δερματολογος

Caherine

Member
Hello,

ψάχνω εδώ και καιρό να κλείσω ραντεβού με μια δερματολόγο του νοσοκομείου Συγγρός που απ'οτι έχω διαβάσει είναι αρκετά ψαγμένη στο τομέα τρίχα! :p δε χέρω αν μπορώ να γράψω όλο το όνομα, τη λένε Βασιλική Χ.σ.πη [butcher αγγλιστή] :pig: [το γράφω coded]! Δε βρίσκω ιατρείο δικό της την έχει επισκευτεί κανείς? Μπορώ να κλεισω ραντεβού συγκεκριμένα μ'αυτή στο Συγγρό?
ΑNy info will be of major help!
xx

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Caherine είπε:
Hello,

ψάχνω εδώ και καιρό να κλείσω ραντεβού με μια δερματολόγο του νοσοκομείου Συγγρός που απ'οτι έχω διαβάσει είναι αρκετά ψαγμένη στο τομέα τρίχα! :p δε χέρω αν μπορώ να γράψω όλο το όνομα, τη λένε Βασιλική Χ.σ.πη [butcher αγγλιστή] :pig: [το γράφω coded]! Δε βρίσκω ιατρείο δικό της την έχει επισκευτεί κανείς? Μπορώ να κλεισω ραντεβού συγκεκριμένα μ'αυτή στο Συγγρό?
ΑNy info will be of major help!
xx

Γεια σου Caherine και καλώς όρισες :)

Για την συγκεκριμένη έχω ακούσει διάφορα, λένε είναι καλή στη δουλειά της.. βέβαια δεν γνωρίζω περισσότερα προσωπικά, γιαυτό και ότι λέω είναι με πάσα επιφύλαξη. Καλό θα είναι λοιπόν να το "ψάξεις" λίγο παραπάνω και εσύ.

Αν θέλεις γράψε περισσότερα για εσένα, τι τριχόπτωση - αραίωση έχεις, ηλικία κλπ. Έτσι ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο.

Sillia

New Member
Εγώ πάλι είμαι επιφυλακτική με τους γιατρούς στο Συγγρός!Επισκεύτηκα έναν επίκουρο καθηγητή, δεν έδωσε και ιδιαίτερη σημασία, η θεραπεία που έδωσε ήταν μια απο τα ίδια....minoxidil!!Θα έλεγα να το ψάξεις καλύτερα με κάποιον ιδιώτη γιατρό εκτός του νοσοκομείου που ίσως να έχει να προτείνει κάτι πιο αποτελεσματικό!!

Μπλουζα