ερωτηση

dionysis84

Member
καλησπερα παιδες.θελω να ρωτησω εαν για μια διορθωση της hairline φτανουν 1000 μοσχευματα.απο κροταφο σε κροταφο χωρις να εχει χαθει το μαλλι.απλα να γινει πιο πυκνη.ευχαριστω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Καλησπερα dionysis84.Καταρχας μπορεις να διορθωσεις το avatar,θα ζητησω πνευματικα δικαιωματα να ξερεις :) Οσον αφορα την διορθωση της hairline τωρα, ακουγεται ενταξει αλλα αν ανεβαζες μια φωτο θα ηταν πολυ πιο ευκολο να σου πουμε ακριβως

Chs

Μέλος του προσωπικού
Συμφωνώ με batist.. ειναι ο πρωτος που το φόρεσε και το έχει κατοχυρώσει :p

Chs

Μέλος του προσωπικού
Δεν υπάρχει κανόνας ηλικίας στον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας είμαι ο δικηγόρος του και τα παίρνω χοντρά.. ηταν γερό το φακελάκι :p :p

Αλήτες όλοι...

Θα ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον σου για δημόσια εξύβριση και προσβολή

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Η αλήθεια είναι ότι ο ιπτάμενος πιγκουίνος μπήκε πρώτα στο avatar του Batist, αν θυμάμαι καλά :p

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ιδού Κυρίες και Κύριοι... υπάρχει αυτόπτης μάρτυς! Ο πελάτης μου έχει όλα τα πνευματικά δικαιώματα επάνω στο avatar.. Για ακόμη μια φορά.. το αληθές και δίκαιο είναι από την φύση πιο δυνατά από το ψευδές και άδικο..

n094

Active Member
κατά τα άλλα αγαπητέ φίλε αν θες βάλε καμιά φωτογραφία..χαχαχαχα (του το πήξαμε το νήμα παίδες)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
dionysis84 είπε:
καλησπερα παιδες.θελω να ρωτησω εαν για μια διορθωση της hairline φτανουν 1000 μοσχευματα.απο κροταφο σε κροταφο χωρις να εχει χαθει το μαλλι.απλα να γινει πιο πυκνη.ευχαριστω.

Φαντάσου φίλε μου ότι το τόξο μπροστά στη hairline είναι περίπου 17 εκατοστά αν θέλεις να πυκνώσεις μια ζώνη πλάτους π.χ. 2 εκατοστών τότε έχουμε 34 τετραγωνικά εκατοστά οπότε με 1000 grafts που αναφέρεις μπορείς να δώσεις μια επιπλέον πύκνωση στη hairline σου κατά 30 περίπου grafts.

Αν όντως δεν έχεις χάσει μαλλάκια τότε το νούμερο των 1000 grafts μάλλον είναι κοντά σε αυτό που ζητάς ...
Αν όμως δεν έχεις ηδη πολλά μαλλάκια το νούμερο αυτό είναι μικρό.

Βέβαια να λάβεις υπόψιν σου ότι στην πορεία του χρόνου θα χάσεις μαλλάκια από τη hairline σου ...

dionysis84

Member
καλησπερα παιδες!χαχαχα floskara ειδες ε?αλλαξε το avatar!!για να δεις οτι σεβομαι τα δικαιωματα του αλλου.χαχα.οταν ειναι θα βαλω φωτο απλα θα ηθελα να μαθω απο εμπειριες καποιων αν 1000 μοσχευματα ειναι αρκετα για καποιον που θελει να φτιαξει την hairline.να καταλαβω θελω απλα εαν ειναι αρκετα η ειναι λιγα η ικανοποιητικα.ευχαριστω κ παλι.

ευχαριστω φιλε tropheus τωρα ειδα αυτο που εγραψες.υπαρχει μαλλι απλα διακρινω οτι ψιλοαρχιζει κ χαλαει η hairline κ θα ηθελα να ενημερωθω εαν φτανουν τα λιγοτερα μοσχευματα(γιατι πιστευω ειναι η μικροτερη επιλογη σε ποσοτητα απ'οτι ειδα σε site εταιρειων που μπορεις να βαλεις).συν οτι δεν μπορω να διαθεσω κ περισσοτερα χρηματα για κατι παραπανωι.οχι οτι αυτα τα εχω απλα λεμε.α και κατι αλλο!!θα βαλω και καμια φωτο να δειτε!!χαχαχα..

Flosk

Well-Known Member
Μπράβο dionysis84, αλλιώς θα έπεφτε βαρύς ο Πελεκυς..χαχα Άλλωστε για μένα εχει και το συμβολισμό του Birdseye view αυτο το avatar.Εσυ δεν είχες αναγνωρίσει την αξία του ποτε.Ο tropheus διδάσκει πάλι ως γνωστόν..

dionysis84

Member
floscara αν ειναι βαρυς ο πελεκυς τοτε παω πασο!χαχα!tropheus δεν μαθαινεις την τεχνη λεω εγω..να βοηθησουμε ολοι μαζι να ανοιχτει μια κλινικη δικια μας κ να κανουμε οτι γουσταρουμε στο κεφαλι μας???χαχα..

μετα το κεφαλι μας εβαλα ερωτηματικα..τωρα πως βγηκε η φατσα δεν ξερω..

Μπλουζα