αχ αυτη η ανοιξη γιατι να με ματωνει..

kwsths

Member
παιδια τι γινεται ?? Μονο εμενα με γ@@#@ε η ανοιξη ? Πριν το πασχα ειχα σταθεροποιησει τη τριχοπτωση σε νορμαλ επιπεδα κ ειχα ενα αξιοπρεπες μαλλακι.. Εχει 3 εβδομαδες που χανω 200 τριχες και βαλε καθημερινως ξαφνικα και τωρα π κουρευτηκα επαθα σοκ! Πραγματικα εχασα το 1 /3 των μαλλιων π μ χε μεινει.. τωρα δεν βγαινω 4 μερες απ το σπιτι περιμενω το τοπικ γιατι η διαφορα ειναι εμφανεστατη.. μεσα σε 3 εβδομαδες ειναι δυνατον ?? ??? :2m: τι κανουμε θα ξαναβγουν αυτες η τελος ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Κοψε το φουγκοραλ κ την tretinoin και ξεκινα κ εσυ Ω3 απο ψαρολαδα.Οι τριχες που χανεις ειναι μικρες κ αδυναμες η χανεις κυριως υγιεις τριχες?

kwsths

Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Κοψε το φουγκοραλ κ την tretinoin και ξεκινα κ εσυ Ω3 απο ψαρολαδα.Οι τριχες που χανεις ειναι μικρες κ αδυναμες η χανεις κυριως υγιεις τριχες?

πλεον εχουν γινει ολες αδυναμες σε ολο το κεφαλι το ιδιο παχος σαν χνουδι.. το φουνγκοραλ το κοψα τρετινοιονη γιατι /?

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
kwsths είπε:
παιδια τι γινεται ?? Μονο εμενα με γ@@#@ε η ανοιξη ? Πριν το πασχα ειχα σταθεροποιησει τη τριχοπτωση σε νορμαλ επιπεδα κ ειχα ενα αξιοπρεπες μαλλακι.. Εχει 3 εβδομαδες που χανω 200 τριχες και βαλε καθημερινως ξαφνικα και τωρα π κουρευτηκα επαθα σοκ! Πραγματικα εχασα το 1 /3 των μαλλιων π μ χε μεινει.. τωρα δεν βγαινω 4 μερες απ το σπιτι περιμενω το τοπικ γιατι η διαφορα ειναι εμφανεστατη.. μεσα σε 3 εβδομαδες ειναι δυνατον ?? ??? :2m: τι κανουμε θα ξαναβγουν αυτες η τελος ?

Είναι να μην έχεις την ευαισθησία

Dandelion.gif

kwsths

Member
Soralteno είπε:
kwsths είπε:

Είναι να μην έχεις την ευαισθησία

Dandelion.gif

ετσι ακριβως ...:'( Soltareno ειχα διαβασει καπου οτι με Ω 3 και συμπλεγμα βιταμινων Β σταματησες την εποχιακη τριχοπτωση.. εχεις να μου προτεινεις κατι ? εχω παιρνω αυτες που εχουν βιοτινη ψευδαργυρο και κυστεινη..http://pharmacy-care.gr/shop/vitacrecil-complex-15-%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%CF%82-%CE%B3/

tropheus

Well-Known Member
kwsths είπε:

Μπορεί σε κάποιον να πέφτουν και πολύ περισσότερες από τις 200 τρίχες που χάνεις τώρα και να μην καραφλιάσει ποτέ.
Φαντάζομαι πως γνωρίζεις ότι η πιο αποτελεσματική θεραπεία είναι η φιναστερίδη.

kwsths

Member
tropheus είπε:
kwsths είπε:

Μπορεί σε κάποιον να πέφτουν και πολύ περισσότερες από τις 200 τρίχες που χάνεις τώρα και να μην καραφλιάσει ποτέ.
Φαντάζομαι πως γνωρίζεις ότι η πιο αποτελεσματική θεραπεία είναι η φιναστερίδη.

ναι φιλε τροφεα ειμαι μελος καιρο και εχω διαβασει τα παντα την αγαπημενη.. αλλα φοβαμαι δυστυχως να παιξω με τα ορμονικα.. ειμαι μικρος 21 και εχω ηδη πολυ χαμηλη τεστοστερονη ( κοντα στο 4) δν ξερω τι θα γινει αν παρω και φινα..Προς το παρον εβαζα κορτιζονη ενα 3 μηνο ειδα τρομερη επανεκφυση και ηρθε η ανοιξη και παρολο τη κορτιζονη μ τα ριξε.. τωρα εθιστηκα και εκει π ειπα θα τη κοψω τωρα φοβαμαι ειδικα μετα απο αυτες τις βδομαδες που εγινε ο χαμος.. Εσυ ησουν που ειδες προβληματα ορασης σαν παρενεργεια κορτιζονης? ποσο καιρο εκανες χρηση?

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
kwsths είπε:
ετσι ακριβως ...:'( Soltareno ειχα διαβασει καπου οτι με Ω 3 και συμπλεγμα βιταμινων Β σταματησες την εποχιακη τριχοπτωση.. εχεις να μου προτεινεις κατι ?

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν είχα ποτέ κλασσική εποχιακή τριχόπτωση (εκτός από το κουφό το φετινό). Πέρσι έπαιρνα και σύμπλεγμα βιταμινών Β, συγκεκριμένα αυτό από την εταιρία που θεωρώ ότι είναι η καλύτερη εταιρία συμπληρωμάτων (μαζί με thorne research), το διάστημα εκείνο η τριχόπτωση ήταν πρακτικά 0 και στο σέξ είχα κάτι στύσεις... ούτε γάτα δεν μπορούσε να το γρατσουνίσει. :angel:

kwsths

Member
Soralteno είπε:
kwsths είπε:
ετσι ακριβως ...:'( Soltareno ειχα διαβασει καπου οτι με Ω 3 και συμπλεγμα βιταμινων Β σταματησες την εποχιακη τριχοπτωση.. εχεις να μου προτεινεις κατι ?

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν είχα ποτέ κλασσική εποχιακή τριχόπτωση (εκτός από το κουφό το φετινό). Πέρσι έπαιρνα και σύμπλεγμα βιταμινών Β, συγκεκριμένα αυτό από την εταιρία που θεωρώ ότι είναι η καλύτερη εταιρία συμπληρωμάτων (μαζί με thorne research), το διάστημα εκείνο η τριχόπτωση ήταν πρακτικά 0 και στο σέξ είχα κάτι στύσεις... ούτε γάτα δεν μπορούσε να το γρατσουνίσει. :angel:

ΤHANX θα το δοκιμασω..Δεν εχω να χασω τιποτα..:tiphat:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
Έπαιρνα μαζί και ω3, δεν ειχα κανένα πρόβλημα, το αντίθετο

kapa

Μέλος του προσωπικού
Soralteno είπε:
kwsths είπε:
ΤHANX θα το δοκιμασω..Δεν εχω να χασω τιποτα..:tiphat:

Α, sorry παράλληλα έπαιρνα και αυτό
:22m:
αυτο http://www.iherb.com/Now-Foods-Biotin-5-000-mcg-120-Vcaps/3319
σου σταματησε την τριχοπτωση
οι βιταμινες β δεν κανουν κατι στο μαλλι.
για 3 μηνες χρησιμοποιουσα ενα συμπληρωμα βιταμινων β με μηδεν αποτελεσματα

Μπλουζα