Καλησπέρα go on.
Αυτή η αρρώστια που αναφέρεις ότι ήταν η αιτία, τι αφορούσε? Τώρα υφίσταται κάποιο κουσούρι από αυτή εκτός της τριχόπτωσης?
Ο δερματολόγος τι θεραπεία σου είχε δώσει και πως αντέδρασες σε αυτή?
Έχεις κάνει κάποιες εξετάσεις αυτό το διάστημα?
Όλα αξίζει να τα παλεύουμε, εφόσον όμως αυτή μας η προσπάθεια δεν μας καταστρέφει άλλα, εξίσου ή ακόμα περισσότερο σημαντικά πράγματα στην καθημερινότητά μας.
Όπως όμως έχουμε αναφέρει και άλλες φορές στο φόρουμ, οι δερματολόγοι είναι οι πιο ακατάλληλοι γιατροί για το θέμα τριχόπτωσης.
Καλησπέρα Gomi.
Αρχικά να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σου και τον χρόνο σου.
Λοίμωξη του αναπνευστικού και γαστρεντερίτις.
Μου έδωσε
axillan lotion 5%-advantar scole sal-duckray ncapfidi-frezy hair force lotion-M.F sal
MRirtz spral dragr
Sabamid και κατι άλλα γράφει συγγνωμη αλλα δεν καταλαβαίνω τα γράμματα ουτε τα παραπάνω είναι ακριβώς έτσι.
epicrin shampoo
πήρα δυο φορές αυτή την θεραπεία και άρχισα να βγάζω τρίχες στο πρόσωπο και την σταμάτησα απο τον Ιούλιο 2013.
Έχω κάνει εξετάσεις τέλη 8ου στην 3η ημέρα της περιόδου(λόγω ΣΠΩ)
κορτιζόλη 228,1 43-240->ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
LH 23.17 2.5-12.5
FSH 6.6 2.5-12.5
PRL 15.86 2-29
E2 41.93 18-145
Τest 0.76 0.07-0.9
Δ4 ανδροστενδιονη 5,7 0,2-3,3
PTH 38.54 15-65
DHEA-S 2.83 0.65-4.07
T3 1.43 0.9-2.5
T4 82.17 60-120
TSH 3.16 0.25-5
φερριτίνη ορού 22,75 10-160
σιδηρος 129 37-145
χοληστερίνη 196 <200
είχα τριχοφυια στο πρόσωπο αλλά το 2010 έκανα λέιζερ
μετά αφου αρρώστησα εκτός απο τα μαλλιά άρχισαν να φεύγουν απο όλο το σώμα.
με έχουν κοιτάξει για όλα τα αυτοάνοσα.
Και κάτι τελευταίο(δεν θέλω να σε κουράζω)
16/1 έκανα μια TSH διότι είχα πολλούς παλμούς 150 και ήταν 4,73 με ανώτατο όριο το 5.
Έχω παέι σε πάρα πολλούς γιατρούς και πολλές ειδικότητες.
Επιπλέον να σου πω πήγα σε ένα ρευματολόγο που μου είπαν ως πάρα πολύ καλό όταν με κοιτούσαν για τα αυτοάνοσα
και βγάζει διάγνωση Φαινόμενο Ρέινο και συγκαλυμμένη κατάθλιψη
συνταγή xanax ladose kai osteophlex plus
τα πάω στον ενδοκρινολόγο μου σε αθλία κατάσταση και του λέω αυτό και αυτό..κοιτάει την συνταγή και μου λέει: -καλά στον ΧΧΧΧΧ πήγες αυτός γράφει αντικαταθλιπτηκά περισσότερα απο τους ψυχιάτρους.
Όσο αφορά την προσπάθεια τί να σου πω..νιώθω απελπισμένη.
Σε ευχαριστώ πολύ,
go on.
go on είπε:
GOMI είπε:
NALA, τελικά δεν έχω καταλάβει. Έκανες εξέταση προλακτίνης ή όχι?
Επίσης στο πρώτο ποστ αναφέρεις TSH ήταν οριακό-στο 4?
Ποιο ήταν το εύρος?
Αν εννοείς οριακό υψηλά, τότε σίγουρα η προλακτίνη σου πρέπει να είναι αρκετά πάνω από το φυσιολογικό.
Καλησπέρα GOMI.
Είμαι νέα στην παρέα.
Επειδή σε βλέπω αρκετά ενημερωμένο-καταρτισμένο θα τολμούσα να πω πάνω στην τριχόπτωση θα ήθελα να μου πείς την γνώμη σου(αν θες και μπορείς βέβαια)
Τον 2/2012 αρρώστησα υψηλό πυρετό για ημέρες κλπ κλπ τον 4/2012 άρχισε να μου πονά το καπάκι απο το κεφάλι με αποτέλεσμα να κάνω μια φορά την εβδομάδα μπάνιο γιατί φοβόμουν να ακουμπήσω το κεφάλι αφου με πονούσαν οι ρίζες των μαλλιών μου. Τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν. Πήγα σε ιατρούς γιατί φοβόμουν για ΑΑ λόγω οτι είχα και έχω pco. O δερματολόγος με διαβεβαίωσε οτι δεν ήταν ΑΑ αλλά παρολα αυτά μου έδωσε αγωγή κατά της ΑΑ λέγοντάς μου χαρακτηριστικά πως τα μαλλιά μου θα βγούν αρκεί να το πιστέψω. Μην τα πολυλογώ και σε κουράζω..τώρα έχουμε 2/2014(καλό μηνα κιόλας) και η κατάσταση είναι χειρότερη η ψυχολογία μου έχει τρομερά σκαμπανεβάσματα εκεί που λέω οτι θα το παλέψω εκεί πέφτω. Πιστεύεις πως αξίζει να το παλέψω η να το πάρω απόφαση οτι τα μαλλιά μου δεν γίνονται όπως ήταν και οι δερματολόγοι απλά πέρνουν την επίσκεψη κι εγώ χάνω χρόνο και χρήμα.
οι αλλαγές στα μαλλιά μου είναι οτι άλλαξε η ποιότητα,είναι πιο λεπτά και θαμπά και αρκετά ξηρά θα έλεγα.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου εκ των προτέρων.
Στράβωσαν ελαφρώς τα δάχτυλα των χεριών μου (εξου αυτοάνοσα ρευματολόγος) κι έχω ευαισθησία στο κρύο ξηροδερμία και τώρα τεέυταία και στο κεφάλι. Κι ένα άλλο κουσούρι μου είναι το άγχος.
Σε ευχαριστώ πολύ,
go on.