γυμναστηριο-συμπληρωματα

Panos1982

Well-Known Member
Απ: γυμναστηριο-συμπληρωματα

giannis13 είπε:
αντε ρε...αντε....περιμενα και δικη σου απαντηση τοσες μερες....(χωρις πλακα)
και εννοειται χωρις να προσβαλλω κανενα θα προτιμησω τις δικες σου συμβουλες.....

αλλη μια ερωτηση....οταν φτασω στο επιθυμητο αποτελεσμα και θελω να κανω συντηρηση....θα συνεχισω να παιρνω αυτα κατα καιρους?????

ρε ειμουνα διακοπες....κ τωρα γυρνας σπιτι....και αυριο ξαναφευγω για χαλκιδικη....οποτε απο αρχες του μηνα θα τα ξαναπουμε.......

Γιαννη οι πρωτεινες κ τα αμινοξεα μπορεις να τα περνεις συνεχεια....ολο το χρονο...δε σου κανουν κακο....απλα θα τα περνεις τοτε που σου ειπα πριν και μετα την προπονηση.....και ποτε μαζι με τα γευματα......θα τα περνεις αναμεσα στα γευματα....για να εχει συνεχως τροφη ο οργανισμος κ να μπορεσει να αυξηθει ο μυς σου.....
Την κρεατινη θα την περνεις οταν βλεπεις οτι χρειαζεσε ογκο.....απλα να ξερεις οτι οταν κοβεις την κρεατινη χανεις και ογκο( ξεπρηζεσαι..) εγω στην αρχη επερνα κρεατινη ανα ενα μηνα συνεχως.....τωρα που εχω φτασει σε καλο σημειο.....περνω πιο σπανια....γιατι ειμαι ηδη πρησμενος κ χωρις αυτην....απλα καθε 2 με 3 μηνες περνω για ενα μηνα για συντηρηση ας πουμε....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
ενταξει ρε παναη...ευχαριστω πολυ....και καλες διακοπες αρχοντα!

το σωμα γενικα να ξερεις ειναι σαν πλαστελινη.....οτι του κανεις κανει.....
κοιτα τωρα....στη φωτο στο αβαταρ.....περνω κρεατινες κτλ κτλ....και γυμναζομαι κανονικα.....
και ειμαι τουμπανιασμενος.....
στη φωτο απο κατω την εβγαλα τωρα.....εχω κοψει τα παντα.....και εχω να κανω γυμναστηριο 15 μερες...και οι μυς βρισκονται σε υφεση....κ εχω χασει και 2 κιλα....και λογω του οτι σταματησα και κρεατινη κ γυμναστικη κοιτα ποσο γρηγορα φευγουβ τα εντονα πρηξιματα....(ακομα πρησμενος ειμαι...αλλα οχι εντονα...) για να καταλαβεις πως δουλευει το πραγμα στα λεω....

Υ.Γ την φωτο την εβγαλα γιατι ημουν ξεπρησμενος και ξενερωσα.... ;D

mindtrapper

Member

Εγώ διαφωνώ, αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί Γιάννη γιατί δεν θα κάνεις τίποτα de facto εσυ. Θα κρίνεις για τον ευατό σου όταν ξεκινήσεις.

Η άποψη μου εμένα είναι ότι στο σημείο που είναι ο Πάνος τώρα (χαμηλό διψήφιο λίπος, άντε 9 με πολύ ζόρι) και ΟΚ όγκο και σχήματα μπορείς να φτάσεις με πολύ προσεχτική διατροφή και καλή προπόνηση. Τα εξτρά αμινοξέα / πρωτεΐνη δε θα τα χρειάζεσαι αν τρως καλά. Και ο οργανισμός δεν είναι ηλίθιος. Και με 3 γεύματα την παλεύει, αρκεί να είναι ίδιες οι θερμίδες και οι αναλογίες θρεπτικών συστατικών. Αν ήταν να ξεμένει τόσο εύκολα θα είχαμε εξαφανιστεί σαν είδος. Οπότε αν είναι να παίρνεις ότι χρειάζεσαι από φυσικό φαγητό, τι να τα κάνεις τα χάπια και την σκόνη;

Θα φτάσεις σε ένα σημείο αργότερα που οι θερμίδες και τα gr πρωτεΐνης που χρειάζεσαι για να πάρεις όγκο δε θα είναι βολικό να τα παίρνεις από φυσική τροφή. Θα πρέπει να τρως δηλαδή πολύ μεγάλες ποσότητες. Ε, τότε ξεκίνα τα συμπληρώματα για να γεμίσεις θερμίδες. Αν χτυπιέσαι αρκετά βέβαια, αλλιώς θα κάνεις έναν κοιλιακό και καλό. :D

Αν θες τη δική μου συμβουλή άκου αυτό. Αν είσαι σε φάση που είσαι τώρα αδύνατος και θες να βάλεις κιλά μυικά και καλά ξεκίνα να πίνεις γάλα. Πολύ γάλα. 4 λίτρα τη μέρα. Και κάνε πρόγραμμα με full body ασκήσεις όπως σου ξαναείπα. Σε 3 μήνες θα έχεις βάλει 10-15 κιλά και θα κόψεις το γάλα και θα το αντικαταστήσεις με καθαρές τροφές για να βγάλεις τις θερμίδες σου. Αν είσαι παχύς τώρα τότε ξέχνα συμπληρώματα και σκίσου στον διάδρομο. Ανέβασε αντοχή και κάνε 1 ώρα κάθε μέρα μαζί με πιο ελαφρύ πρόγραμμα βάρη. Υπολόγισε πόσες θερμίδες τη μέρα θες για να μείνεις στο βάρος σου και ρίξτες κατά 300. Σε συνδυασμό με τον διάδρομο θα λιώσεις.

Αυτά από εμένα, είμαι σίγουρος ότι θα ακούσεις τον Πάνο όμως γιατί σου έβαλε φώτο το βυζί του και θες και εσύ να γίνεις χέλι και δεν κρατιέσαι να ψάξεις να βρεις αμινοξέα, animal pack βιταμίνες, κρεατίνη, κασεΐνη, whey και δεν ξέρω και εγώ τι. ;D

Panos1982

Well-Known Member

ελα μωρε......δε θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν...... κι εγω μπορω να κανω ενσταση σχεδον σε ολα οσα ειπες mind αλλα δε θα το κανω γιατι θα κατσουμε να μιλαμε δυο βδομαδες εδω και θα χαθει η ουσια......
ειπα του γιαννη να μην ακουσει καποιον αλλον κ να ακουσει εμενα.....στα ισα μπροστα σε ολους.... ξερεις γιατι....γιατι τον βλεπω σαν μικρο μου αδερφο.....οπως αν μου λεγε να κανει εμφυτευση θα του ελεγα μην ακους κανεναν....αντε στο χασσον που πηγα κι εγω κ ξερω οτι ειναι καλος......ετσι και τωρα.....του λεω μην ακους κανεναν....κανε αυτα που σου λεω επειδη τα εχω κανει εγω και ξερω οτι δουλεουν....(και δε τα εχω βγαλει απ το μυαλο μου...μου τα χει πει εμπειρος ανθρωπος που ασχολειται 20 χρονια κ πηγε και προσφατα στη γερμανια στο παγκοσμιο κ βγηκε πρωτος...ειναι απο κορινθο οπως εγω κ το μικρο του ονομα ειναι φανης κ επαιξε στην κατηγορια των 40ρηδων...αν ασχολησε με το αθλημα θα καταλαβες για ποιον μιλαω)......απλα θελω να κανει αυτα που λεω επειδη προκειται για τον γιαννη....και δε θελω να ταλαιπωρειται αδικα καταλαβες.....αν ηταν αλλος κλαιν.....

mindtrapper

Member

OK Πάνο, εγώ απλά του είπα αυτά που του είπα επειδή τώρα ξεκινάει και όσο να ναι δε θέλω να δω κάποιον να ξεκινάει στους 2-3 μήνες κρεατίνη. Θα μπει λάθος στην φιλοσοφία του αθλήματος.

Δεν έχει πάρει ότι μπορεί απλά με το φαγητό και την προσπάθεια του ακόμη. Εκτός αν το παιδί είναι νταμάρι ήδη. Πρέπει να μάθει πρώτα πως ανταποκρίνεται το σώμα του τελείως natural και μετά να προσθέτει και να αφαιρεί πράγματα για να κάνει τη διαφορά. Αλλά αυτό θα έρθει τουλάχιστον στον χρόνο πάνω. Όπως και με τα steroids. Δεν παίρνεις όταν ξεκινάς αλλά όταν έχεις ένα επίπεδο (γενικό το "παίρνεις", δε λέω για εσένα).

Anyway, είμαι σίγουρος ότι στην πορεία θα ανακαλύψει μόνος του τι χρειάζεται. Φιλικά πάντα.

(Τον Αντωνόπουλο λες; Superbody κατηγορία;)

πανο επειδη δουλευουν σε 'σενα δεν σημανει οτι θα δουλεψουν και στους αλλους, η πρωτεινη ογκου δν εχει "καλους" υδατανθρακες μεσα.. ειναι σκετη ζαχαρη και ειναι πανακριβη.. θ παει να παρει 1 κιλο ζαχαρη και θα πληρωσει 40 ευρο

γιαννη οπως σου ειπα θα κατσεις να διαβασεις τα σιτε που σου δωσα για να ξες εσυ ο ιδιος τι κανεις και οχι να σου λενε οι αλλοι, γιατι ο καθενας θα σ λεει τα δικα του , δεν θα βγαλεις ακρη.

giannis1991

Well-Known Member

α ρε πανο...αμοιβαιο το συναισθημα :D
να σου πω οτι σημερα περασα και στην αστυνομια ετσι για να σε φτιαξω λιγο :D

λοιπον μαγκες σαν κορμι εχω αθλητικο...ειμαι 1,86 80 κιλα......

παντως παροτι ουσιαστικα τον πανο δεν τον ξρεω επειδη υπαρχει μια εμπιστοσυνη θα διαβασω διαφορα αλλα πανω κατω θα τον ακολουθησω....απλα μπορει να καθυστερησω να παρω τα συμπληρωματα για να δω πως θα παει το θεμα.....

giannis1991

Well-Known Member

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=403.0

αυτο εδω με προβηματιζει ρε γαμωτο...

εσυ πανο ειδε διαφορα στην τριχοπτωση οταν επαιρνες κρεατινη?

πω ρε πουστη καθε φορα ξενερωνω...δηλαδη ελεος με αυτη την τριχοπτωση...στο τελος δεν θα **** κιολας.....ΕΛΕΟΣ!!!!

πιπερι θα σας βαλω στο πληκτρολογιο
οχι τετοιες λεξεις εδω

Παναγιωτης

Panos1982

Well-Known Member

Mind ναι αυτον λεω.....ο φανης ειναι πολυ εμπειρος και πολυ επαγγελματιας πανω στο θεμα γυμναστικης...χρονια στο κουρμπετι..!!!! Να σου δωσω να καταλαβεις......στην Γερμανια ηταν κι αλλος ενας απ το γυμναστηριο μας.....ο καπετανος....βγηκε κι αυτος πρωτος....και να σου πω το πιο τρελο??? αρχισαμε μαζι την γυμναστικη με τον καπετανο....και μεσα σε εναμησι χρονο κατεβηκε σε αγωνες κ βγηκε και πρωτος.....(βεβαια επεσε στα βαρια ετσι......εγω εχω μεινει στα απλα...)
αλλα οπως και να εχει το θεμα ειναι οτι οταν εχεις καποιον σαν τον φανη που ξερει καλα πως δουλευει το πραγμα και σε καθοδηγει σωστα....εχεις κ πολυ γρηγορα το αποτελεσμα που θες.....
αυτο ειναι το ζουμι της υποθεσης.....

giannis13 είπε:
....απλα μπορει να καθυστερησω να παρω τα συμπληρωματα για να δω πως θα παει το θεμα.....

εδω θα οσυ πω το εξης.....υπαρχουν πολλα ειδη σωματοτυπων.....αλλοι ανταποκρινονται γρηγορα στη γυμναστικη και αλλοι αργουν πιο πολυ.....(συμφωνα με την δικη μου αποψη...ανταποκρινονται καλυτερα κυριως οι πιο σκουροδερμοι-δε ξερω το γιατι..)
αλλα θα παρω σαν παραδειγμα εμενα.....εγω ας πουμε...ανταποκρινομαι πολυ καλα στην γυμναστικη....και οταν αρχισα τα συμπληρωματα το σωμα μου χτιζοταν σε πιο γρηγορους ρυθμους απο τους περισσοτερους που ειμασταν στο ιδιο επιπεδο......κι ομως ακομα κι εγω που "περνω ευκολα" οταν δεν επερνα κανενα συμπληρωμα και εκανα σκετη διατροφη η αναπτυξη των μυων μου ηταν εκνευριστηκα αργη.......σε φαση δλδ οσο επερνα μονο με διατροφη σε 10 μηνες το επερνα με συμπληρωματα μεσα σε 2 μηνες.....μιλαμε για καμμια σχεση.....

giannis13 είπε:
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=403.0

αυτο εδω με προβηματιζει ρε γαμωτο...

εσυ πανο ειδε διαφορα στην τριχοπτωση οταν επαιρνες κρεατινη?

πω ρε πουστη καθε φορα ξενερωνω...δηλαδη ελεος με αυτη την τριχοπτωση...στο τελος δεν θα ******* κιολας.....ΕΛΕΟΣ!!!!

δεν ειδα καποια διαφορα στην τριχοπτωση.......αλλα αυτο το δε θα γαμαμε εχει αρχισει και με προβληματιζει λιγο γιατι εδω και μια βδομαδα δε το βλεπω να σαλευει κ πολυ το εργαλειο κ δε ξερω αν φταιει η φινα η αν απλα ξεκουραζεται.....ο χρονος θα δειξει....

badday

New Member

Αν είσαι σε φάση που είσαι τώρα αδύνατος και θες να βάλεις κιλά μυικά και καλά ξεκίνα να πίνεις γάλα. Πολύ γάλα. 4 λίτρα τη μέρα

στο τελος δεν θα ***** κιολας.....ΕΛΕΟΣ!!!!

4 λιτρα την ημερα κοστιζουν 5 euro! δλδ 150 euro τον μηνα ??? βαλε την διατροφη και το γυμναστηριο τον μηνα αλλα τοσα 300 euro. Δεν θα δινεις και κανα 100ευρο στις τριχες; ΣΥΝΟΛΟ 400!!

Στην αστυνομια θα περνεις κανα 800. Θα την περνας με 400 ευρο τον μηνα

Που σημαινει οτι θα μενεις με γονεις! και λιγα φραγκα για αμαξι ντυσιμο εξοδους κτλ

και αν θεωρησουμε οτι ισχυει αυτο που λενε για τις γυναικες - χρηματα κτλ

δεν το βλεπω να ******

edit Παναγιωτης

παιδες οχι τετοιες λεξεις εδω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

σορι παναγιωτη παραφερθηκα!!!!

''.......αλλα αυτο το δε θα μαμαμε εχει αρχισει και με προβληματιζει λιγο γιατι εδω και μια βδομαδα δε το βλεπω να σαλευει κ πολυ το εργαλειο κ δε ξερω αν φταιει η φινα η αν απλα ξεκουραζεται.....ο χρονος θα δειξει....''

οχι ρε πανο...μη μου λες τετοια και με ξενερωνεις.....με εχει πιασει τωρα μια γενικη απογοητευση.....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

καλα ειναι πολλοι οι παραγοντες που να μην εχεις ορεξη για σεξ

και χωρις να παιρνω τιποτα μου εχει τυχει για λιγο καιρο να μην εχω ορεξη
ειναι και ο ψυχολογικος τομες μεγαλη υποθεση

αν πχ εχασες καμια δουλεια
αν δεν εχεις φρανγκο στην τσεπη
αν σου ετυχε κατι ασχημο στην προσωπικη σου ζωη

αν χωρισες προσφατα

αν
αν
αν
αν χιλια αν

πιστευω οτι θα ειναι κατι παροδικο

σου ευχομαι τα καλυτερα

giannis1991

Well-Known Member

φιλε badday ωραιο το ποστ...αλλα...πρωτον σιγα μην πινω τοσο γαλα...δηλαδη νερο δε θα πινω καθολου που λεει ο λογος????επισης θα ξεκινησω με κατι παραπανω απο 800 ευρω πιστεψε με....και τελος γτ 100 ευρω για τις τριχες φιλε?????ουτε 20 δεν θα δινω.....

ANAR

Well-Known Member

giannis13 είπε:
α ρε πανο...αμοιβαιο το συναισθημα :D
να σου πω οτι σημερα περασα και στην αστυνομια ετσι για να σε φτιαξω λιγο :D

λοιπον μαγκες σαν κορμι εχω αθλητικο...ειμαι 1,86 80 κιλα......

παντως παροτι ουσιαστικα τον πανο δεν τον ξρεω επειδη υπαρχει μια εμπιστοσυνη θα διαβασω διαφορα αλλα πανω κατω θα τον ακολουθησω....απλα μπορει να καθυστερησω να παρω τα συμπληρωματα για να δω πως θα παει το θεμα.....

Ραντεβου στους δρομους Γιαννη. :knup:

mindtrapper

Member

badday είπε:
Αν είσαι σε φάση που είσαι τώρα αδύνατος και θες να βάλεις κιλά μυικά και καλά ξεκίνα να πίνεις γάλα. Πολύ γάλα. 4 λίτρα τη μέρα

στο τελος δεν θα ***** κιολας.....ΕΛΕΟΣ!!!!

4 λιτρα την ημερα κοστιζουν 5 euro! δλδ 150 euro τον μηνα ??? βαλε την διατροφη και το γυμναστηριο τον μηνα αλλα τοσα 300 euro. Δεν θα δινεις και κανα 100ευρο στις τριχες; ΣΥΝΟΛΟ 400!!

Στην αστυνομια θα περνεις κανα 800. Θα την περνας με 400 ευρο τον μηνα

Που σημαινει οτι θα μενεις με γονεις! και λιγα φραγκα για αμαξι ντυσιμο εξοδους κτλ

και αν θεωρησουμε οτι ισχυει αυτο που λενε για τις γυναικες - χρηματα κτλ

δεν το βλεπω να ******

edit Παναγιωτης

παιδες οχι τετοιες λεξεις εδω

Lidl διαρκείας, 0.5€ το λίτρο κανονικό και 0.6€ το light. Μια χαρά γάλα είναι για 2€ τη μέρα. Και όπως είπα δεν το κάνεις συνέχεια αλλά μέχρι να πάρεις τα κιλά που θες. GOMAD λέγεται το συστηματάκι (http://stronglifts.com/gomad-milk-squats-gallon-gain-weight/).

ρε #$()# τι γαλα του λετε? 4 κιλα γαλα? γιατι?
:S :S :S :S :S :S

το χειροτερο λιπος που μπορεις να βρεις ειναι στο γαλα .. μισο λιτρο το πρωι και αλλο τοσο πριν τον υπνο αρκετο ειναι σε φαση ογκου

mindtrapper

Member

Ε διάβασε και το link που έβαλα να δεις γιατί. Το λίπος δεν είναι το πρόβλημα (γι αυτό και δεν έχει νόημα να τρως γαλακτοκομικά light, εκτός αν είσαι σε πολύ αυστηρό πρόγραμμα). Με τους υδατάνθρακες την πατάει ο περισσότερος κόσμος.

Μπλουζα