αποτελεσματα απο βουρτισμα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
kapa ωραιο χιουμορ... στο οποιο δεν εχει να κανει ... αυτο που λες πες το αμα εισαι αρωστος και σου λεει καποιος η ασθενια σου σε σκοτωνει και οσο την εχεις υποφερεις και απλα με θεραπιες καθυστερεις τον θανατο... αλλο το καθυστερω το προβλημα το οποιο αμα δεν φενοταν προβλημα και το καθυστερουσες ολα καλα και αλλο το να φενεται προβλημα και να το καθυστερης... οταν ο αλλος ειναι nw3 και το καθυστερη καραφλας ειανι... ητε nw 3 ητε 4 ητε 5 καραφλας ειναι τι το καθυστερει? να κανει μμ να τελειωνει αυτο ειπα μην τα μεταφραζεις οπως θες. αμα εσυ το βλεπεις λογικο αν εχεις ενα κεφαλι αραιο να φενεται το προβλημα να εχεις 10 τριχες στο κεφαλι σου απανω και να λες κανω θεραπιες και το καθυστερο τι καθυστερης? σκατα ειναι το κεφαλι σου παλι.. αμα το βλεπεις αυτο λογικο και οχι το να τερματησεις nw να κανεις μμ να τελειωνεις τι να πω... ειπα ξεκαθαρα οταν εισαι στα αρχικα σταδια σε περνει να το καθυστερης μιας και σου προσφερει μια καλη εμφανιση οταν ομως το προβλημα προχωρισει η εμφανιση ξεθοριασε τι να καθυστερισεις? να πεσουν οι 10 τριχες που μινανε? αυτο ειπα και εσυ ως παραδειγμα εφερες αφου θα πεθανουμε τι το καθυστερουμε το ποιασες το νοημα....

τσαντιζομαι οταν τα πραγματα τα παρουσιαζουν τελειως διαφορετικα απο οτι τα ειπα εγω!.

για να μην λεμε οτι νανε σε αυτα που λεω οταν φτασεςι σε αυτο το σημειο [attachment=5112] οταν οπως ειπα δεν μπορεις να κριψεις το προβλημα μεχρι να τα χασεις τα υπολυπα και να κανεις μμ ειναι το μαρτυριο αυτο ειπα... οσο θα βγαινω στο δρομο και θα περιμενω να πεσουν για να κανω μμ αυτο ειανι το μαρτυριο γιατι να κανω θεραπιες αν εχω τετοιο τριχωτο? ..αδιο ειναι τι να καθυστερισω τισ 10 τριχες? αυτο ενοω.

Συνημμένα

• Hair-Loss-Baldness.jpg
    Hair-Loss-Baldness.jpg
    47.6 KB · Προβολές: 93

krhtikos21

Member
αποττλεσματική θεραπεία είναι μόνο φίνα.αλλά με το αζημίωτο.
αλλά αν είσαι norwood 3 ti na σώσεις?λίγα
καλή μμ συνεπώς.
θεραπείες είναι καλές για μικρά νοργουντ η για να συντηρήσεις το υπόλοιπο από μμ.

μακάρι να μας σώσει βούρτσισμα σαν συντήρηση

gianniskritikos2 είπε:
kapa ωραιο χιουμορ... στο οποιο δεν εχει να κανει ... αυτο που λες πες το αμα εισαι αρωστος και σου λεει καποιος η ασθενια σου σε σκοτωνει και οσο την εχεις υποφερεις και απλα με θεραπιες καθυστερεις τον θανατο... αλλο το καθυστερω το προβλημα το οποιο αμα δεν φενοταν προβλημα και το καθυστερουσες ολα καλα και αλλο το να φενεται προβλημα και να το καθυστερης... οταν ο αλλος ειναι nw3 και το καθυστερη καραφλας ειανι... ητε nw 3 ητε 4 ητε 5 καραφλας ειναι τι το καθυστερει? να κανει μμ να τελειωνει αυτο ειπα μην τα μεταφραζεις οπως θες. αμα εσυ το βλεπεις λογικο αν εχεις ενα κεφαλι αραιο να φενεται το προβλημα να εχεις 10 τριχες στο κεφαλι σου απανω και να λες κανω θεραπιες και το καθυστερο τι καθυστερης? σκατα ειναι το κεφαλι σου παλι.. αμα το βλεπεις αυτο λογικο και οχι το να τερματησεις nw να κανεις μμ να τελειωνεις τι να πω... ειπα ξεκαθαρα οταν εισαι στα αρχικα σταδια σε περνει να το καθυστερης μιας και σου προσφερει μια καλη εμφανιση οταν ομως το προβλημα προχωρισει η εμφανιση ξεθοριασε τι να καθυστερισεις? να πεσουν οι 10 τριχες που μινανε? αυτο ειπα και εσυ ως παραδειγμα εφερες αφου θα πεθανουμε τι το καθυστερουμε το ποιασες το νοημα....

τσαντιζομαι οταν τα πραγματα τα παρουσιαζουν τελειως διαφορετικα απο οτι τα ειπα εγω!.

για να μην λεμε οτι νανε σε αυτα που λεω οταν φτασεςι σε αυτο το σημειο οταν οπως ειπα δεν μπορεις να κριψεις το προβλημα μεχρι να τα χασεις τα υπολυπα και να κανεις μμ ειναι το μαρτυριο αυτο ειπα... οσο θα βγαινω στο δρομο και θα περιμενω να πεσουν για να κανω μμ αυτο ειανι το μαρτυριο γιατι να κανω θεραπιες αν εχω τετοιο τριχωτο? ..αδιο ειναι τι να καθυστερισω τισ 10 τριχες? αυτο ενοω.

εσύ είσαι στην φώτο?

gianniskritikos2

Active Member
οχι αλλα λεω αν εισαι ετσι τι θεραπιες να κανεις? τι να αργισεις το θεμα?εγω σε τετοιες περιπτωσεις ειπα τι το κουραζεις με θεραπιες... ειπα ξεκαθαρα οτι αυτο που ενοχλει εμενα ειναι ο καιρος απο το σημειο που το προβλημα γινεται εμφανες μεχρι να μπορω να κανω μμ διοτι οταν εχεις διαχυτη και αραιωνεις αργα αργα και φενεται ασχημα το μαλλι σου δεν μπορεις με την μια να πατησεις μεταμοσχευση και αμα τα χανεις και πολι αργα αυτη η ασχιμη εικονα μεχρι να κανεις μμ θα σε ταλεπωρει ενω αντιθετος αμα αυριο ξυπνησεις και εχεις φτασει ενα nw4 πες και εχεις καλη δοτρια λες θα κανω μμ να η δικη μου λυση και η απαντηση που περνω ειναι αφου θα πεθανουμε μια μερα τι το καθυστερουμε? και περνει και λικε απο μπουκλα απο πανο τι ειναι αυτα?... δεν εχω κατι με τον καπα τον σεβομαι με εεχει βοηθησει παραπολες φορες σε ερωτησεις που εχω κανει και οχι μονο εμενα αλλα ολα τα παιδια φανταζομαι εδωμεσα αλλα οχι να περναμε σε ιρωνια σε πραγματα που δεν ειπα αυτο δεν μαρεσει.

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
kapa ωραιο χιουμορ... στο οποιο δεν εχει να κανει ...

Ναι χιούμορ κάνω με δόση αλήθειας.
Το σκεπτικό σου ειναι αφού θα φύγουν κάποια στιγμή γιατί να τα κρατησω και άλλο,τι να φύγουν στα 20 τι στα 30 τι στα 40

gianniskritikos2

Active Member
μα κριτικε αυτο λεω οχι μονο αν εισαι nw3 τι να σωσεις και να τα σωσεις τι να το κανεις? η εμφανισει σου εχει αλιωθει ειδη... εχεις ηδει χασει πολι... αυτο λεω και οσο εισαι ετσι οσο το καθυστερης με θεραπιες απλα λυση δεν βλεπεις διατιρεις την ξεθοριασμενη εμφανιση και οχι μια καλη εμφανιση.

καπα κοιτα καλα δεν λεω αυτο... αμα εχω μια καλη εικονα στα μαλλια ιεναι επιτιχια και 5 μηνες να τα κρατησω... απο το τιποτα αλλα το να εχω μια εικονα ασχιμη τι να κρατησω ρε σι? ποιο το νοημα? αυτο λεω εγω καμουφλαρομαι ακομα οταν ομως φτασω στο σημειο να μην μπορω να αναγκαζομαι να τα κουρεβω κοντα αρα περιορισμενο στυλ ασχημο τριχωτο λογο αραιωσης και θεραπιες να κτρατησω αυτο? ναι πες μου ειναι επιτιχια οντως ειναι αλλα δεν παβω να εχω μια ξεθοριασμενη εικονα ενω αμα τα χανα και εκανα μμ αμεσως θα ειχα μια οκ εμφανιση... αυτο λεω.

το σταδιακο με πειραζει καπα... το να μου πεις εισαι nw2 τα κρατας μεχρι τα 30 και μετα φεβγουν ολα η να τα χασεις ολα στα 20 τι προτειμας? και ερθω και σου πω εγω οτι αφου θα τα χασω που θα τα χασω το ιδιο ειναι τοτε ναι κολαει αυτο το χιουμορ που εκανες... αλλα αλλο να αραιωνεις αργα και απο τα 20 μεχρι τα 30 να κουραζεσαι με θεραπιες και να εισαι απο nw2 σιγα σιγα μεχρι nw5 η καρασταση η ψιχολογικη μεχρι να πας 5 θα σε εχει γαμισει καταλαβαινεις τι λεω η οχι ?

krhtikos21

Member
γιάννη άκουσε με καλύτερα να κάνεις τώρα μμ που δε θα το παρατηρήσει κανένας παρά να το βλέπουν όλοι και να σε σχολιάζουν.σου μιλάω εκ πείρας

gianniskritikos2

Active Member
εχεις δει πως ειμαι? δεν ειμαι ακομα για μμ

[attachment=5113]μια φοτο μου με βρεγεμνο μαλλι η αραιωση ειναι στην hairline

απλα απο οτι βλεπεις αμα αραιωσω κιαλο δεν θ αμπορω να εχω μακρι μαλλι οπως εχω τωρα δεν θα μπορω να καμουφλαρομαι θα φενεται ασχημο και αυτο ειναι που δεν θα αντεχω

Συνημμένα

• IMG_2461.JPG
    IMG_2461.JPG
    1 MB · Προβολές: 65

krhtikos21

Member
gianniskritikos2 είπε:

μάζεψε λεφτά καθυστέρησε το με θεραπείες και όταν φτάσεις νοργουντ 2 κάνε.εδώ εγώ ρε φίλε έφτασα 3 άρι για να κάνω τι σκέφτεσαι από τωρα?

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
το σταδιακο με πειραζει καπα... το να μου πεις εισαι nw2 τα κρατας μεχρι τα 30 και μετα φεβγουν ολα η να τα χασεις ολα στα 20 τι προτειμας? και ερθω και σου πω εγω οτι αφου θα τα χασω που θα τα χασω το ιδιο ειναι τοτε ναι κολαει αυτο το χιουμορ που εκανες... αλλα αλλο να αραιωνεις αργα και απο τα 20 μεχρι τα 30 να κουραζεσαι με θεραπιες και να εισαι απο nw2 σιγα σιγα μεχρι nw5 η καρασταση η ψιχολογικη μεχρι να πας 5 θα σε εχει γαμισει καταλαβαινεις τι λεω η οχι ?

Δεν ειμαι nw2 ειμαι nw 3 παρα τέταρτο το οποίο το έφτασα στα 26 μου και στον πανικό απέκτησα και μια αποτυχημένη μεταμόσχευση.
Καταλαβαίνω την ψυχολογία σου αλλα πιστε ψε με στα 30 μπορείς να αποδεχθεις την καραφλα ποιο εύκολα απο ότι στα 20,θα συμβαδιζεις και με τους συνομήλικους σου.

krhtikos21

Member
gianniskritikos2 είπε:

μια φοτο μου με βρεγεμνο μαλλι η αραιωση ειναι στην hairline

απλα απο οτι βλεπεις αμα αραιωσω κιαλο δεν θ αμπορω να εχω μακρι μαλλι οπως εχω τωρα δεν θα μπορω να καμουφλαρομαι θα φενεται ασχημο και αυτο ειναι που δεν θα αντεχω

μίκρο θέμα έχεις, βέβαια μάζεψε λεφτά καλού κακκού για 1,5 χρόνο από τώρα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
καπα δεν μιλισα για σενα τυχαιο παραδειγμα το nw2 εχεις δικιο αλλο στα 30 εκει εχουν ποιο πολ ατομα αλλα εγω ειμαι 20... το πολυ να τα κρατησω μεχρι τα 22-23 μετα ειναι το θεμα... μεχρι τα 30 στα 30 δεν με νοιαζει τοσο οπως λες .

απλα λεω αλλο να οπως ειπες και εσυ να τα χασεις στα 35 σου οκ.. δεν τρελενεσαι τοσο αλλα μεχρι να τα χασεις και αν τα χανεςι αργα και αραιωνεις απο 20 χρονων τοτε η εικονα των μαλλιων σου ειναι σκατα απο τα 25 και μετα... ασχετα το αν καταληξεις στα 35 αδιος... αυτο λεω το να μου πει καποιος θα εχεις μαλλια μεχρι τα 30 τουμπανα και ξαφνικα μετα θα τα χασεις θα πω οκ πολυ καλο αλλα αν μου πει καποιος οτι ξερεις θα εχεις μαλλια μεχρι τα 50 αλλα αραια θα τα χανεις απο τωρα αργα αργα... ε οχι δεν μαρεσει γιατι σε 4-5 χρονια θα φενεται ασχημα αυτο ενοω ο δρομος μεχρι να τα χασω... εκτως και αν πριν φανει μεγαλο θεμα κανω μμ οπως ειπε ο κριτικος αλλα δεν ειναι και τοσο καλη λυση γιατι αμα κανεις 20 χρονον μμ η 22 η 25 πες στα 30 θα θες κιαλη συνεχια θα βγανουν καινα γιαυτο και ειπα οτι αμα ειναι να τα χανω ετσι και να φενεται ασχημα το κεφαλι μου για χρονια μεχρι να γινω στο τελικο μου nw για να κανω μμ οτι θα προτειμουσα να γινω αυριο το πρωι για να κανω μμ και να το τελειωνω το θεμα επιτελους αυτο λεω

οσο εχω μια πυκνωτιτα που μπορω να καμουφλαρομαι χαλαλι στις θεραπιες

krhtikos21

Member
φίλε με 2 χ 3000 και με ανέβασμα hairline είσαι πολύ καλα.πόσες να θες παραπάνω?
εξαρτάται και ο γιατρός βέβαια

TylerD

New Member
Γιάννη, το ότι κάποια στιγμή στα 80 σου ενδεχομένως να σου πέσουν τα δόντια δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να τα φροντίζεις και τι έγινε αν πέσουν μια ώρα αρχύτερα. Για τα seasonal hypes που περιγράφεις δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω, μιας και κάθε τόσο σκάει και μια νέα θεραπεία-φούσκα, πολλοί ισχυρίζονται ότι βλέπουν αποτελέσματα και μόλις έρθει η νέα φούσκα, ξαφνικά όλοι παρατάνε την προηγούμενη θεραπεία και τρέχουν με χέρια και με πόδια να ακολουθήσουν το νέο θαύμα... το έχουμε δει το εργάκι να επαναλαμβάνεται συνεχώς ειδικά στα φόρουμ του εξωτερικού χρόνια τώρα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα