αποτελεσματα fungoral cream 2%

σταματησε η τριχοπτωση?

  • καθολου

    Ψηφοφορίες: 2 33.3%
  • μειωθηκε αρκετα

    Ψηφοφορίες: 2 33.3%
  • δεν εχω καθολου

    Ψηφοφορίες: 1 16.7%
  • ειδα ακομα και επανεκφυση

    Ψηφοφορίες: 1 16.7%
  • τα εκανα κοτσιδα

    Ψηφοφορίες: 0 0.0%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    6

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: αποτελεσματα fungoral cream 2%

sanmartean14 είπε:
Μια ερώτηση θέλω να κάνω σχετικά με τη κρέμα φουνκοραλ. Υπαρχει σοβαρή περιπτωση να προσφέρει σοβαρο regrowth? Τη ξεκινησα πριν 2,5 μήνες ακριβως στο crown. η διαφορα σήμερα είναι αρκετα μεγάλη. Αλλα δε ξερω αν ευθύνεται η κρέμα ή ότι είχα εποχιακή τριχοπτωση τότε(συν καποια ψυχολογικη πιεση αν επηρεαζει). Επίσης μάλλον πιστευω οτι υπερέβαλλα κάπως στη χρήση αφού εβαζα κάθε μέρα και τελείωσα το σωληναριο των 30 μγ σε 2.5 μηνες. Πιστευεται οτι θα ήταν καλό να τη συνεχίσω, να την ελαττώσω ή να τη σταματήσω λόγω επικινδυνότητας? Καπαμαρου θα ήθελα τη γνώμη σου και όποιος άλλος έχει άποψη.
αν βλεπεις βελτιωση που οφειλεται στην fungoral συνεχισε την,σοβαρο regrowth δεν θα δεις με αυτο,ειναι dht blocker,απο ποσοστητα την χρησιμοποιεις καλα.
δεν αποκλειεται να σου σταματησει και την τριχοπτωση στο τελος
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zagga

Member
Απ: αποτελεσματα fungoral cream 2%

εγω την χρησιμοποιω 1.5 χρονο μερικες φορες βαραινει τ κεφαλι μου αλλα δν τ θεωρω σοβαρη παρενεργεια αυτο που εχω ν πω οτι ειμαι ευχαριστημενος εχει μεινει σταθερη η κατασταση μου αυτο δλδ που ηθελα και οι μικρες τριχουλες σαν ν μεγαλωσαν λιγο δν ειχα μεγαλο προβλημα την σηνιστω σ αυτους που εχουν μικρο προβλημα,,,
 

ktm620

New Member
RE: Απ: αποτελεσματα fungoral cream 2%

TZIMAKOS είπε:
Πάντως το ότι ισχύει με το fungoral,δεν πιστεύω να ισχύει μ'όλα τα σαμπουάν κετοκοναζόλης.Χρησιμοποιώ περίπου 2 μήνες το libroman 2% 1/week και είμαι ευχαριστημένος.Λες kapa να ευθύνεται το γεγονός ότι είναι πιο αθώο όσον αφορά τα έκδοχα του(free SLSκ.τ.λ) ή ότι τ'αφήνω μόνο γύρω στα 3 λεπτά στο κεφάλι;

Έχω μια υποψία ότι το Texapon Sbn στο Libroman είναι σάν να λέμε SLS... Κανείς που να ξέρει με σιγουριά άν είναι έτσι η όχι ?
 
Μπλουζα