Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
υπολόγισε 0,1(τοπικά απορροφάται <0,05) + 0,8 έως 1 mg(1/8-1/5 του χαπιού) = όσο θα έπαιρνε κάποιος με <1/4 χαπιούtalstaris είπε:σκέφτομαι να πάρω 1mg proscar και συγχρόνως έχω πάρει από lee minox 6% +0.1% finasterine για τοπική χρήση και βάζω 1χ2mg την ήμερα. ρωτάω λοιπόν μήπως ο συνδυασμός αυτών των δυο είναι too much για τον οργανισμό μου??(εννοώ την ποσότητα finasterine συνολικά)
talstaris είπε:σκέφτομαι να πάρω 1mg proscar και συγχρόνως έχω πάρει από lee minox 6% +0,1% finasterine για τοπική χρήση και βάζω 1χ2mg την ήμερα. ρωτάω λοιπόν μήπως ο συνδυασμός αυτών των δυο είναι too much για τον οργανισμό μου??(εννοώ την ποσότητα finasterine συνολικά)
και πάλι => 1% τοπικά (0,5 απορρόφηση) + 1/8-1/6 χαπιού = <1/4 χαπιούtalstaris είπε:EKANA ΛΑΘΟΣΗ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΝΙ ΕΙΝΑΙ 1% ΚΑΙ ΟΧΙ 0,1% ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ???
![]()
MAVERICK είπε:Θα ήθελα την γνωμη σας για το εξης : Ποιά είναι η ιδανική (ασφαλής) ποσότητα χαπιών proscar που μπορώ να διαλύσω σε ένα μπουκαλάκι minoxidil 60ml με δεδομένο να βάζω απο αυτό το διάλυμα 2χ1ml /ημέρα
ευχαριστώ για το χρόνο σας
corkala είπε:[quote author=MAVERICK link=topic=717.msg12119#msg12119 date=1242038740]
Θα ήθελα την γνωμη σας για το εξης : Ποιά είναι η ιδανική (ασφαλής) ποσότητα χαπιών proscar που μπορώ να διαλύσω σε ένα μπουκαλάκι minoxidil 60ml με δεδομένο να βάζω απο αυτό το διάλυμα 2χ1ml /ημέρα
ευχαριστώ για το χρόνο σας
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σπύρος είπε:συνπαθούντες,
τελικά πρέπει να ασπαστώ την άποψη του Παναγιώτη - η μινοξ δεν πρέπει να είναι στο ίδιο δ/μα με dht blocker... :-\
καλύτερα συνδυάζεται με azelaic acid,πράσινο τσάι (αντιοξειδωτικά) κτλ
το ίδιο πιστεύω πια και για την ντούτα... :-\
που το γραφει αυτο δεν θυμαμαιsovagg είπε:Φιλε corkala ειχα κανει την ιδια ερωτηση με σενα για το προσκαρ μεσα στη μινοξ και μου απαντηθηκε οτι δεν μπορουν να διαλυθουν σωστα τα χαπια στη μινοξ.Οποτε φτιαξε τοπικη φινανστεριδη του Ακη ή παρε το χαπι απ το στομα...
sovagg είπε:Εδω το γραφει Πανο.Μου ειχε απαντησει με παραθεση ο magic.
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,604.120.html
sovagg είπε:Δηλ. Πανο κανουμε σκονη τα χαπακια(προσκαρ),τα βαζουμε σε απιονισμενο νερακι,ριχνουμε αιθυλικη αλκοολη 70% και ειμαστε ενταξει?