ηλιος και μαλλια

nekon

Member
παιδες μια επικαιρη ερωτηση λογω καιρου.εχω ξυρισμενο κεφαλι και επειδη λογω δουλειας ειμαι ωρα στον ηλιο(δεν προβλεπεται το καπελο)το κεφαλι μου αρχισε να εχει full ξηροδερμια η ακομα και να ξεφλουδιζει.βαζω σπιρο και μινοξ.ξερουμε κανα αντηλιακο προιον καλο που να ειναι για το κεφαλι και αν μπορουμε να το βαζουμε συγχρονως με τις θεραπειες.ο ηλιος κανει παρεπιπτοντως καλο στα μαλλια?εννοειται φανταζομαι δεν καραφλιαζεις απο αυτο αλλα δε θα ειναι και οτι καλυτερο.αναμενω απαντησεις που πιστευω αφορα κοσμο (δικυκλα κλπ)αλλα δεν υπαρχει αναλογο thread στο forum.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
υπαρχει και αντιηλιακο για τα μαλλια αν εισαι πολλες ωρες στον ηλιο!!περισσοτερο κακο νομιζω κανει στο δερμα του τριχωτου!!

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
nekonat είπε:
παιδες μια επικαιρη ερωτηση λογω καιρου.εχω ξυρισμενο κεφαλι και επειδη λογω δουλειας ειμαι ωρα στον ηλιο(δεν προβλεπεται το καπελο)το κεφαλι μου αρχισε να εχει full ξηροδερμια η ακομα και να ξεφλουδιζει.βαζω σπιρο και μινοξ.ξερουμε κανα αντηλιακο προιον καλο που να ειναι για το κεφαλι και αν μπορουμε να το βαζουμε συγχρονως με τις θεραπειες.ο ηλιος κανει παρεπιπτοντως καλο στα μαλλια?εννοειται φανταζομαι δεν καραφλιαζεις απο αυτο αλλα δε θα ειναι και οτι καλυτερο.αναμενω απαντησεις που πιστευω αφορα κοσμο (δικυκλα κλπ)αλλα δεν υπαρχει αναλογο thread στο forum.

Ο ήλιος είναι από τα χειρότερα πράγματα για το σκάλπ (γνώμη δερματολόγου). Καπέλο απαραίτητα, ειδάλλως αντηλιακό αρίστης ποιότητας με πολύ ψάξιμο.

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, πιστεύω ότι αυτό έχει καλύτερα συστατικά από τα κοινά του εμπορίου Aubrey organics sunscreen

Μπλουζα