Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Νομίζω σωστός ο τρόπος σκέψης σου...Καλό ειναι να αφήσεις και απόθεμα για τυχόν μελλοντικές απώλειες..Ήδη τώρα είσαι πολύ καλά και καμία σχέση με το πριν..Ευχαριστώ πολύ φίλε για θα καλά σου λόγια, θα γίνει και αυτό , απλά σκέφτομαι το ενδεχόμενο μήπως να κρατήσω μια καβάτζα γιατι δεν ξέρω έως ποτέ θα έχω την πτώση της καράφλας η αν έχει σταματήσει , το λέω ώστε να διαχειριστώ μετέπειτα καλύτερα το μικρό απόθεμα , εξάλλου τώρα τα πιάνω πισω και δεν φαίνεται τίποτα .
Μια χαρά φαινεται φίλε και η δότρια..και η λήπτρια άψογη..Σήμερα Μετά από κούρεμα, η πίσω πλευρά τις εξαγωγής των 6k g (εννοείται πως δεν επιτρέπεται να τα ξυρίσω γιατί θα φαίνομαι σαν μαδημένο κοτόπουλο )
Από τα πολυ δυνατά αποτελέσματα εδώ στο φόρουμ το δικό σου, νομίζω πολλοί που ειχαν το πρόβλημα σου θα ήθελαν να έχουν τα μαλλιά που έχεις τώρα...να το χαίρεσαι!Ένα μικρό update από εμένα τελείωσε ο χρόνος και πάμε για αλλά …. Η φωτό τραβήχτηκαν κάτω από δυο λεντ λάμπες . Τα κενά που φαίνονται πίσω καλύπτονται όταν κάνω τα μαλλιά μου προς τα πίσω. αλλιώς δεν φαίνεται κάτι, τα έχω εμπρός για να τονίσω τα κενά .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ψυχολογία. Το άλφα και το ωμέγα στη ζωή. Όταν είσαι ανεβασμένος αισθάνεσαι Μπράντ πιτ και ας είσαι καραφλός. Είσαι στα κάτω σου; Μπορεί να είσαι ο μπραντ πιτ και να θέλεις να φουντάρεις.Την βελτίωση της ψυχολογίας σου κανένας δεν μπορεί να την καταλάβει εκτός από όσους έχουν κάνει το ίδιο βήμα. Να το χαίρεσαι!
πολυ εντυπωσιακό αποτέλεσμα φιλε πάνο..να το χαίρεσαι..
Κατάλαβα φίλε. Πάντως και με ίσιο μαλλί είχες πολύ καλη κάλυψη.Ευχαριστω φιλαρακι, η Μπούκλα είναι φυσική , όταν μακραίνουν γίνονται έτσι . Όταν είναι πιο κοντά είναι λίγο πιο ίσια . Αλλά η Μπούκλα κλέβει στο μάτι Και στον όγκο .