαραμιστικαν τσαμπα. Κανε κανενα κολπο με τοπικ και περιμενε... δεν θα το μετανοιωσεις.
Σκεψου και τα τσαμπα λεφτα που θα δωσεις...κρατησε τα στο μελλον τα πραγματα στις μμ μπορει να ειναι καλυτερα για εσενα !!!

zanlouk1989

New Member
παιδιά ξέρει κάνεις αν το κερσινα είναι καλή θεραπεία?έψαξα και στο ίντερνετ άλλα δεν βρήκα κάτι σχετικό...οποίος μπορεί ας με βοηθήσει ...

φίλε Νίνο και γω θα συμφωνήσω με τα άλλα παιδιά είναι πολύ νωρίς για σένα να κάνεις μεταμόσχευση.
Αυτά τα λοσιόν που παίρνεις πιθανόν να μην σε βοήθησαν και πολύ. Πήγαινε σε ένα δερματολόγο αφού το έχεις τροχοδρομήσει και πες του να σου εξηγήσει για φιναστερίδη και Μινοξηδήλη. Αυτές οι ουσίες θα σε βοηθήσουν.
Ψάξε και λίγο στο διαδίκτυο.

John_HDC

zanlouk1989 εαν ενοεις τις αμπουλες crescina κανουν δουλεια συντηρουν το μαλλι αλλα πολλα λεφτα ρε φιλε και πρεπει να βαζεις για μια ζωη.
Παλιοτερα ειχα αγορασει 3 φορες τα κουτια με τις αμπουλες αλλα τα κοψα λογο χρηματων φυσικα.

nino24

Member
Μου φτιαχνει καποια λοσιον η δερματολογος που εχει μεσα διαφορα και αποτι ξερω και ριγκειν , ανα κατι μηνες μου γραφει και αλλη και συνοδευονται απο κτ βυταμινες

Sent from my iPhone using Tapatalk

cradle007

New Member
nino24 το μαλλί σου μου φαίνεται πολύ καλό. Καλά κάνεις και ξεκινάς θεραπείες και καλό θα είναι να μας ενημερώσεις σχετικά με τα αποτελέσματα αυτής της λοσιόν καθώς και τη τιμή της.

Κοιτά όμως να χαρείς τα μαλλιά που έχεις γιατί τώρα μπορεί να σου φαίνονται λίγα αλλά αν στο μέλλον συνεχίσει η τριχόπτωση και ανοίξουν οι κρόταφοι θα εύχεσαι να γυρίσεις πίσω σε αυτό που είσαι τώρα. (το ίδιο εύχομαι και εγώ).

Τώρα για τη crescina. Την είχα δοκιμάσει στα 20 μου όταν υποχωρούσαν σε αρχική φάση οι κρόταφοι και μου έκανε το πρόσωπο κατακόκκινο. Αλλά ήταν το τελευταίο πράγμα που έβαλα στα μαλλιά μου πριν σταματήσει η τριχόπτωση μου ως τα 28 μου όποτε και ξεκίνησε η δεύτερη και έντονη φάση. Στο τέλος του καλοκαιριού σίγουρα θα τις ξεκινήσω (αν και σίγουρα δεν ήταν αυτό που σταμάτησε την τριχόπτωση μου. Αν ήταν όντως τόσο καλό όλος ο κόσμος αυτό θα χρησιμοποιούσε.)

Αντί για τόπικ δες αυτό που αναφέρω εδώ. εμένα με βοηθάει πολύ στο να καλύψω τη φαλάκρα.
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9212-page-2.html

Μπλουζα