αποτριχωση λειζερ

Salvadore

Member
Εχει κανει κανεις αποτριχωση με λειζερ σε δερματολογο? ειδε καλα αποτελεσματα? ειναι ενα θεμα που νομιζω δεν εχει ανοιχτει και ενδιαφερει τους περισσοτερους που εχουν τριχοπτωση και εντονη τριχοφυια στο σωμα.
εχω κανει φωτολυση αλλα δεν ειδα καλα αποτελεσματα κ τωρα ξεκινησα κανονικο λειζερ που κανουν μονο οι δερματολογοι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Salvadore είπε:
γεια σου salvadore,

εχω δοκιμασει στο παρελθον και τις δυο μεθοδους εμεινα ικανοποιημενος με το αποτελεσμα του laser, η λεγομενη φωτολυση ειναι παλμικο φως και δεν κανει τιποτα(σε εμενα τουλαχιστον δεν εκανε).Πολλοι εχουν την λανθασμενη εντυπωση οτι εκανες μια φορα laser και τελος δεν ειναι ετσι. Θελει πολλες φορες και το αποτελεσμα εξαρταται απο το δερμα(οσο πιο ανοιχτο τοσο το καλυτερο) απο την τριχα(οσο πιο σκουρα τοσο το καλυτερο) κτλ.

Flosk

Well-Known Member
ειχα κανει και γω φωτολυση 7-8 συνεδριες και δεν εγινε τπτ.Μουφα κοινως, δεν ξαναπηγα..

Salvadore

Member
Flosk είπε:
ειχα κανει και γω φωτολυση 7-8 συνεδριες και δεν εγινε τπτ.Μουφα κοινως, δεν ξαναπηγα..
φωτολυση εκανα κι εγω γυρω στις 20 συνεδριες και ειδα πολυ μικρη διαφορα.παρα πολυ μικρη. λιγο καλυτερη δουλεια εγινε στην ωμοπλατη που αραιωσαν αρκετα καλα.
το λειζερ ειναι σαφως πολυ καλυτερο ομως !

Stripar

Established Member
Σαν χρήστης Finas + Minoxidil = ανεπιθύμητη τριχοφυία
(Μακάρι να βγάζαμε μαλλιά εκεί που πρέπει αλλά βγάζουμε και εκεί που δεν πρέπει)

Και λόγου επαγγέλματος θα πρότεινα σε όποιον θέλει μόνιμη αποτρίχωση να μήν ασχοληθεί με τίποτα άλλο παρά μόνο με Λείζερ "Αλεξανδρίτη"

Ας google-αρι και θα δεί ότι είναι το μόνο που δίνει σταδιακά μόνιμο αποτέλεσμα χωρίς να καταστρέφει την επιδερμίδα...οτιδήποτε άλλο είναι σπατάλη χρήματος και χρόνου

detumescence

New Member
Αν δεν βγει τριχα τοτε σημαινει σχηματιστηκε ινωση γυρω απο το θυλακα.
Ακριβως εκεινο που συμβαινει και στο κεφαλι και δεν βγαινει η τριχα!!!

Αρα δεν ξερω κατα ποσο επιθυμητο ειναι αυτο.
Τα μαλλια αφενος προστατευουν απο το κρυο και αφετερου απο την υπεριωδη
ακτινοβολια.

Salvadore

Member
Aκριβως φιλε! Μονο αλεξανδριτη,απλα εγω ειχα αγνοια τοτε και χωρις να το ψαξω πηγα κ εδωσα ενα καρο λεφτα στην φωτολυση. Επαιρνα κι εγω μινοξιδιλη, κ δεν ηξερα οτι φερνει τριχοφυια στο σωμα.

Salvadore

Member
hair_follicle είπε:
Salvadore είπε:
γεια σου salvadore,

εχω δοκιμασει στο παρελθον και τις δυο μεθοδους εμεινα ικανοποιημενος με το αποτελεσμα του laser, η λεγομενη φωτολυση ειναι παλμικο φως και δεν κανει τιποτα(σε εμενα τουλαχιστον δεν εκανε).Πολλοι εχουν την λανθασμενη εντυπωση οτι εκανες μια φορα laser και τελος δεν ειναι ετσι. Θελει πολλες φορες και το αποτελεσμα εξαρταται απο το δερμα(οσο πιο ανοιχτο τοσο το καλυτερο) απο την τριχα(οσο πιο σκουρα τοσο το καλυτερο) κτλ.

Ετσι ακριβως ειναι. εγω εκανα 2 χρονια φωτολυση. τωρα ξεκινησα λειζερ και εχω κανει ως τωρα 3 φορες αλλα ειναι νωρις ακομα. ποσες εφαρμογες ειχες κανει εσυ με αλεξανδριτη και εμεινες ικανοποιημενος? εγω ευτυχως εχω αρκετα ασπρο δερμα και σκουρες ξανθιες τριχες αλλα ειναι πολυ σκουρες και φαινονται σαν μαυρες οποτε το λειζερ τις πιανει πολυ ανετα και πολλες φορες πιανει και τις πολυ ανοιχτες ξανθιες! ειναι αρκετα καλο.

Stripar

Established Member
detumescence είπε:
Αν δεν βγει τριχα τοτε σημαινει σχηματιστηκε ινωση γυρω απο το θυλακα.
Ακριβως εκεινο που συμβαινει και στο κεφαλι και δεν βγαινει η τριχα!!!

Αρα δεν ξερω κατα ποσο επιθυμητο ειναι αυτο.
Τα μαλλια αφενος προστατευουν απο το κρυο και αφετερου απο την υπεριωδη
ακτινοβολια.

Άν είναι έτσι (που δέν είναι) , μήν ξανα-ξυριστείς τότε!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα