επιλογη προιοντων για φροντιδα μαλλιων

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

mrrx7

New Member
παιδια θελω τη βοηθεια σας στο θεμα μου,μεχρι σημερα χρησιμοποιω απο το super market σαμπουαν,ultex και τετοια,θα ηθελα λοιπον τη γνωμη σας σαν ποιο εμπειροι που ειστε πανω στο θεμα τι θα μπορουσα να προμηθευτω απο το φαρμακειο που θα προστατευει τα μαλλια μου και θα ειναι υγειηνο,διαβασα στο forum για fungoral η revivogen αλλα δε ξερω τι παιζει και τι πρεπει να επιλεξω,δεν εχω παρατηρησει τριχοπτωση στα μαλλια μου η κατι τετοιο,απλα θελω να χρησιμοποιησω κατι ποιο αποτελεσματικο κ ποιοτικο απο αυτα των supermarket,περιμενω βοηθεια σας,ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: επιλογη προιοντων για φροντιδα μαλλιων

τα fungoral και revivogen shampoo κάνουν για την τριχόπτωση (από μόνα τους όχι πολλά όμως). Το δεύτερο κάνει για καθημερινή χρήση. Επίσης πολύ καλό είναι και αυτό το σαμπουάν με αλοη βερα http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1378.0.html , αν θες κάτι ακόμα πιο natural, πράσινο σαπούνι ή σαμπουάν της fresh line.

mrrx7

New Member

σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου,πολυ χρησημες οι πληροφοριες σου,εσυ ποιο θα θεωρουσες top για χρηση 3-4 φορες τη βδομαδα??που να δυναμωνει και τα μαλλια

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

mrrx7 είπε:
σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου,πολυ χρησημες οι πληροφοριες σου,εσυ ποιο θα θεωρουσες top για χρηση 3-4 φορες τη βδομαδα??που να δυναμωνει και τα μαλλια

τα παραπάνω τα έχω δοκιμάσει όλα, κοίτα, κύριος ρόλος τον σαμπουάν είναι να καθαρίζουν, από μόνα τους δεν μπορούν να κάνουν κάτι στην τριχόπτωση. Τον τελευταίο χρόνο λούζομαι καθημερινά, και μερικές φορές 2 φορές την μέρα αν τύχει, προσωπικά αυτη την στιγμή πιστεύω ότι καλά ειναι τα σαμπουάν με όσο πιο ήπια συστατικά. Παράδειγμα προς αποφυγήν αυτα τα σαμπουάν των σουπερ μάρκετ (οι γνωστές μάρκες) που είναι τίγκα στα χημικά αφριστικά . Εγώ θα σου πρότεινα ενα όσο το δυνατόν πιο ήπιο σαμπουάν. Τους τελευταίους μήνες παίρνω βάση για σαμπουάν από την fresh line και φτιάχνω δικο μου σαμπουάν με δικά μου συστατικά (συνήθως με αφεψήματα βοτάνων), ή και καμιά φορά λούζομαι και με πράσινο σαπούνι για αλαγή.

mrrx7

New Member

fresh line θα καταληξω και γω φιλε μου,υπαρχει καποιο συγκεκριμενο που θα πρεπει να ζητησω?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

mrrx7 είπε:
fresh line θα καταληξω και γω φιλε μου,υπαρχει καποιο συγκεκριμενο που θα πρεπει να ζητησω?

όχι διάλεξε όποιο θες, όλα ήπια είναι από τα έτοιμα σαμπουάν που έχει, δεν έχω χρησιμοποιήση πολλά γιατί συνήθως παίρνω βάση πιο πολύ.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα