αραίωση μαλλιών

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

nikos pappas

New Member
καλησπέρα και από εμενα .
θάθελα να διηγηθώ την ιστορία μου σε όλους

είμαι 31 ετών και μόλις πριν τέσσερα χρονια άρχισαν να πέυτουν τα μαλλιά μου από το μπροστινό κύριος μέρος της κεφαλής.δεν έδωσα καμια απόλυτος σημασία γιατη είχα αποφασίσει να τα μακρυνω και έλεγα μέσα μου ότι είναι κάτι λογικό αφού μεγαλώνει το μήκος λογικό είναι να βλέπω και πολλές τρίχες!!!
τα πράγματα δεν ήταν καθόλου έτσι όμως οι τρίχες βούλωναν τη μπανιέρα με τον καιρό .λέω νίκο κάτι δεν πάει καλά κάτι φταίει !!!
έπαιρνα κάποια σκευάσματα ( συμπληρώματα διατροφής )
και έπινα κάποιο τσάι άμεσος πίστεψα ότι αυτά ευθυνονται και παρόλη την διάκοπη τους ακόμα και μετά από δυο χρονια οι τρίχες μου παρόλα και μελαχρινός που είμαι ( χοντρή τρίχα ) είχαν γίνει λεπτές και έπεφταν χωρίς τίποτα να τις σταματάει .
μην ξεχάσω να αναφέρω ότι είχα κόψει ακόμα και τον ζελέ γιατί η τρίχα είχε αποδυναμωθεί τόσο και ήταν τόσο λεπτή που δεν υπήρχε κανένας απόλυτος λόγος να χρησιμοποιήσω
θετικό θάλεγα αλλα χωρίς μαλλιά και που να το βάλεις .
μετά από μια θεραπεία 6 μηνών και με κάποιο σαμπουάν το πρόβλημα μου έχει ξεπεραστεί και από του χρόνου σκέφτομαι να ξανα μακρύνω το μαλλί μου. είμαι πολύ ευτυχισμένος.
από φωτογραφίες που έχω για να συγκρίνω έχω γίνει σχεδόν όπως ήμουν 19 χρόνον .
είναι η πρώτη φορα που γράφω σε κάποιο forum και συνχορεστεμε αν έχω κάνει κάποιο λάθος .
επίσης στα όσα σας γραφω έχει γίνει μετατροπή από
greeklish σε greek

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

loukas

Member
Απ: αραίωση μαλλιών

nikos pappas είπε:

είμαι 31 ετών και μόλις πριν τέσσερα χρονια άρχισαν να πέυτουν τα μαλλιά μου από το μπροστινό κύριος μέρος της κεφαλής.δεν έδωσα καμια απόλυτος σημασία γιατη είχα αποφασίσει να τα μακρυνω και έλεγα μέσα μου ότι είναι κάτι λογικό αφού μεγαλώνει το μήκος λογικό είναι να βλέπω και πολλές τρίχες!!!
τα πράγματα δεν ήταν καθόλου έτσι όμως οι τρίχες βούλωναν τη μπανιέρα με τον καιρό .λέω νίκο κάτι δεν πάει καλά κάτι φταίει !!!
και έπινα κάποιο τσάι άμεσος πίστεψα ότι αυτά ευθυνονται και παρόλη την διάκοπη τους ακόμα και μετά από δυο χρονια οι τρίχες μου παρόλα και μελαχρινός που είμαι ( χοντρή τρίχα ) είχαν γίνει λεπτές και έπεφταν χωρίς τίποτα να τις σταματάει .
μην ξεχάσω να αναφέρω ότι είχα κόψει ακόμα και τον ζελέ γιατί η τρίχα είχε αποδυναμωθεί τόσο και ήταν τόσο λεπτή που δεν υπήρχε κανένας απόλυτος λόγος να χρησιμοποιήσω
μετά από μια θεραπεία 6 μηνών και με κάποιο σαμπουάν το πρόβλημα μου έχει ξεπεραστεί και από του χρόνου σκέφτομαι να ξανα μακρύνω το μαλλί μου. είμαι πολύ ευτυχισμένος.
είναι η πρώτη φορα που γράφω σε κάποιο forum και συνχορεστεμε αν έχω κάνει κάποιο λάθος .
greeklish σε greek
ρε νικολα εδω ειμαστε για να λεμε της επιτυχημενεσ θεραπειεσ λεπτομερος εσυ δεν αναφερεις την θεραπεια :knup:τι ακολουθησες στουσ 6 μηνες????????????

crossfire

Well-Known Member

loukas alcoholic είπε:
[quote author=nikos pappas link=topic=2742.msg48696#msg48696 date=1298814734]

greeklish σε greek
ρε νικολα εδω ειμαστε για να λεμε της επιτυχημενεσ θεραπειεσ λεπτομερος εσυ δεν αναφερεις την θεραπεια :knup:τι ακολουθησες στουσ 6 μηνες????????????
[/quote]

Ειναι μυστικο....η θεραπεια?

MANKAR

Active Member

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ 8ΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ??ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΤΑΝΟ Η' ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΑΛΥ ΤΥΠΟΥ HERBAL******!!!

kkathi

Member

Πες μας βρε πουλάκι μου το μυστικό σου μπας και δούμε όφελος και εμείς οι καψεροί!

crossfire

Well-Known Member

Θα κανουμε ανταλλαγη....θα σου πω την δικια μου και θα μου πεις την δικια σου :D :D :D

bark1979

New Member

θα θυσιαστω.λοιπον νικο ειμαι 1.75 ατριχος 80 κιλα,και ειμαι και στον ογκο τι θα ελεγες να βρεθουμε για ενα απεριτιφ στην καμπανα μου?οτι ηθελε προκυψει

nikos pappas

New Member

bark1979 είπε:
θα θυσιαστω.λοιπον νικο ειμαι 1.75 ατριχος 80 κιλα,και ειμαι και στον ογκο τι θα ελεγες να βρεθουμε για ενα απεριτιφ στην καμπανα μου?οτι ηθελε προκυψει

πραγματικά το σκέφτηκα αρκετά για να απαντήσω!επειδή δεν θέλω να κάνω κάποια διαφήμιση δεν έγραψα για τα δυο προϊόντα!
ένα σπρέι μαλλιών και ένα σαμπουάν.οι απαντήσεις ορισμένων με έκαναν να σκεφτώ ότι έχουν δόλο.σίγουρα κάτι θα πρέπει να κερδίζουν για
να έχουν τόσο ειρωνεία και να υπερασπίζονται κάποια προϊόντα.
ναι λοιπόν αποφάσισα να ασχοληθώ μαζί τους γιάι δεν φοβάμαι και τους προκαλώ με φωτογραφίες και αν θέλετε και βρίσκεστε εντός αττικής να βρεθούμε να πιούμε και έναν καφέ.μουν εξαρχής καλοπροαίρετος ka υγεία να το αποδείξω δεν θα γράψω τίποτα για κάποιο προϊόν δημοσια.μπορώ να αποκαλύψω το πρόσωπο μου δεν φοβάμαι μιας και έχω αποδείξεις από την άλλη δεν έχω καμια σχέση με κάποιο προϊόν μιας και δόξα τον theo με της δυο δουλειές που κάνω τα καταφέρνω τουλάχιστον μέχρι στιγμής !
αν υπάρχει η δυνατότητα να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα για να γίνουμε φίλοι στο facebook και συναντηθούμε και από κοντά.
θλίβομαι ιδιαιτερα για αυτές τις συμπεριφορές που η ανωνυμία και το όφελος κρύβουν την αλήθεια .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikos pappas

New Member

xDante είπε:
19 χρονών και ήσουν 3Α νοργουντ ? δεν μας τα λες καλά..... 8)

φιλε μου αυτό το 3a που λες έγινε μέχρι τα 30 μου όχι όταν ήμουν 19
σύγκρινα φωτογραφίες από τα 19 μου.
και γιατί να κάτσω να σε πείσω δεν καταλαβαίνω .επίσης αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορούμε να συζητήσουμε απλά και να μην κάθομαι να απαντάω στο καθένα είναι προσβολή αυτό νευριάζει ο άλλος και απλά δεν ξανά ασχολείται δεν το καταλαβαίνεις ?
αισθάνομαι απολογούμενος .
κοίτα δεν θέλω να σε πείσω.
είναι καλο να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις αλλα δεν μπορείς να με αμφισβητείς γιατί δεν με ξέρεις .
και στο κάτω κάτω τη όφελος έχω να σου πω ψέματα ?αντίθετος δεν κατηγόρησα εσένα που ίσος και να έχεις .
ορισμένοι σαν εσένα με κάνουν να θέλω να φύγω από την αλλάντα
τα ξέρετε όλα και θέλετε να πείσετε και τους άλλους ότι μονο η δικη σας άποψη είναι οι σωστή

Εγώ προσωπικά που δεν τα ξέρω όλα κι ούτε θα τα μάθω ποτέ, μήπως θα είχες την ευγενή καλοσύνη να μας παραθέσεις εδώ λίγο πιο αναλυτικά την εμπειρία σου, μπας κι αποκομίσουμε κι εμείς κάτι από όλη αυτή τη διαδικασία μοιράσματος; Κι αν θέλεις φυσικά βάζεις και τις φωτογραφίες που ανέφερες...

xk

Active Member

Άγγελος είπε:
Εγώ προσωπικά που δεν τα ξέρω όλα κι ούτε θα τα μάθω ποτέ, μήπως θα είχες την ευγενή καλοσύνη να μας παραθέσεις εδώ λίγο πιο αναλυτικά την εμπειρία σου, μπας κι αποκομίσουμε κι εμείς κάτι από όλη αυτή τη διαδικασία μοιράσματος; Κι αν θέλεις φυσικά βάζεις και τις φωτογραφίες που ανέφερες...

+1

loukas

Member

nikos pappas είπε:
[quote author=bark1979 link=topic=2742.msg48757#msg48757 date=1298900210]

πραγματικά το σκέφτηκα αρκετά για να απαντήσω!επειδή δεν θέλω να κάνω κάποια διαφήμιση δεν έγραψα για τα δυο προϊόντα!
ένα σπρέι μαλλιών και ένα σαμπουάν.οι απαντήσεις ορισμένων με έκαναν να σκεφτώ ότι έχουν δόλο.σίγουρα κάτι θα πρέπει να κερδίζουν για
να έχουν τόσο ειρωνεία και να υπερασπίζονται κάποια προϊόντα.
ναι λοιπόν αποφάσισα να ασχοληθώ μαζί τους γιάι δεν φοβάμαι και τους προκαλώ με φωτογραφίες και αν θέλετε και βρίσκεστε εντός αττικής να βρεθούμε να πιούμε και έναν καφέ.μουν εξαρχής καλοπροαίρετος ka υγεία να το αποδείξω δεν θα γράψω τίποτα για κάποιο προϊόν δημοσια.μπορώ να αποκαλύψω το πρόσωπο μου δεν φοβάμαι μιας και έχω αποδείξεις από την άλλη δεν έχω καμια σχέση με κάποιο προϊόν μιας και δόξα τον theo με της δυο δουλειές που κάνω τα καταφέρνω τουλάχιστον μέχρι στιγμής !
αν υπάρχει η δυνατότητα να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα για να γίνουμε φίλοι στο facebook και συναντηθούμε και από κοντά.
θλίβομαι ιδιαιτερα για αυτές τις συμπεριφορές που η ανωνυμία και το όφελος κρύβουν την αλήθεια .
[/quote]ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ειδΑ κιαν ειδα μακακες στην ζωη μου εσυ πας για γκινες

Παιδιά αν ο Νίκος σας πει το μυστικό μετά θα πρέπει να σας ...σκοτώσει!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

xDante

Member

nikos pappas είπε:
[quote author=xDante link=topic=2742.msg48734#msg48734 date=1298852799]
19 χρονών και ήσουν 3Α νοργουντ ? δεν μας τα λες καλά..... 8)

φιλε μου αυτό το 3a που λες έγινε μέχρι τα 30 μου όχι όταν ήμουν 19
σύγκρινα φωτογραφίες από τα 19 μου.
και γιατί να κάτσω να σε πείσω δεν καταλαβαίνω .επίσης αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορούμε να συζητήσουμε απλά και να μην κάθομαι να απαντάω στο καθένα είναι προσβολή αυτό νευριάζει ο άλλος και απλά δεν ξανά ασχολείται δεν το καταλαβαίνεις ?
αισθάνομαι απολογούμενος .
κοίτα δεν θέλω να σε πείσω.
είναι καλο να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις αλλα δεν μπορείς να με αμφισβητείς γιατί δεν με ξέρεις .
και στο κάτω κάτω τη όφελος έχω να σου πω ψέματα ?αντίθετος δεν κατηγόρησα εσένα που ίσος και να έχεις .
ορισμένοι σαν εσένα με κάνουν να θέλω να φύγω από την αλλάντα
τα ξέρετε όλα και θέλετε να πείσετε και τους άλλους ότι μονο η δικη σας άποψη είναι οι σωστή
[/quote]

ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ 3Α ΝΟΡΓΟΥΝΤ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ 19 ΠΟΣΟ ΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΟΡΓΟΥΝΤ 5 ?

όλα αυτα που μας τα λές και διαβάζουν το φόρουμ 1000 άτομα την ημέρα αρχίζεις και λες μπλα μπλα τσαγια μπλα μπλα θεραπεία μπλα μπλα facebook μπλα μπλα φίλος μπλα μπλα καφες....
ούτε καφέ θέλω να πιούμε μαζί ούτε να γίνω φίλος σου στο φατσοβιβλίο ...
μπαίνεις σε ένα φόρουμ πετάς μια ιστορία χωρίς φωτογραφίες πριν και μετά χωρίς να ονομάσεις την θεραπεία που κάνεις χωρίς τπτ....
δεν ανέφερες κανενα προιόν που χρησιμοποιείς για να το κατηγορήσει κανείς (αυτό γιατι λες οτί έιμαστε βαλτοί )
ΣΤΟΙΧΕΙΑ θέλουμε ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ
αν θές να δώσεις εδω στο φόρουμ αν δεν θές κράτα τα για την πάρτη σου και μην ποστάρεις τπτ... furious3

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ρε'σεις ηρεμήστε-αν το συνεχίσει τον σουτάρουμε χαλαρά :knup:

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα