ερωτησεις για μεταμοσχευση

jxatzo

New Member
Καλησπερα σας ειμαι καινουργιος στο portal εχω διαβασει πολλες συζητησεις με θεμα τισ μεταμοσχευσεις , ειμαι σχεδον καραφλος και με ειχαν διοωξει απο τη δουλεια μου και με την αποζημιωση ηθελα να κανω επεμβαση αλλα με οσα διαβαζω εχω απογοητευτει /edit από Fenimore: διάβασε τους κανόνες της κατηγορίας "Μεταμόσχευση": http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2848.0.html / αλλα δεν ξερω τι να κανω με οσα εχω διαβασει και δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παω εξω,....
την βοηθεια σας .........

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: ερωτησεις για μεταμοσχευση

jxatzo είπε:
Καλησπερα σας ειμαι καινουργιος στο portal εχω διαβασει πολλες συζητησεις με θεμα τισ μεταμοσχευσεις , ειμαι σχεδον καραφλος και με ειχαν διοωξει απο τη δουλεια μου και με την αποζημιωση ηθελα να κανω επεμβαση αλλα με οσα διαβαζω εχω απογοητευτει /edit από Fenimore: διάβασε τους κανόνες της κατηγορίας "Μεταμόσχευση": http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2848.0.html / αλλα δεν ξερω τι να κανω με οσα εχω διαβασει και δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παω εξω,....
την βοηθεια σας .........
μπορει να εχω τρομαξει πολυ κοσμο για την μεταμοσχευση αλλα για καποιον που ειναι προχωρημενο nw η μεταμοσχευση ειναι και αυτο μια λυση.
οι περιπτωσεις που δεν κανουν για μεταμοσχευση ειναι τα μικρα nw1 nw2.
ο λογος ειναι επειδη τα μεταμοσχευμενα δεν θα συμβαδιζουν σε πυκνοτητα με τα υπαρχοντα,θα εχουν περιπου την μιση και το αποτελεσμα δεν θα ειναι το αναμενομενο.
δεν θα σου πω που ειναι καλυτερα να πας
θα σου πω μονο να προτιμησεις fue

jxatzo

New Member

Σ ευχαριστω για την απαντηση ξερω οτι ποτε δεν προκειτε να γινω οπως ημουν στα 15 το εχω παρει αποφαση τουλαχιστον να μην γυαλιζω το fue ειναι χωρισ τομη? φαινονται σημαδια?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Σ ευχαριστω για την απαντηση ξερω οτι ποτε δεν προκειτε να γινω οπως ημουν στα 15 το εχω παρει αποφαση
αν το εχεις στα υποψιν προχωρα
τουλαχιστον να μην γυαλιζω το fue ειναι χωρισ τομη? φαινονται σημαδια?
ειναι χωρις τομη,δεν φαινονται σημαδια και μπορεις να επιλεξεις οποιο μηκος κουρεματος θελεις

jxatzo

New Member

Απο ελλαδα δεν γινεται καπως να μου προτεινεισ καπως που να παω

kapa

Μέλος του προσωπικού

jxatzo είπε:
δες τα θεματα των μεταμοσχευσεων,μην καθεσαι να διαβασεις σχολια,ειναι περιττο,μονο τις φωτογραφιες με τα αποτελεσματα,ασχετα με τις λογομαχιες που υπαρχουν ειναι ολα της κλινικης που εχουν στον τιτλο
για οποια απορια στην τιμη ρωτα στο αντιστοιχο

MANKAR

Active Member

jxatzo είπε:

δεν θα στο συνηστουσα και αν διαβασεις το φορουμ τα διαφορα ποστ θα το διαπηστωσεις , σαν προβατο στη σφαγη!!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Διάβασε τους κανόνες της κατηγορίας μεταμόσχευση http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2848.0.html .

jxatzo

New Member

εγω φοβαμαι μην γινω χειροτερα απο τωρα και φενονται οι ουλες γ αυτο φοβαμαι....

MANKAR

Active Member

jxatzo είπε:
εγω φοβαμαι μην γινω χειροτερα απο τωρα και φενονται οι ουλες γ αυτο φοβαμαι....

και καλα κανεις και φοβασαι ετσι ειναι , μπορεις να γινεις και χειροτερα αλλα ομως και πολυ καλυτερα αμα το ψαξεις καλα το θεμα και ενημερωθεις!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

kapamarou είπε:
μπορει να εχω τρομαξει πολυ κοσμο για την μεταμοσχευση αλλα για καποιον που ειναι προχωρημενο nw η μεταμοσχευση ειναι και αυτο μια λυση.
οι περιπτωσεις που δεν κανουν για μεταμοσχευση ειναι τα μικρα nw1 nw2.
ο λογος ειναι επειδη τα μεταμοσχευμενα δεν θα συμβαδιζουν σε πυκνοτητα με τα υπαρχοντα,θα εχουν περιπου την μιση και το αποτελεσμα δεν θα ειναι το αναμενομενο.
δεν θα σου πω που ειναι καλυτερα να πας
θα σου πω μονο να προτιμησεις fue
Σιγουρα φιλε Καπα δεν ειναι οπως τα παρουσιαζουν οι κλινικες.Συμφωνω και οτι τα μικρα norwood δεν χρειζονται μεταμοσχευση,ομως το να λες οτι με τις μεταμοσχευσεις τα αποτελεσματα δεν ειναι καλα και μαλιστα στην μιση πυκνοτητα,διαφωνω.Καταλαβαινω οτι την εχεις πατησει εκει που ειχες παει αλα υπαρχουν και καλα αποτελεσματα με 80% πυκνωση.Σιγουρα ομως τα αποτελεσματα απο οργανισμο σε οργανισμο διαφερουν.

Μπλουζα