Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ μπρο, βοήθησες πολύ όπως κ ο βλαφο.
PanosΕυχαριστώ βλαφο αλλά Δύσκολο για τόσα που λες, μακάρι να γινόταν αλλά αν γίνεται μονο καλό γιατρό και 1500 g το πολυ. Η Πίσω μεριά της δοτριας σε εβδομάδας ξυρισμένη τρίχα φαίνεται μια αρεαδα(6κ g λείπουν λογικό) δεν είναι τραγικό αλλά όχι ότι δεν φαίνεται, με σωστό μήκος μαλλιού δεν βλέπεις κάτι. . Σε μηνός ακουρευτο δεν βλέπεις τίποτα από τα dots. Αν γίνεται μια τελευταία θα την κάνω για κροουν μόνο κ κάτι ψηλά εμπρός. Η φίλοι μου λενε μην ασχοληθείς άλλο μια χαρά είσαι. Θέλω να ολοκληρωθεί κ η δεύτερη να δω πως θα είναι. Όλα τα ενδεχόμενα τα έχω ανοιχτά. Σαν τα ταττου. Ξεκινάς με ένα κ μετά δεν σταματάει.οπως κ να έχει φαίνεται μεγάλη διαφορά γιατί πλέον έχω μαλλιά. Θα ανέβει φώτο με ήλιο κ δοτρια.
Φιλε και να φαινονται λιγο τα dots στα @ρχιδια σουΕυχαριστώ βλαφο αλλά Δύσκολο για τόσα που λες, μακάρι να γινόταν αλλά αν γίνεται μονο καλό γιατρό και 1500 g το πολυ. Η Πίσω μεριά της δοτριας σε εβδομάδας ξυρισμένη τρίχα φαίνεται μια αρεαδα(6κ g λείπουν λογικό) δεν είναι τραγικό αλλά όχι ότι δεν φαίνεται, με σωστό μήκος μαλλιού δεν βλέπεις κάτι. . Σε μηνός ακουρευτο δεν βλέπεις τίποτα από τα dots. Αν γίνεται μια τελευταία θα την κάνω για κροουν μόνο κ κάτι ψηλά εμπρός. Η φίλοι μου λενε μην ασχοληθείς άλλο μια χαρά είσαι. Θέλω να ολοκληρωθεί κ η δεύτερη να δω πως θα είναι. Όλα τα ενδεχόμενα τα έχω ανοιχτά. Σαν τα ταττου. Ξεκινάς με ένα κ μετά δεν σταματάει.οπως κ να έχει φαίνεται μεγάλη διαφορά γιατί πλέον έχω μαλλιά. Θα ανέβει φώτο με ήλιο κ δοτρια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γενικά χρειάζονται μάκρος οι μεταμοσχεύσεις για καλύτερη κάλυψη και να πετύχεις το λεγόμενο "illusion of density", καθώς δεν μπορείς να πετύχεις τις υψηλές πυκνότητες των ατόμων που δεν έχουν αραίωση. Το σημαντικό ειναι να πετύχουν οι πρώτες σου μεταμοσχεύσεις και να μη πάνε στράφι τα μοσχεύματα και ξεμείνεις από δότρια, κάτι το οποίο πέτυχες οπότε τώρα μην αγχώνεσαι για την ενδεχόμενη τρίτη που θα κάνεις. Από τα στατιστικά πάντως λένε οτι έφτασαν μέχρι temporal στην εξαγωγή (δηλαδή τα πλαινά μέρη. Με το ξύρισμα αν πας για 3η επέμβαση θα φανεί που υπάρχει μεγαλύτερο απόθεμα στη δότρια σου και θα πάρουν από εκεί και εκτός από τη δότρια έχεις και τα γένια σαν εναλλακτική. ) Προτεραιότητα θα έχεις την πλήρη κάλυψη της λήπτριας.Ευχαριστώ φίλε, σίγουρα στο όλο αποτέλεσμα παίζει και το μήκος τρίχας που έχω αφήσει,όχι πως δεν έχει πάει καλά. Αλλά επειδή είχα μεγάλο πρόβλημα "αεροδρόμιο" δείχνει εντονότερα η οποιαδήποτε διαφορά "πριν και μετά"οσο για αυτό που λες το έχω στα σκαριά για τρίτη και φαρμακερή θα δείξει.... Γιατί από εδώ κ πέρα στενεύει ο κλοιός. Θέλει γιατρό που να ψάξει καλά. Γιατί το φιλέτο το πήραν άλλοι.