ερώτηση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

rafahl

Member
Παιδιά γεια σας καταρχήν . Θέλω να ρωτήσω κάτι για το PROSCAR επειδή έχω ακούσει πολλά ότι και καλά δεν λειτουργεί όσο και το 1mg propecia επειδή το κόβουμε σε 5 κομμάτια και ότι μπορεί το ένα κομμάτι να έχει μόνο σκόνη και μόνο σε ένα κομμάτι από τα 5 να υπάρχει η ουσία θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για αυτό και αν κάποιος παίρνει proscar kai αν βλέπει αποτελέσματα . ευχαριστώ :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: ερώτηση

rafahl είπε:
Παιδιά γεια σας καταρχήν . Θέλω να ρωτήσω κάτι για το PROSCAR επειδή έχω ακούσει πολλά ότι και καλά δεν λειτουργεί όσο και το 1mg propecia επειδή το κόβουμε σε 5 κομμάτια και ότι μπορεί το ένα κομμάτι να έχει μόνο σκόνη και μόνο σε ένα κομμάτι από τα 5 να υπάρχει η ουσία θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για αυτό και αν κάποιος παίρνει proscar kai αν βλέπει αποτελέσματα . ευχαριστώ :)
στο προσκαρ το μπλε κομματι ειναι το υμενιο,και το ασπρο ειναι η φιναστεριδη.
οποιος πει οτι δεν λειτουργει το ιδιο καλα με το προπεσια θα του βαλω πιπερι στην γλωσσα.
αν το ξεκινησεις και εχεις ΑΑ σε 8-12 μηνες θα σου σταματησει την τριχοπτωση η θα σου την μειωσει αναλογα ποσο επιθετικη ειναι η αλωπεκια σου

Απ: ερώτηση

Γεια χαρα!

Πιο παλλια εχω βαλει ενα ωραιο βιντεο που μου αρεσει. Δες το, εξηγει πως φτιαχνονται τα χαπια.
Επειδη οπως θα δεις στο βιντεο τα χαπακια δε φτιαχνονται ενα προς ενα, αλλα σε μεγαλες ποσοτητες, η σκονη ανακατευεται σε πλυντηριο, ωστε να ειναι πρακτικα homogenous μεταξυ ουσιας δραστικης, και "αλευριου".

Πρακτικα δηλαδη το καθε κομματι εχει την ιδια δραστικη ουσια.

http://www.youtube.com/watch?v=TrAHTmq-DLE

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα