δειτε αυτο!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kkathi

Member
Απ: δειτε αυτο!!

Το έχω κοινοποιήσει παλαιότερα δε θυμάμαι όμως σε ποιο θέμα. Είναι αληθινή η ιστορία . Το θέμα που με προβλημάτισε τοτε είναι οτι το περιστατικό επασχε από καθολική γυροειδή αλλωπεκία που ειναι ψυχογενής μορφής και σε κάποιες αν και σπάνιες περιπτώσεις ακόμη και χωρίς αγωγή είναι δυνατόν να επανέλθει κάποιος.
Τώρα βλέπω οτι το κινέζικο αυτό προιόν το διαφημίζουν αν καταλαβα καλά με τα φτωχά αγγλικά μου τόσο για την γυναικεία οσο και για την αντρική ΑΑ και σχετίζεται με την ενδυναμωση του ανοσιοποιητικού;

SHOOTER

Member
Απ: δειτε αυτο!!

Δεν ξέρω αν αυτό πράγματι βελτίωσε την κατάσταση για το κοριτσάκι ή ήταν τυχαίο το γεγονός ότι βγήκαν τα μαλλιά του εκείνη την περίοδο που το χρησιμοποιούσε αλλά πιστεύω ότι έσπευσαν να το διαφημίσουν.Ίσως η οικογένειά της ενθουσιάστηκε και απλά θέλει να βοηθήσει και άλλους με την εμπειρία της,ίσως να τα πήραν και χοντρά όμως...
Εάν κατάλαβα καλά πρόκειται ουσιαστικά για συμπλήρωμα....Και τώρα τι;Κάνει και για ΑΑ;
Μάλλον δεν θα έχουν γίνει τόσο πλούσιοι όσο θα ήθελαν αυτοί που το φτιάχνουν και το εμπορεύονται...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα