ενα βημα πριν την μεταμοσχευση...

dim74

Member
Απ: ενα βημα πριν την μεταμοσχευση...

μιλαω με την D$I...δειχνουν πως τελευταια εχουν κανει καποια βηματα προοδου.Το καλο ειναι πως δεν θα ειναι STRIP ωστε στην χειροτερη να μου καταστρεψουν την δοτρια...ας μας δειξουν λοιπον τι μπορουν να κανουν...σημειωτεον πως τους εχω πει πως ειμαι εδω και οτι το αποτελεσμα θα το δει κοσμος...οποτε καλο αποτελεσμα θα ειναι απο πολλες πλευρες καλο και για αυτους...φυσικα και το αναποδο!
ισχυριζονται πως δεν ειμαι δυσκολη περιπτωση και πως μπορουμε να εχουμε πολυ καλο αποτελεσμα...για να δουμε...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

σημειωτεον πως τους εχω πει πως ειμαι εδω και οτι το αποτελεσμα θα το δει κοσμος...οποτε καλο αποτελεσμα θα ειναι απο πολλες πλευρες καλο και για αυτους...
τους εβαλες μαχαιρι στον λαιμο 8)
μιλησατε για graft,τιμη?

dim74

Member

εδω ειναι τα περιεργα που θελουν συμφωνια...προτειναν πως θελω την μεγαλη συνεδρια των 6 ωρων!αυτη κοστιζει τωρα 3900...επειδη δεν μενω αθηνα εχω κανονισει μεσα στις επομενες μερες να βρεθουμε απο κοντα...
αυτο το εξι ωρες ειναι αοριστο!θελω δεσμευση απο πριν τι πυκνωση μπορουν να πετυχουν,ποσα μοσχευματα θα χρειαστουν για να πετυχουν αυτη την πυκνωση και φυσικα μεσα σε αυτες τις εξι ωρες τι θα προλαβουν να κανουν!
εμενα δεν με νοιαζουν οι ωρες,αλλα η πυκνωση που μπορουν να πετυχουν και φυσικα με τι κοστος!

kapa

Μέλος του προσωπικού

αν ειναι οικονομικος ο λογος που επελεξες την συγκεκριμενη κλινικη το σκεφτεσαι καθολου για τουρκια?

dim74

Member

μονο για την hdc θα το σκεφτομουν...αλλα εκει ειναι πολλα τα λεφτα(10000 ευρω)...θα πρεπει να παω χρονικα πολυ πισω για να την κανω εκει...

g-tsak

New Member

πάντως αν θες την γνώμη μου, μην προτιμήσεις μία μέση λύση... προτίμησε την καλύτερη δυνατή... αφού θα τα δώσεις που θα τα δώσεις τα λεφτά, δωσε παραπάνω για να έχεις και παραπάνω αποτελέσματα.
έχεις ωραία δότρια περιοχή. μη τη σπαταλήσεις.
τώρα το θέμα χρόνου όντως είναι πολύτιμο... και εγώ την ίδια πίεση βιώνω!
Εύχομαι να λάβεις την καλύτερη δυνατή απόφαση!

danceworld_2001

Well-Known Member

Οτι και να κάνεις Ελλάδα θα το πληρώσεις φτηνά αλλά ουσιαστικά θα το έχεις πληρώσει ακριβά!!! Φύλαξε τα λεφτά σου και μάζεψε και άλλα να πας έξω και λυπήσου το κεφάλι σου, το αποτέλεσμα θα ειναι φτωχό μην πας σε απατεώνες.

pavlos

Member

σημειωτεον πως τους εχω πει πως ειμαι εδω και οτι το αποτελεσμα θα το δει κοσμος...οποτε καλο αποτελεσμα θα ειναι απο πολλες πλευρες καλο και για αυτους...

Τωρα τους τρομαξες

dim74

Member

δεν ειναι να τους τρομαξω...μην ξεχνας πως πριν λιγο καιρο ηταν εδω και απο αυτη την κλινικη η αφροδιτη,αυτο κατι δειχνει...να σαι σιγουρος πως παρακολουθουν το forum και τους νοιαζει...
ειναι το ιδιο να ημουν ενας απλα απο τους δυσαρεστημενους που δεν θα το ηξερε ουτε η μανα του?

pavlos

Member

Απλα εγω θεωρω πως εαν πας θα πας στον καλυτερο δεν παιζουν με αυτα, να τα σκασεις αλλα να πας στον καλυτερο.
Τωρα να παω να μου βαλουν 10 τριχες να ξανα παω αλλες 10 ξανα και ξανα, να παω δηλαδη 40 χρονων και το μονο που να θυμαμαι καθε χρονο μεταμοσχευση δεν το κανω ουτε θα το εκανα. Ακομα και τωρα οι ανθρωποι το τοπ τους ειναι το πολυυυυυυυυυυυυυυυυ μετριο και εμεις το συζηταμε ακομα.
Εδω πανε στουσ κορυφαιους και δεν ειναι ικανοποιημενοι 100% θα πας στον μετριο με τι φιλοδοξιες κατω απο 40%???!!!
Βεβαια ολα αυτα ειναι υποκειμενικα μπορει καποιος να θελει να δωσει σκασει σε ελλαδα και να ειναι ικανοποιημενος με 10 τριχουλες εδω και εκει αλλα στην ουσια να ειναι καραφλος τοτε οκ.

pavlos

Member

Εαν ηθελαν να δειξουν κατι θα εκαναν εστω οχι 1 , 0,5 (μισό) αποτελεσμα να δειξουν αυτοι δεν εχουν ουτε 1 τι συζηταμε τωρα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sito

Active Member

dim74 είπε:
εδω ειναι τα περιεργα που θελουν συμφωνια...προτειναν πως θελω την μεγαλη συνεδρια των 6 ωρων!αυτη κοστιζει τωρα 3900...επειδη δεν μενω αθηνα εχω κανονισει μεσα στις επομενες μερες να βρεθουμε απο κοντα...
αυτο το εξι ωρες ειναι αοριστο!θελω δεσμευση απο πριν τι πυκνωση μπορουν να πετυχουν,ποσα μοσχευματα θα χρειαστουν για να πετυχουν αυτη την πυκνωση και φυσικα μεσα σε αυτες τις εξι ωρες τι θα προλαβουν να κανουν!
εμενα δεν με νοιαζουν οι ωρες,αλλα η πυκνωση που μπορουν να πετυχουν και φυσικα με τι κοστος!

Ρε σεις παιδια που εχετε κανει φουε, σε εξι ωρες ποσα τριοθυλ μπορει να βγαλει ενας γιατρος, εγω πιστευω ουτε χιλια. Δηλαδη dim74 παμε σε πανω απο 3,90 ευρω το τριχοθυλακιο αν ειναι οντως ετσι. άρα και η λυση του ελλαντισταν εκτος των μετριων αποτελεσματων δεν ειναι και οικονομικη.

Ε.Α.

New Member

ΤΙ; ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ 3900€ ΓΙΑ ΕΞΙ ΩΡΕΣ;

Εγώ που έκανα στον Όζγκιουρ (HLC) στην Τουρκία, χρειάστηκαν 2 γιατροί (είναι πάντα μαζί με τον Δρ. Γκιόκαν) 3 ΜΕΡΕΣ από 7 ώρες την μέρα για να βάλουν 2700τριχοθυλάκια. Και αυτό γιατί δουλεύουν μαζί!

Εάν πας σε κάποιον που τα κάνει όλα μόνος του, πάνω από 500τριχοθυλάκια την μέρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να σε βάλει (βλ. Κέσερ).

Φίλε σε ΞΟΡΚΙΖΩ, πάνε σε κάναν γιατρό στον εξωτερικό. Τόσες κλινικές έχει καλές. Τουρκία, Κύπρο, Χάτσον κτλ. Έλεος. Θα βαράς το κεφαλάκι σου στον τοίχο.

Οι τύποι αυτοί στην Ελλάδα θα σε βάλουν 1000τριχ. με το ζόρι. Και για να λένε 6 ώρες, πάει να πει ότι θα γίνει ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ. Και θα σε χρεώσουνκι έναν σκασμό λεφτά. Θα σε λένε "Ναι, όλα θα γίνουν, μην φοβάσαι μπλα μπλα" και ότι άλλο θες να ακούσεις..Αλλά αποτελέσματα ΟΥΤΕ ΕΝΑ που λέει κι ο φίλος παραπάνω!

Εγώ νύπτω τας χείρας μου.

dim74

Member

Αξιότιμε κυριε ...

Μόλις είδα τις Φώτο που στείλατε. είσαστε μια απλή τοποθέτηση τριχοθυλακίων στο πρόσθιο τρίγωνο και στην κορυφή σας. φυσικά θα βάλουμε και κάποια διάσπαρτα στην β ζώνη που είναι το κέντρο. Η όλη διαδικασία θα κρατήσει περίπου 6 ώρες, που σημαίνει ότι θα κάνουμε το mega session ( επίσης υπάρχει η 2ωρη και η 4ωρη διαδικασία. )

Η Direct Hair Implantation αποτελεί τη λιγότερο επεμβατική τεχνική χειρουργικής αποκατάστασης μαλλιών που είναι διαθέσιμη σήμερα. Η επαναστατική αυτή μέθοδος δεν απαιτεί νυστέρια, ράμματα ή εξαγωγή λωρίδας δέρματος.

Η DHI NO TOUCH technique περιλαμβάνει:

- Δύο γιατροί εξάγουν τα τριχοθυλάκια ΕΝΑ, ΕΝΑ με ελάχιστο τραυματισμό με ένα εργαλείο (DHI Εξαγωγέας) που μοιάζει με στυλό. Υπάρχει η δυνατότητα εξαγωγής ακόμα και ΜΟΝΗΣ τρίχας η οποία συμβάλλει στο φυσικό αποτέλεσμα. Δεν απαιτείται συρραφή του δέρματος με ράμματα

- Τα τριχοθυλάκια από τη δότρια τοποθετούνται στη λήπτρια περιοχή με ένα άλλο μικρό εργαλείο (DHI εμφυτευτής)

- Στη δότρια και στη λήπτρια περιοχή δεν παραμένει καμία ουλή ή σημάδι

- Αναμένεται τουλάχιστον 85% εως 98% ποσοστό επαναφύτρωσης όπως αναγράφεται και στην γραπτή εγγύηση που σας δίνουμε.

- Η φιλοσοφία μας είναι να μην κόβεται το δέρμα. Ως αποτέλεσμα το δέρμα παραμένει λείο και ελαστικό όπως ήταν πριν από την επέμβαση.

αυτη ακριβως ειναι η διαδικασια που ακολουθουν...

Lazaros

New Member

Γεια σου Δημήτρη,

Καταλαβαίνω πως είναι άσχημο να έχεις πάρει την απόφαση σου και να ακούς τόσες διαφορετικές απόψεις. Πάντως και εγώ πιστεύω ότι αν θα μπορούσες να διαθέσεις ένα μεγαλύτερο ποσό στο μέλλον, καλύτερα να περιμένεις και να κάνεις κάτι μια και καλή στο εξωτερικό. Το θέμα είναι οτι δεδομένου ότι όλοι εχουμε περιορισμένα graft προς μεταμόσχευση, καλύτερα να τα εμπιστευτείς στον καλύτερο. Δε λέω ότι δε θα κάνουν καλή δουλειά ή δε θα σε προσέξουν. αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι φτωχότερο σε σχέση με τις top 5 κλινικές του κόσμου.

Σε ότι και αν αποφασίσεις, να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα,

Φιλικά,
Λάζαρος

mindtrapper

Member

Φίλε dim74, τόσο καιρό σε αυτό το forum αυτή είναι η απόφαση σου για μεταμόσχευση;

Δε θα σου πω τίποτα, δικό σου είναι το κεφάλι και τα λεφτά αλλά απλά θυμήσου τα λόγια των προηγούμενων που χτυπιούνται: τα χρήματα και η απόσταση είναι το τελευταίο που πρέπει να σε νοιάζει στη μεταμόσχευση μαλλιών. Τι να σου πω, ζήτα τους φώτο από αποτελέσματα περιστατικών παρόμοιων με τη δική σου περίπτωση να δούμε τι θα σου δείξουν. Έτσι όπως σε βλέπω θες τουλάχιστον 2500-3000 μοσχεύματα για να καλύψεις το κεφάλι σου, όχι 1000 ΤΡΙΧΕΣ.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

mindtrapper είπε:
Φίλε dim74, τόσο καιρό σε αυτό το forum αυτή είναι η απόφαση σου για μεταμόσχευση;
+1000

Επίσης συμφωνώ και με τις απόψεις των άλλων παιδιών για το συγκεκριμένο θέμα.

@dim74 Δεν νομίζω ότι κάνεις καλά να πάρεις ως "εγγύηση" για καλό αποτέλεσμα, μόνο το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κλινική παρακολουθεί το φόρουμ. Πραγματικά σου εύχομαι τα καλύτερα, και μακάρι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς!!!

n094

Active Member

Φίλε Dim, από την προσωπική μου εμπειρία στην DHI το μέγιστο που μου βγάλανε σε μία συνεδρία (με έναν γιατρό) ήταν 600 θυλάκια. Αν τώρα δουλέψουν δύο γιατροί στο κεφάλι σου τότε σίγουρα μπορείς να αγγίξεις τα 1000. Έτσι όπως το βλέπω το κεφάλι σου και χωρίς να είμαι ειδικός (απλά αρκετά έμπειρος λόγω των δικών μου επεμβάσεων) θες τουλάχιστον 3000 θύλακες για να «λύσεις» το πρόβλημα σου μπροστά και άλλα 1500 πίσω. Αν τώρα συμβιβάζεσαι με την εικόνα του: «έχω μαλλιά απλά είναι λίγο αραιά» τότε θα μπορούσες να κατανείμεις στην μπροστινή περιοχή και περί τα 2000 τριχοθυλάκια. Αυτό που είναι πάρα πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι και ο αριθμός των τριχών που περιέχει το κάθε τριχοθυλάκιο. αυτός καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την πυκνότητα και άρα, τελικά, και το αποτέλεσμα. έτσι κάποιος με πολλά πολύτριχα θα μπορούσε να έχει καλύτερο αποτέλεσμα από κάποιον που έχει βάλλει περισσότερα θυλάκια. Στη δική μου περίπτωση (με λόγο περίπου 3,3) έχω περί τα 3.200 θυλάκια που μου έδωσαν πάνω από 10.000 τρίχες.
Τώρα αναφορικά γι’ αυτά που λέγονται για την DHI τη γνώμη μου την έχω γράψει και στο θέμα μου (εν τάχει: σκεπτικός κατά την 1 το 2006, χαρούμενος από το 2010 και έπειτα). Πάρε τις διαβεβαιώσεις που χρειάζεσαι, δες το κόστος και τα αποτελέσματα παντού, ζύγισε τα όλα και αποφάσισε.

Μπλουζα