εξετασεις τριχοπτωσης..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

temponeras

New Member
ειμαι 20 χρονων και τα τελευταια 2 χρονια εχω παρατηρησει τριχοπτωση.. χανω τριχες απο παντου ομως και δεν φαινεται τοσο μεγαλο το προβλημα, για την ωρα εστω.. μηπως ξερετε σε τι γιατρο θα μπορουσα να απευθινθω για να εξετασει την περιπτωση μου? εχω ακουσει για ειδικους τριχολογους απο ξενα forums που ειναι εξειδικευμενοι στην τριχοπτωση αλλα δεν γνωριζω αν υπαρχει κατι τετοιο εδω στην ελλαδα. επισης θα σας παρακαλουσα αν υπαρχει ηδη θεμα στο φορουμ να με παραπεμψετε σε αυτο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: εξετασεις τριχοπτωσης..

δεν νομιζω να υπαρχει στην ελλαδα καποιον εξιδικευμενο στην τριχοπτωση

θα πρεπει να βρεις εναν καλο δερματολογο
στο φορουμ θα βρεις καποιους που εχουν γραψει

καλυτερα να διαβασεις το φορουμ μιας και θα βρεις αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα
 

MAKRYMALLHS

New Member
Απ: εξετασεις τριχοπτωσης..

αγαπητε τεμπονερα.οπως θα εχεις καταλαβει αν περιηγηθηκες αρκετα στο φορουμ οι μισοι (να μη πω ολοι) οι ειδικοι τριχολογοι και τα ινστιτουτα κατα τις τριχοπτωσης στην ελλαδα ειναι επιτηδειοι και στοχευουν στην τσεπη σου.
Επισης υπαρχουν ιδιωτες δερματολογοι αλλα και του δημοσιου που σε φορτωνουν αβιαστα με ενα σωρο λοσιον και βιταμινες τα οποια σου κοστιζουν 100 και 200 ευρω το μηνα.οχι πως μια καλη θεραπεια για την τριχοπτωση ειναι φθηνοτερη(απ'οσα εχω καταλαβει διαβαζοντας στο φορουμ και εγω) αλλα τουλαχιστον ξερεις που στοχευεις.

Οποτε πρωτα απ'ολα πρεπει να δεις που οφειλεται η δικη σου τριχοπτωση, να κανεις ολες τις σχετικες εξετασεις (αιματολογικες-ορμονολογικες) και μετα να δεις τι θεραπεια θα ακολουθησεις.

θα σου πω και κατι που αναφερεται συχνα στο φορουμ και απο αλλα μελη.οσες πληροφοριες βρηκα στο φορουμ αυτο σε δυο τρεις μερες δεν τις βρηκα 10 χρονια που επισκεπτομουν σποραδικα διαφορους δερματολογους,και του δημοσιου αλλα και ιδιωτες ηχηρα ονοματα.και δεν με παραξενευει καθολου αυτο γιατι ο καθε δερματολογος θελει να τον επισκεπτεσαι συχνα πυκνα να του πληρωνεις την αμοιβη του και να παιρνει τη μιζα και τα δωρακια απο τις εταιριες των οποιων τα φαρμακα σε φορτωνει δικαιως ή αδικως.αν ηξερε καποια αγωγη που σου λυνει το προβλημα οριστικα χαζος ηταν να σου τη δωσει?
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: εξετασεις τριχοπτωσης..

ακομη και να υπηρχε λυση αν στην εδινε ο γιατρος με την μια θα ηταν ζημια προς εκεινον
διοτι δνε θα χρειαστει να ξαναπηγαινες που σημαινει λιγοτερα χρηματα για αυτον

ξερω οτι ακουγετε σκληρο αλλα πιστευω μου ειναι οτι καπως ετσι δουλευεουν τα πραγματα

No money No honey
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα