βοηθεια για δερματολογο

visitor

New Member
καλησπέρα σας,

είμαι νέο μέλος στο forum και έχω και εγω εδω και τρία χρόνια πρόβλημα με τα μαλλιά μου. Ξεκίνησε με τριχόπτωση και πλέον έχω τρελή αραίωση στο πάνω μέρος του κεφαλιού σε σημείο να φαίνεται το κεφάλι μ!! Αρχικά είχα πάει στο Συγγρός όπυ με εξέτασαν και μου έδωσαν μόνο καλλυντικά σαμπουάν και κάποια χάπια για βιταμίνες. Επειδή δεν είδα βελτίωση πήγα σε έναν δερματολόγο που μου έδωσε regain 5% αλλά το αποτέλεσμα το ίδο-η αραίωση συνεχίστηκε. Θα ήθελα αν μπορούσατε να μου προτείνετε έναν δερματολόγο για να πάρω μια νέα γνώμη, δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Να σημειώσω ότι έχω κάνει τις εξετάσεις που αναφέρετε σε προηγούμενα posts και βγήκαν όλες φυσιολογικές.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Απ: βοηθεια για δερματολογο

Φιλε και εγω σε δερματολογους πηγαινα.Εχω παει σε 3 στη Αθηνα και σε κανα 2 στην επαρχια.Εχω κανει ολες τις θεραπειες και εχω χαλασει παραπανω λεφτα απο οσο κοστιζει μια μεταμοσχευση.Ο καλυτερος δερματολογος ειναι εδω,δεν υπαρχει καποιος καλυτερος.....εκτος αν εχεις λεφτα για πεταμα,οπως κ εγω.Τα αλανια του site σιγουρα θα σε βοηθησουν.
 

MANKAR

Active Member
Απ: βοηθεια για δερματολογο

και εγω συμφωνω με τον φιλο πιο πανω , ο καλυτερος συμβουλος και δερματολογος τελικα ειναι αυτο εδω το site , μαθαινεις τοσα πολλα χωρις κοστος και μαθαινεις και ταυτοχρονα ολες τις νεες εξελιξεις πανω στην τριχοπτωση!!!!
 

xristosathens

New Member
Απ: βοηθεια για δερματολογο

Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι μονο ο καλός δερματολογος.Αν ηταν μονο αυτο θα ψαχναμε και θα τον βρισκαμε.
Η ουσια ειναι οτι για την ανδρογεννετικη αλωπεκια δραστικες μέσα που να δινουν μονιμες λυσεις και χωρις ρισκο δεν ξερω αν υπαρχουν.
Εχω απευθυνθει περιπου σε 10 δερματολογους.Ο τελευταιος(διευθυντης σε μεγαλο ιδιωτικο νοσοκομειο στην Αθήνα) μου ειπε τα γνωστα:δεν εχουμε κατι αλλο περα απο φιναστεριδη και μινοξιδιλη.Για βιταμινες και σαμπουαν μου ειπε οτι ειναι αδιαφορα(ιδια ακριβως απαντηση με το Συγγρός).Προσωπικά έχω παραιτηθει απο το θεμα ''ἑπισκεψη στους δερματολόγους".Δυστυχώς...
 

MANKAR

Active Member
Απ: βοηθεια για δερματολογο

ετσι ειναι φιλε , χαμενα λεφτα ειναι πλεον οι δερματολογοι το εχω ζησει και εγω , και ασε που με το ιντερνετ μαθαινεις καιρο πριν οτι καινουριο βγαινει απο οτι οι δερματολογοι!!!!!
 

visitor

New Member
Απ: βοηθεια για δερματολογο

ευχαριστω για την ανταποκριση.

Λοιπόν εχω κάνει εξετάσεις αίματος, φεριτίνης, βιταμινών, θυροειδους και όλα βγήκαν εντός φυσιολογικών ορίων (αν και παρόλα αυτά ξεκίνησα μόνη μ να παίρνω σίδηρο καθότι είμαι καπνίστρια). Επίσης έκανα τριχοριζόγραμμα στο Συγγρός με αποτέλεσμα όπως μου είπαν να έχω 10% αναγενείς, 60% δυστροφικές και 40% τελογενείς. Ένας δερματολόγος θα με βοηθήσει να κάνω μια σωστή αρχή με θεραπεία και θα μπορεί να παρατηρεί την προοδό μου, απλά θα προτιμούσα να πάω σε κάποιον που ξέρετε ότι είναι σοβαρός και αξιόπιστος απο το να βρώ κάποιον στην τύχη.
 

kos1987

New Member
Απ: βοηθεια για δερματολογο

Αν εβαζες μια φωτο θα βοηθουσε πολυ.
Εχεις ιστορικο στην οικογενεια οσον αφορα την καραφλα?Εννοω μπαμπα θειο παππου αδερφο κλπ. παρολο που εισαι γυναικα.
Αν εχεις α/α τοτε σπιρολακτονη + μινοξ.
 

visitor

New Member
Απ: βοηθεια για δερματολογο

γεια σας και πάλι,

πήγα και σε άλλο δερματολόγο, ο οποίος μου είπε να ξεκινήσω φιναστερίδη 2,5 mg. Έχει κάποια άλλη κοπέλα απο εδς ξεκινήσει τέτοια θεραπεια? το κοιταξα στο net και βλέπω, πως εκτός του ότι δεν ενδύκνυται για γυναίκες, τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου εγγυημένα, αν την κόψεις ξαναγυρίζεις στο αρχικό αποτέλεσμα.
έχει κάποιος να προτείνει κάτι ή αν ακολουθεί κάποια θεραπεία που φαίνεται ικανοποιητική και αποτελεσματική? το προβλημά μου ειναι αρκετα μεγάλο-το πάνω μέρος του κεφαλιού μου φαίνεται σχεδόν ολόκληρο, θα ανεβάσω και φώτο να καταλάβετε.

Ευχαριστώ!
 

Ntia

New Member
Απ: βοηθεια για δερματολογο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!

Εγώ δεν έχω ακολουθήσει ανάλογη θεραπεία για να σου πω κατι πάνω σε αυτό.. Θα ήθελα μόνο να σου πω ότι οποιαδήποτε θεραπεία και να κάνεις αν την κόψεις πάλι στα ίδια θα γυρίσεις (αν πρόκειται πάντα για διάχυτη ή α.α. κυρίως).
 
Μπλουζα