γεια σας παιδια!

Καλημερες!!!ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις....πρωτ απ ολα αυτο π λενε οτι ο πατερας της μανας παιζει ρολο στη δικη μας τριχοπτωση ισχυει;αν εχει κληροδοτησεις δλδ τη μανα με το γονιδιο και το χουμε παρει εμεις;επισης το γεγενος οτι η μανα κληροδοτει δυο χρωμοσωματα και ειναι πιθανοτερο να παρουμε απο κεινη ισχυει επισης;δευτερος,χρησιμοποιω proscar 1 χρονο και δεν εχω προβληματα...μονο η μια τρανσαμιναση ειναι 5 μοναδες παραπανω απο το κανονικο αλλα τιποτε αλλο...κατι αλλο τωρα...μπερδευτικα απ οτοτε που αυτος ο πειστημονας εκανε την ανακαλυψη εκεινη και με βαλε σε σκεψεις...εκτος απο το προσκαρ,να προσθεσω κατι αλλο οπως βιταμινη Ε;Σας ευχαριστω πολυ,καλη ανασταση!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Απ: γεια σας παιδια!

φιλε ξερω 4 αδερφια, αγορια.Οι 2 εχουν πολλα μαλλια και οι αλλοι 2 καραφλα.Συμπερασμα-οι 2 εχουν παρει απο την μια μερια που δεν υπαρχει προβλημα και οι αλλοι 2 το αντιθετο.Η φιναστεριδη σιγουρα κανει δουλεια και ισως ειναι οτι πιο δυνατο υπαρχει.Αν την κοψεις ομως χανεις οτι εχεις κερδισει.Το ιδιο ισχυει και για την μινοξιδιλη.Αν δεν εχεις μεγαλο προβλημα θα σου προτεινα να κοψεις την φιναστεριδη και να βαλεις μινοξιδιλη 5% και ενα DHT blockerΠΧ super zix (υπαρχουν και καποια αλλα βεβαια μη φυτικα αλα δυνατα) και τελος ενα σαμπουαν κετοκοναζολης 2-3 φορες το πολυ την εβδομαδα.Αν θες ανεβασε κ καμια φωτογραφια σου να δουμε.

ευχαριστω πολυ γιασ την απαντηση,εγω εχω προβλημα με κροταφους,θα ανεβασω φωτο.Δλδ πραγματι παιζει ρολο η μανα ετσι;επισης ακουσα πολλα παιδια οτι θελουν να μπλοκαρουν τους υποδοχεις του θυλακα που προσβαλλεται απο μια ουσια που βρεθηκε προσφατα,εχουμε κατι νεο;να προσθεσω δλδ κατι καινουργιο στη θεραπεια;ευχαριστω

skeptikisti δεν εχω ακομη αλλα θα βαλω..ειμαι 2 χρονια στο forum νομιζω εχουμε ξαναμιλησει...αλλα εχω δωσει καποιες ερωτησεις προς το παρον,μπορει να με βοηθησει καποιος;

Μπλουζα