ερωτηση για φινα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

romario

Member
γεια σας παιδια.εγω χρισιμοποιω φινα εδω κ 6 μηνες με ικανοποιητικα αποτελεσματα.παιρνω ετοιμα καψακια του 1mg απο φαρμακειο 28ευρω 70 καψακια.στην αρχη ειχα καποιες παρενεργειες οι οποιες σταματησανε..επειδη βλεπω αποτελεσμα κ ειναι το μοναδικο σκευασμα το οποιο δουλευει στο κεφαλι μου θα ηθελα να ρωτησω εναν που κανει χρονια χρηση ποτε ειναι καλο να την σταματησω κ τι ειδους εξετασεις ιατρικες οργανικες πρεπει να κανω για να δω εαν εχει επηρεασει η φινα τον οργανισμο μου...ευχαριστω κ καλες επιτιχειες στις θεραπειες μας...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

romario

Member
Απ: ερωτηση για φινα

ενταξει ρε σπιρο δεν ειπαμε να αναλυσεις το κυπριακο.τελος παντον αυτο δεν αναφερετει πουθενα...θα μπορουσες να μην απαντησεις καθολου...εαν καποιος θελει ας απαντησει...

NoMoreLoss

New Member

μην τσακώνεστε μάγκιες be cool 8) ρομαριο αν σταματήσεις την φίνα πάνε τα μαλλιά που έβγαλες

NoMoreLoss

New Member

την σταμάτησα :D πολύ παρενέργεια ρε παιδιά 2 μήνες τώρα και δεν έλεγε να φύγουν...και να δανειστώ μια φράση απο την ταινία Fear And Loathing In Las Vegas
((Ingore this terrible drug...i sead to my self))

NoMoreLoss

New Member

την παρασκευή που πέρασε την έκοψα οπότε περιμένω να ερθω στα ισια μου. δεν είναι για μένα η φίνα :-[

Panos1982

Well-Known Member

NoMoreLoss είπε:
τα γνωστά Πάνο σπέρμα μούφα και χαραρές τάβλες το πρωί

ελα ρε οι χαλαρες ταβλες το πρωι δεν ειναι προβλημα.......το θεμα ειναι να δουλευει οταν πρεπει....!!!!
τωρα για το σπερμα....οκ....ειναι ενα θεμα!!!! δοκιμασες μικροτερες ποσοτητες???
δοκιμασε 0.5mg ανα 2-3 μερες.....απ το ολοτελα...κατι ειναι κι αυτο.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss είπε:
τα γνωστά Πάνο σπέρμα μούφα και χαραρές τάβλες το πρωί
ρε οι πρωινες ειναι κλασικο μικρο side...αυτο με το σπερμα θα φτιαξει...το θεμα ειναι να λειτουργει και να ανεβαινει...ΔΥΣΤΥΧΩΣ και το τονιζω αν θελουμε να τα κρατησουμε χρειαζομαστε αυτη τη ΦΙΝΑ ολα τα αλλα δεν κανουν πολλα (μιλαω παντα με βαση αυτα που διαβαζω) προσωπικα μιλωντας αν λειτουργει το εργαλειο σου μην τη σταματησεις...αυτο με το σπερμα θα καλυτερευει...

GK

New Member

Εγώ πάντως πριν ξεκινήσω φίνα, εάν ποτέ ξεκινήσω, θα κάνω και ένα σπερματογράφημα πριν, είχα κάνει και πριν 6 χρόνια αλλά δεν θυμάμαι πόσο κοστίζει & θα κάνω και ένα υπερηχογράφημα προστάτη για να είμαι σίγουρος όσο το δυνατόν γίνεται.
Την dht μου την κοίταξα, από 36-574 είμαι στο 360 (δεν θυμαμαι τα νούμερα ακριβώς τα έχω σε άλλο thread)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

romario είπε:
ενταξει ρε σπιρο δεν ειπαμε να αναλυσεις το κυπριακο.τελος παντον αυτο δεν αναφερετει πουθενα...θα μπορουσες να μην απαντησεις καθολου...εαν καποιος θελει ας απαντησει...
εξηγούμαι,για μην παρεξηγηθώ:

επειδή ζήτησες ποιες εξετάσεις μπορείς να κάνεις,
έδωσα ένα σχετικό θέμα με εξετάσεις & αποτελέσματα μέλους που έκανε

τώρα,
σταματώντας την φινα => http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,426.0.html

και τέλος,
ζητώ συγνώμη αν φάνηκα απότομος ;)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα