αραίωση στη ''δότρια''

Caherine

Member
έχοντας διαβάσει οτι υπαρχει για τριχόπτωση στο web μια απορία δεν έχω καταφέρει να λύσω, γίνεται η αα στις γυναίκες να προσβάλει περισότερο τη βάση του scalp [δότρια/nape] απο αυτί σε αυτί περισότερο απ όλο το κεφάλι?

Ολη μου η αραίωση βρίσκεται σε εκείνο το σημείο. [δεν έχω τριχόπτωση σημαντική]. Στα σημεία που χτυπάει η textbook γυναικεία αραίωση, όλα οκ!!

Γιατρός δεν υπάρχει περίπτωση να μου απαντήσει κάτι τέτοιο, ούτε να μου δώσει έγγυρη διάγνωση, Been there done that, οπότε έλεγα μήπως κάποιος στο thread έχει κανένα interesting theory... !!!

:huh: :huh: :exclamation: :idea:
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Πραγματικα μπορει να συμβουν τα παντα.Αυτο παντως ειναι σπανιο.Θα πω οτι προσφατα ειδα καποιον που ειχε τα μισα μαλλια ασπρα κ τα μισα μαυρα(τουφες -τουφες).Ηταν λες κ τον ειχαν βαψει με σπρει.Νομιζω παντως οτι στο θεμα τριχοπτωση δεν υπαρχει σε ολα τα θεματα απαντηση ακομα κ απο τον καλυτερο δερματολογο του κοσμου.
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Το pattern της γυναικείας αραίωσης είναι διαφορετικό από αυτό που αναφέρεις.
Θα πρέπει να βρεις ένα ικανό δερματολόγο που να ενδιαφέρεται για την επιστήμη του και τους ασθενείς του (καλή τύχη σε αυτό) και να του θέσεις ερωτήματα. Δυστυχώς οι περισσότεροι μας βλέπουν σαν 100ευρα με πόδια, ειδικά οι hairloss sufferers είναι τα τέλεια πελατάκια.
 
Μπλουζα