krhtikos21
Member
να σου απαντήσω με το ο γενναίος πεθαίνει μία φορά,
ο δειλός κάθε μέρα.
ο δειλός κάθε μέρα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gianniskritikos2 είπε:kapa ωραιο χιουμορ... στο οποιο δεν εχει να κανει ... αυτο που λες πες το αμα εισαι αρωστος και σου λεει καποιος η ασθενια σου σε σκοτωνει και οσο την εχεις υποφερεις και απλα με θεραπιες καθυστερεις τον θανατο... αλλο το καθυστερω το προβλημα το οποιο αμα δεν φενοταν προβλημα και το καθυστερουσες ολα καλα και αλλο το να φενεται προβλημα και να το καθυστερης... οταν ο αλλος ειναι nw3 και το καθυστερη καραφλας ειανι... ητε nw 3 ητε 4 ητε 5 καραφλας ειναι τι το καθυστερει? να κανει μμ να τελειωνει αυτο ειπα μην τα μεταφραζεις οπως θες. αμα εσυ το βλεπεις λογικο αν εχεις ενα κεφαλι αραιο να φενεται το προβλημα να εχεις 10 τριχες στο κεφαλι σου απανω και να λες κανω θεραπιες και το καθυστερο τι καθυστερης? σκατα ειναι το κεφαλι σου παλι.. αμα το βλεπεις αυτο λογικο και οχι το να τερματησεις nw να κανεις μμ να τελειωνεις τι να πω... ειπα ξεκαθαρα οταν εισαι στα αρχικα σταδια σε περνει να το καθυστερης μιας και σου προσφερει μια καλη εμφανιση οταν ομως το προβλημα προχωρισει η εμφανιση ξεθοριασε τι να καθυστερισεις? να πεσουν οι 10 τριχες που μινανε? αυτο ειπα και εσυ ως παραδειγμα εφερες αφου θα πεθανουμε τι το καθυστερουμε το ποιασες το νοημα....
τσαντιζομαι οταν τα πραγματα τα παρουσιαζουν τελειως διαφορετικα απο οτι τα ειπα εγω!.
για να μην λεμε οτι νανε σε αυτα που λεω οταν φτασεςι σε αυτο το σημειο οταν οπως ειπα δεν μπορεις να κριψεις το προβλημα μεχρι να τα χασεις τα υπολυπα και να κανεις μμ ειναι το μαρτυριο αυτο ειπα... οσο θα βγαινω στο δρομο και θα περιμενω να πεσουν για να κανω μμ αυτο ειανι το μαρτυριο γιατι να κανω θεραπιες αν εχω τετοιο τριχωτο? ..αδιο ειναι τι να καθυστερισω τισ 10 τριχες? αυτο ενοω.
gianniskritikos2 είπε:kapa ωραιο χιουμορ... στο οποιο δεν εχει να κανει ...
gianniskritikos2 είπε:εχεις δει πως ειμαι? δεν ειμαι ακομα για μμ
gianniskritikos2 είπε:το σταδιακο με πειραζει καπα... το να μου πεις εισαι nw2 τα κρατας μεχρι τα 30 και μετα φεβγουν ολα η να τα χασεις ολα στα 20 τι προτειμας? και ερθω και σου πω εγω οτι αφου θα τα χασω που θα τα χασω το ιδιο ειναι τοτε ναι κολαει αυτο το χιουμορ που εκανες... αλλα αλλο να αραιωνεις αργα και απο τα 20 μεχρι τα 30 να κουραζεσαι με θεραπιες και να εισαι απο nw2 σιγα σιγα μεχρι nw5 η καρασταση η ψιχολογικη μεχρι να πας 5 θα σε εχει γαμισει καταλαβαινεις τι λεω η οχι ?
gianniskritikos2 είπε:εχεις δει πως ειμαι? δεν ειμαι ακομα για μμ
μια φοτο μου με βρεγεμνο μαλλι η αραιωση ειναι στην hairline
απλα απο οτι βλεπεις αμα αραιωσω κιαλο δεν θ αμπορω να εχω μακρι μαλλι οπως εχω τωρα δεν θα μπορω να καμουφλαρομαι θα φενεται ασχημο και αυτο ειναι που δεν θα αντεχω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.