βοήθεια για επιλογή θεραπείας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

dimos18

Member
Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για το site !Πολύ καλή προσπάθεια !Λοιπόν είμαι 18 χρονών(πρόσφατα έγινα μάλιστα) και αντιμετωπίζω εδώ και τρία σχεδόν χρόνια πρόβλημα τριχόπτωσης.Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά σκευάσματα τριχόπτωσης ,διαφημιζόμενα και μη, με απολύτως κανένα αποτέλεσμα.Το πρόβλημα από ότι έχω καταλάβει προχωρά αργά αλλά πάντως προχωρά .Έχω κάνει μια αραίωση στην κορυφή του κεφαλιού και τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει και μια μικρή υποχώρηση στους κροτάφους και θέλω να ξεκινήσω κάποια θεραπεία πριν προχωρήσει πολύ το πρόβλημα .Μπορεί κάποιος που γνωρίζει περισσότερα από μένα και έχει κάποια εμπειρία να μου προτείνει κάποια θεραπεία?δε θέλω ομως να αρχίσω θεραπείες που ενδέχεται να επηρεάσουν ανάπτυξη ,ορμόνες και το μόριο ;D μιάς και είμαι σε μικρή σχετικά ηλικία ακόμα !Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει??
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

crossfire

Well-Known Member
Απ: βοήθεια για επιλογή θεραπείας

dimos καλως ηρθες
Σε τοσο μικρη ηλικια να εχεις αραιωση και υποχωρηση εμφανη στους κροταφους,τοτε προκειται μαλλον για κλασσικη ΑΑ
Μην περιμενεις απο κανεναν να σου προτεινει θεραπεια...σου προτεινουμε ομως να διαβασεις το forum και θα αποφασισεις μονος σου τι θα κανεις
Λες για θεραπειες που επηρεαζουν την αναπτυξη και το μοριο........δεν υπαρχουν τετοιες θεραπειες
Ποιος σου τα ειπε αυτα?Τα διαβασες στο forum?Εαν ναι........για τα θετικα αποτελεσματα των θεραπειων διαβασες κατι?
Βοηθησε μας δημο για να σε βοηθησουμε

dimos18

Member

Στο φόρουμ έχω διαβάσει για την φίνα η οποία δεν ενδείκνυται για άτομα κάτω των 20 ετών και γενικά μπορεί να προκαλέσει γενικά προβλήματα σεξουαλικής φύσεως καθώς εμπλέκεται με ορμόνες ή κάτι παρόμοιο τελοσπάντων .Σε αυτά αναφερόμουν.Τώρα από ένα σύντομο ψάξιμο που έκανα σκέφτηκα για 3-4 μήνες να δοκιμάσω για κάτι χαλαρό τα παρακάτω και εκ του αποτελέσματος βλέπουμε ---------

fungoral 2% (2 φορές τη βδομάδα )
μαύρο τσάι (1 την ημέρα) -----κάπου διάβασα στο φόρουμ ότι μειώνει τα επίπεδα dht
ιπποφαές (1 την ημέρα το πρωί )
και tricomin (χρήση και αυτό 1 την ημέρα )

1)πώς είναι σαν θεραπεία ? (δεδομένου ότι είμαι σε σχετικά αρχικό στάδιο ακόμη και το πρόβλημα εμφανές αλλά δεν είναι και τεράστιο)
2)Μπορεί να εμφανιστούν τίποτε παρενέργειες ή μήπως τα παραπάνω είναι ακατάλληλα για να τα χρησιμοποιήσω από τέτοια ηλικία (πρόσφατα 18)

σόρρυ για το βουνό ερωτήσεων αλλά είναι το άγχος του πρωτάρη ;D !

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

γειά χαρά!

αυτά που γράφεις δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό,
αλλά μην περιμένεις και καμμία αλλαγή της κατάστασής σου :grandpa:

dimos18

Member

Τουλάχιστον κάποια συντήρηση των ήδη υπαρχόντων μπορεί να γίνει με τα παραπάνω ή όχι ?
Αν όχι ,κάποια άλλη πρόταση (που να μην έχει βέβαια και παρενέργειες σοβαρές ,όπως φίνα)?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

θεωρητικά-και μόνο-τα tricomin/fungoral σε βάθος 2ετίας να δώσουν/βοηθήσουν σε κάτι - τα υπόλοιπα είναι απλά αντιοξειδωτικά

dimos18

Member

Εσύ προτείνεις και κάτι άλλο σε συνδιασμό με τα παραπάνω ή κάτι διαφορετίκο ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα