εχω απελπιστει πολυ

tropheus

Well-Known Member
elderberry είπε:
Η μελασσα ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΗ,
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΣΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ!!!!

Είπα εγώ ότι το site διαφημίζει τη μελάσσα ;;;
Αυτό που δείχνω στη συνημμένη εικόνα τι είναι;;

Συνημμένα

• dddd.jpg
    dddd.jpg
    411 KB · Προβολές: 140

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
vag25 είπε:
tropheus είπε:
Τα άσπρα μαλλάκια ότι και να δοκιμάσεις δεν ξαναβρίσκουν το χρώμα τους.

Ο χαλκος εχει δειξει αποτελεσματα σε καποιους.Και σε αυτο το φορουμ.

Πραγματικά με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να το δω αυτό.

vag25

Well-Known Member
tropheus είπε:
vag25 είπε:
tropheus είπε:

Δεν εχω δοκιμασει εγω,ομως υπαρχουν καποιες μαρτυριες.Και ο gomi εδω ειχε μειωση στο μισο.Ο Kapa παλι οχι.

Απλα θα ηθελα να σου πω να μην εισαι και εσυ τοσο απολυτος σε καποια πραγματα.
Δεν θα τα φερουν ολα οι επιστημονες.Ουτε η λυση για ολα ειναι η μπογια και η φινα.
Ακομα και στην τριχοπτωση καποιοι για καποια χρονια(και βλεπουμε) την εχουν παγωσει μονο με βουρτσισμα.
Εχουν πετυχει ωραια πραγματα καποιοι με εναλλακτικες και συνεχη ερευνα.
Αν περιμενουμε να μας σωσουν οι μερκ και οι αλλοι καληνυχτα.

Ας εχουμε ανοιχτα τα αυτια μας και τα ματια μας σε ολα.
Υπαρχει λυση?Υπαρχει
Θα καταλαβουμε ή θα βρουμε ποια ειναι σε 1000 χρονια?Αυριο?Τωρα αυτη τη στιγμη που μιλαμε?Δεν ξερω.
Το σιγουρο ειναι οτι για ολα ΥΠΑΡΧΕΙ λυση.
Ας ειμαστε λιγο πιο ανοιχτοι με καθε επιφυλαξη σε οτι ακουμε/διαβαζουμε λοιπον μηπως και την βρουμε γρηγοροτερα απο τα ''1000 χρονια''.

weznem

Well-Known Member
elderberry είπε:
!!!!! Εχω να κανω με δυο χρηστες φιναστεριδης και ντουταστεριδης.
και σε ποιον το λες αυτο κυριως.. στον τροφεα που δεν προκαλει κανεναν και μιλαει ευγενικα..εισαι 2φορες φαουλ...
το μονο που εχω να πω ειναι οτι απο ολο το μπαχαλο που εγινε πριν λιγο καιρο προς λυπη μου βλεπω οτι δεν εμαθες τιποτα και συνεχιζεις με το ιδιο στυλ γραφης με τα ιδια λαθη.. οπως τονισε και ο χρηστος..
ελεος ρε πανο εχεις καταλαβει οτι ακομα και τωρα συνεχιζεις οπως πριν?πρα;γμα που σημαινει οτι κανονικα ο χρηστος θα επρεπε να σε μπαναραει αλλα δεν το κανει, αλλα θα αναγκαστει αν γινει μπαχαλο παλι το φορουμ εξαιτιας σου..ΞΥΠΝΑ λιγο... πες ΑΠΛΑ την γνωμη σου και τι θεωρεις εσυ.. ασε τις φανφαρες.... και οτι δουλευει για ολο τον κοσμο η μαλασσα για παραδειγμα πες οτι εσυ προσωπικα θεωρεις οιτ λειτουργει.. ελεος ρε φιλε συμμορφώσου και εσυ λιγο :blush:

krhtikos21

Member
vag25 είπε:
tropheus είπε:
vag25 είπε:
tropheus είπε:

Δεν εχω δοκιμασει εγω,ομως υπαρχουν καποιες μαρτυριες.Και ο gomi εδω ειχε μειωση στο μισο.Ο Kapa παλι οχι.

Απλα θα ηθελα να σου πω να μην εισαι και εσυ τοσο απολυτος σε καποια πραγματα.
Δεν θα τα φερουν ολα οι επιστημονες.Ουτε η λυση για ολα ειναι η μπογια και η φινα.
Ακομα και στην τριχοπτωση καποιοι για καποια χρονια(και βλεπουμε) την εχουν παγωσει μονο με βουρτσισμα.
Εχουν πετυχει ωραια πραγματα καποιοι με εναλλακτικες και συνεχη ερευνα.
Αν περιμενουμε να μας σωσουν οι μερκ και οι αλλοι καληνυχτα.

Ας εχουμε ανοιχτα τα αυτια μας και τα ματια μας σε ολα.
Υπαρχει λυση?Υπαρχει
Θα καταλαβουμε ή θα βρουμε ποια ειναι σε 1000 χρονια?Αυριο?Τωρα αυτη τη στιγμη που μιλαμε?Δεν ξερω.
Το σιγουρο ειναι οτι για ολα ΥΠΑΡΧΕΙ λυση.
Ας ειμαστε λιγο πιο ανοιχτοι με καθε επιφυλαξη σε οτι ακουμε/διαβαζουμε λοιπον μηπως και την βρουμε γρηγοροτερα απο τα ''1000 χρονια''.

ότι υπάρχει υπάρχει αλλά έλα μ που δεν την βρίσκει κανείς?
και εγώ πειραματίζομαι με το βούρτσισμα δε λέω αλλά αυτά που κάνει φινα ντουτα δε τα κάνει δυστυχώς. και είμαι από αυτούς που δεν αγγίζουν φάρμακα. άμα δλδ εγώ είμαι νοργουντ 2, δεν πάω να βουρτσίζμαι όλη μέρα και με μινοξ δε θα γίνει κτ.άντε κτ χνούδια και μία συντήρηση.
έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς.

user3498

New Member
απευθυνομαι στον gianniskritikos2 το δικο σου προβλημα δεν το εκρινα φιλε οποτε δεν εχεις δικαιωμα να με κρινεις οπως δεν σε κρινω εγω να μην με κρινεις και εσυ αυτο θεωρειται σεβασμος στον αλλο οπως εσυ θεωρεις το δικο σου προβλημα ετσι θεωρω και εγω το δικαιωμα και δεν μπορεις να καταλαβεις την ψυχολογια του αλλου αλλα αλλιως ειναι το μυαλο στα 20 και αλλιως στα 31 που ειμαι εγω και δεν δεχομαι απαντηση καμια

elderberry

New Member
krhtikos21 είπε:
elderberry το φάρμακο για τον καρκίνο το βρήκες?
ή ακόμα το ψάχνεις?

ΞΥΠΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!!!

Διαβασε την αναλυση του Dr Hamer για τον καρκινο.
Η ασθεινεια υπαρχει για να σε βοηθησει.Το ιδιο και ο καρκινος για αυτο και να τον πολεμας με χημειοθεραπεια το 98% των φορων αποτυγχανεις!!!!!

Γιατι ο οργανισμος σου παντα θα προσπαθει να επουλωσει η τουλαχιστον θα πεθανει στην προσπαθεια του για αυτο εμφανιζοντας
καρκινο και αλλες ασθενειες.

ΞΥΠΝΑ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΙΤΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

user3498

New Member
gianniskritikos2 είπε:
ελεος..... ο αλλος απελπιζεται επιδει του ασπριζουν τα μαλλια...εμεις τι να πουμε που μας πεφτουν? και ανοιγει θεμα με ονομα εχω απελπιστει... μακαρι να μου ασπριζαν αυριο ολλες οι τριχες μα ολλες και να μην μου πεφταν μετα

και ειμαι 20 δεν ειμαι 31...

απευθυνομαι σε σενα το δικο σου προβλημα δεν το εκρινα φιλε οποτε δεν εχεις δικαιωμα να με κρινεις οπως δεν σε κρινω εγω να μην με κρινεις και εσυ αυτο θεωρειται σεβασμος στον αλλο οπως εσυ θεωρεις το δικο σου προβλημα ετσι θεωρω και εγω το δικαιωμα και δεν μπορεις να καταλαβεις την ψυχολογια του αλλου αλλα αλλιως ειναι το μυαλο στα 20 και αλλιως στα 31 που ειμαι εγω και δεν δεχομαι απαντηση καμια οπως εγω δεν εχω σχολιασει κανενα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να σχολιαζεις

mimis giova είπε:
χαχχαχαχαχαχαχαχαχααχ....τον καταλαβενω ομως..κατι το εκτιμας αν δεν το εχεις...αν δεν ειχε μαλλια θα ελεγε οτι κ εμεις..τωρα τον προβληματιζει π ασπριζουν..

απευθυνομαι σε σενα το δικο σου προβλημα δεν το εκρινα φιλε οποτε δεν εχεις δικαιωμα να με κρινεις οπως δεν σε κρινω εγω να μην με κρινεις και εσυ αυτο θεωρειται σεβασμος στον αλλο οπως εσυ θεωρεις το δικο σου προβλημα ετσι θεωρω και εγω το δικαιωμα και δεν μπορεις να καταλαβεις την ψυχολογια του αλλου εγω και δεν δεχομαι απαντηση καμια οπως εγω δεν εχω σχολιασει κανενα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να σχολιαζεις και να ειρωνευεσαι με τετοιο απαισιο τροπο θα ελεγα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
user3498 μου εστειλες σε πμ το ιδιο μυνημα και κανω copy paste την απαντηση που σου εδωσα: Γιατι δεν το βαζεις αυτο το μυνημα στο θεμα που ανοιξες δικιο εχεις αλλα υπερβαλεις φιλε... μιλαμε εισαι 31 και ασπριζεις και ο τιτλος του θεματος σου ειναι λες και καταστρεφεσε... και τι εγινε? εμενα δεν θα με πειραζε να ασπρισω ακομα και τωρα που ειμαι 20... ποσο μαλλον στα 31.... ο νικοπολιδης ασχημος ηταν? η ο κλοονει? ποσοι εχουν ασπρο μαλλι και ειναι μια χαρα ... εισαι 31 δεν εισαι 20 να τρελενεσε... γιαυτο εκρινα αυτο που ειδα.. ειδα μια τρελα επιδει ασπριζουν τα μαλλια ενως 31 ρι... το να πεις δεν θελω να ασπρισουν παιδια βοηθηστε να μην το κρινει κανεις αλλα να λες πωπω καταστρεφομαι ασπριζουν τα μαλλια μου στα 31 τι θα κανω!! βοηθεια παρακαλω!!! ε δεν μπορω να μην το σχολιασω... ειναι σαν ενας 80 χρονος να λεει πωπω!!!!! βγαζω καφε στιγματα στο δερμαα!!!!! τι θα κανω καταστραφικα βοηθηστε με! τοσο τραγικο το βλεπω σορρυ που το εκρινα ηταν οντως ελειψη σεβασμου απλα εδω οι μισοι κοντευουμαι να παθουμε καταθληψη για το οτι δεν θα εχουμε μαλλια οχι απλα θα μας ασπρισουν αλλα δεν θα εχουμε και ποσο ασχημο ειναι οταν εισαι 20 χρονον... και ξαφνικα μπαινει ενας βοηθιαααα ασπριζω στα 31 θα τρελαθω!!! ελα και λιγο στη θεση μας... εχουμε τα νευρα μας τσιτα και μπαινει ενας και ειναι σαν να τρολλαρει... σαν να παιζει με τον πονο μας... δειτε εγω εχω μαλλια αλλα ασπριζουν και κοντευω να τρελαθω... εσεις που δεν εχετε γιατι δεν εχετε τρελαθει?...

athenian

Well-Known Member
ο καθενας εχει το δικο του μετρο κρητικε,αλλοι το παιρνουν σοβαρα αλλοι οχι τοσο.δεν θα βγαλουμε μετρο εμεις.αλλοι ειναι καραφλες και αν τους πεις οτι εισαι μελος σε φορουμ για την τριχοπτωση θα γελανε.αφηστε τον καθενα να κανει οτι θελει.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να γίνουμε πάλι άνω - κάτω.

gianniskritikos2, σε παρακαλώ σταμάτα το εδώ, και στο άλλο thread που κλείδωσα είπες κουβέντες λίγο χοντρές και το έσβησα, τέλος.

Η γνώμη του κάθε ενος είναι δικαίωμα του, ας γίνει σεβαστό και τέρμα, χωρίς σχόλια χωρίς τίποτα.

Συνεχίστε επί του θέματος guys

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
user3498 είπε:
εγω εχω προβλημα με ασπρες τριχες και εχω απογοητευτει αρκετα ειμαι 31 ετων πηγα σε δερματολογο χθες αλλα δεν ηξερε τιποτα γονιδια ειπε ενω στην οικογενεια κανεις δεν ειχε ασπρες τριχες νεος εχω αρχισει απο χθες να παιρνω skin nalis hair της solgar paba vitamin e και q10 μπορω να παρω και βιοτινη μαζι ελπιζω να με βοηθησουν εστω λιγο εχετε ακουσει κατι για κυταρικη θεραπεια?ο αιματοκριτης μου ειναι 42.7 μηπως πρεπει να κανω εξετασεις για σιδηρο και φεριτινη και αν ο ηλιος κανει τοσο κακο στα μαλλια ας μου πει καποιος τι θα με συμβουλευατε να κανω εκτος απο βαφη και τετοια εχω ακουσει θετικα σχολια για κυταρικη θεραπεια απο εμβρυα μωρων και προβατων οτι ειναι αν ξερει καποιος κατι που θα βοηθησει ας μου πει

Ασπρίζεις και στις τρίχες του σώματος και στα γένια; ή ξεκίνησες από το κεφάλι; Πόσο καιρό το παρατήρησες; Για τι μέγεθος μιλάμε; λίγες τρίχες ή εκτεταμένο πρόβλημα;

user3498

New Member
Soralteno είπε:
user3498 είπε:
εγω εχω προβλημα με ασπρες τριχες και εχω απογοητευτει αρκετα ειμαι 31 ετων πηγα σε δερματολογο χθες αλλα δεν ηξερε τιποτα γονιδια ειπε ενω στην οικογενεια κανεις δεν ειχε ασπρες τριχες νεος εχω αρχισει απο χθες να παιρνω skin nalis hair της solgar paba vitamin e και q10 μπορω να παρω και βιοτινη μαζι ελπιζω να με βοηθησουν εστω λιγο εχετε ακουσει κατι για κυταρικη θεραπεια?ο αιματοκριτης μου ειναι 42.7 μηπως πρεπει να κανω εξετασεις για σιδηρο και φεριτινη και αν ο ηλιος κανει τοσο κακο στα μαλλια ας μου πει καποιος τι θα με συμβουλευατε να κανω εκτος απο βαφη και τετοια εχω ακουσει θετικα σχολια για κυταρικη θεραπεια απο εμβρυα μωρων και προβατων οτι ειναι αν ξερει καποιος κατι που θα βοηθησει ας μου πει

Ασπρίζεις και στις τρίχες του σώματος και στα γένια; ή ξεκίνησες από το κεφάλι; Πόσο καιρό το παρατήρησες; Για τι μέγεθος μιλάμε; λίγες τρίχες ή εκτεταμένο πρόβλημα;

λιγες ειναι στα μαλλια ειναι κανενα μηνα που το παρατηρησα πηγα σε δερματολογο αλλα δεν ηξερε τιποτα ειπε γονιδια ειναι ενω στην οικογενεια δεν υπαρχει ατομο εχω αρχισει skin nails hair της solgar paba vitamin e και q10 εσυ εαν επιτρεπεται εχεις παρατηρησει ασπρες τριχες? και αν υπαρχει καποια θεραπεια και αν πιστευειες στην κυταρικη θεραπεια? αν θελεις απαντησε μου σε ευχαριστω

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
user3498 είπε:
λιγες ειναι στα μαλλια ειναι κανενα μηνα που το παρατηρησα πηγα σε δερματολογο αλλα δεν ηξερε τιποτα ειπε γονιδια ειναι ενω στην οικογενεια δεν υπαρχει ατομο εχω αρχισει skin nails hair της solgar paba vitamin e και q10 εσυ εαν επιτρεπεται εχεις παρατηρησει ασπρες τριχες? και αν υπαρχει καποια θεραπεια και αν πιστευειες στην κυταρικη θεραπεια? αν θελεις απαντησε μου σε ευχαριστω

Όχι, ακόμα δεν έχω άσπρες τρίχες στα 38, μόνο στο μούσι λίγες. Τα συμπληρώματα που παίρνεις δεν χρειάζονται, μόλις τελειώσουν μπορείς να τα σταματήσεις. Μερικές θεραπείες υπάρχουν, λύση δεν υπάρχει.

Ας αρχίσουμε από τα βασικά:
- Έχεις προβλήματα με το θυρεοειδή;
- Έχεις έλλειψη Β12;
- Έχεις λεύκη;
- Καπνίζεις;
Τα παραπάνω έχουν συνδεθεί με πρόωρο γκριζάρισμα.

Επίσης υπάρχει και κάτι άλλο που επηρεάζει: ο πολύς αυνανισμός ή το πολύ σεξ. Αν μπορείς να κρατηθείς κάνα χρόνο, δοκίμασε το.

Υπάρχουν δυο κινέζικα βότανα που κάνουν κάποια δουλειά αλλά αν στα πω, τα πάρεις και δεις τα ραδίκια ανάποδα εμένα θα πάνε μέσα, οπότε άσε αυτή την οδό (στα λέω χύμα, μην παρεξηγιέσαι).

Φέτος είχαμε νέα πάνω στο θέμα που είναι υποσχόμενα, αν περιμένεις μέχρι το 2015:
- A Pill To Prevent Gray Hair - Is It Finally On The Way?
- A cure for grey hair?

pazuzu

New Member
Κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά ένα προϊόν-λοσιόν που υπόσχεται πως επαναφέρει το φυσικό χρώμα των μαλλιών όταν λευκαίνουν. Δε θέλω να πω επωνυμία για να μη θεωρηθεί διαφήμιση, αλλά να ξέρεις ότι η εταιρία που την πουλάει κυκλοφορεί και σειρά για την τριχόπτωση, η οποία σειρά δεν έχει πάρει καλές κριτικές.

Μπλουζα