επικινδυνο προϊον ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

mikipitri

Member
Δελτίο Τύπου: Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμοδίων αμερικανικών αρχών, το προϊόν Finasteride της εταιρείας Re Growth Llc, το οποίο δεν είναι εγκεκριμένο, περιέχει φαρμακευτικές ουσίες και μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία του χρήστη.



Το συγκεκριμένο προϊόν προορίζεται για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και διακινείται πιθανώς στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου.

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθουν στην κατοχή τους προϊόντα με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Ο Ε.Ο.Φ. επισημαίνει πως η αγορά προϊόντων από μη εγκεκριμένες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Πηγή: Ε.Ο.Φ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: επικινδυνο προϊον ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ

kapamarou είπε:
[quote author=happy12 link=topic=3096.msg57770#msg57770 date=1312774657]
Hello everyone, my name is Luxi, very happy to be here, thank you for the care.
hello luxi,where are you from?
[/quote]

χαχα :D , άστο kap, είναι spambot η Luxi, δεν καταλαβαίνει τι λες ;D
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα