δεν ειναι μονο η μινοξιδιλη!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geofish

New Member
Απ: δεν ειναι μονο η μινοξιδιλη!!!

Kapi, βλέπω πως άρχισες το daktarin.
Δεν ξέρω πως σου ήρθε, αλλά ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ παλιά.
Έχε μας ενήμερους

geofish

New Member

Όσο αφορά το θέμα τουλάχιστον από όσο ισχυρίζονται μονό η μινοξιδίλη έχει δώσει αποτελέσματα από τα υπερτασικά και αγγειοδιασταλτικά φάρμακα

kapa

Μέλος του προσωπικού

geofish είπε:
Kapi, βλέπω πως άρχισες το daktarin.
Δεν ξέρω πως σου ήρθε, αλλά ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ παλιά.
Έχε μας ενήμερους
περισευε στο συρταρι,δεν περειμενω και πολλα απο αυτο,θα σας κραταω ενημερους

kapa

Μέλος του προσωπικού

geofish είπε:
Όσο αφορά το θέμα τουλάχιστον από όσο ισχυρίζονται μονό η μινοξιδίλη έχει δώσει αποτελέσματα από τα υπερτασικά και αγγειοδιασταλτικά φάρμακα
δεν πιστευω τι μου λενε εμποροι και βιομηχανιες. 8)
απο οτι βλεπω το συγκεκριμενο φαρμακο ανοιγει τα καναλια καλιου,οπως ακριβως λειτουργει και η μινοξιδιλη ::)

kapa

Μέλος του προσωπικού

:22m: :22m: :22m: :22m: :22m: :22m:
http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=pt&u=http://dermatology.cdlib.org/DOJvol4num1/original/jankovi-por.html&ei=boiATfWRIMPsOcSs-esK&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CB0Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dantiandrogens,%2B%25CE%2595%25CE%2591%2B58841%2B%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9%2B56187%26hl%3Del%26biw%3D1003%26bih%3D387%26rlz%3D1R2ADFA_elGR417%26prmd%3Divns
* Υπερτρίχωση μπορεί να προκληθεί από την τεστοστερόνη, δαναζόλη, ACTH, metyrapone, αναβολικά στεροειδή, τα γλυκοκορτικοειδή και ορισμένα αντιεπιληπτικά φάρμακα - καρβαμαζεπίνη και η φαινυτοΐνη [47] υπερτρίχωση μπορεί να παραχθεί από την κυκλοσπορίνη, minoxidil και διαζοξίδη.. Minoxidil e diazoxido abrem os canais de potassio nas membranas celulares levando a hipepolarizacao. Minoxidil και διαζοξίδη ανοίξει διαύλους του καλίου στη μεμβράνη των κυττάρων που οδηγούν σε hipepolarizacao. A abertura dos canais de potassio poderia ser o principal mecanismo de sua acao hipertricotica. Το άνοιγμα των διαύλων καλίου θα μπορούσε να είναι ο κύριος μηχανισμός δράσης hipertricotica. Adicionalmente, tem sido demonstrado que outras drogas que abrem os canais de potassio (P-1075, cromacalim) são capazes de produzir hipertricose.[48] Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι άλλα φάρμακα που ανοίγουν τα κανάλια καλίου (P-1075, cromakalim) είναι σε θέση να παράγουν υπερτρίχωση [48].

αθλια μεταφραση απο google ::)

Hairboost

Member

Υπερτρίχωση μπορεί να προκληθεί από την τεστοστερόνη, δαναζόλη, ACTH, metyrapone, αναβολικά στεροειδή, τα γλυκοκορτικοειδή και ορισμένα αντιεπιληπτικά φάρμακα
:-[Οτι ναναι ? Για καποιον που εχει ΑΑ.....

kapa

Μέλος του προσωπικού

Hairboost είπε:
Υπερτρίχωση μπορεί να προκληθεί από την τεστοστερόνη, δαναζόλη, ACTH, metyrapone, αναβολικά στεροειδή, τα γλυκοκορτικοειδή και ορισμένα αντιεπιληπτικά φάρμακα
?????????????????? Οτι ναναι ? Για καποιον που εχει ΑΑ.....
στεροειδη ειναι και η ντουταστεριδη,φιναστεριδη,προγεστερονη και οτιδηποτε μπορει να επηρεασει τις ορμονες.
η μεταφραση ειναι οτι να ναι,εχω ριχνωντας τριχα=εχω τριχοπτωση :tease:

akishellas3

Well-Known Member

Eγω πιστευω οτι εσυ καποια στιγμη θα τα καταφερεις :p . Πες δοκιμαζεις κατι απο αυτα κ αν ναι τα βρηκες απο που κ ποσοο ? μιλααααα? ;D

kapa

Μέλος του προσωπικού

akishellas3 είπε:
Eγω πιστευω οτι εσυ καποια στιγμη θα τα καταφερεις :p . Πες δοκιμαζεις κατι απο αυτα κ αν ναι τα βρηκες απο που κ ποσοο ? μιλααααα? ;D
οριστικη λυση σιγουρα οχι,αλλα ειμαι ενα βημα μπροστα απο τις εταιρειες που ψαχνουν :tease:
σε εναν μηνα που θα εχω αρκετο ελευθερο χρονο θα παιξω μπαλα με τα φαρμακα :19m: :19m: :19m:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα