αποριες μεταμοσχευσης

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ΠΑΝΟΣ26

New Member
μετα απο μια μικρου τυπου μεταμοσχευση 1000 θυλακες,και μετα απο δυο χρονια ...περνωντας παροδικα regaine ...εφτασα παλι σε σημειο εντονης αραιωσης.ειμαι κοντα στο σημειο που ηταν ο comb ...στις φωτο πριν την μεταμοσχευση ....και πραγματικα το αποτελεσμα του ..ηταν εξαιρετικο ...βεβαια εχω μερικους προβληματισμους. 1ον ...μετα τα 1000 grafts που μου πηραν με χαμηλη σκαλα ειναι εμφανης η αραιωση απο το πισω μερος του κεφαλιου που ληφθηκαν τα μοσχευματα πραγμα που σημαινει οτι δεν πρεπει να εχω καλη δοτρια ζωνη (fue). πως μπορει να γινει καποια διαγνωση για την αποδοση της δοτριας ζωνης μου ?.2ον¨ μετα απο ληψη PROSCAR 3ημερες ειναι δυνατον να επεσε η στυση μου ή ειναι ψυχολογικο ?....γιατι αν χρειαζεται απαιραιτητα proscar META την επεμβαση τοτε σκουρα τα πραγματα ...παντως οταν το πηρα το προσκαρ ..δεν ειχα καν στο μυαλο μου παρενεργιες ....γιαυτο ανχωθηκα μετα .και τελος αυτα τα μαλλια αμεσως μετα την μεταμοσχευση ...θα με ακολουθουν σε ολη μου τη ζωη ??....η θα αναγκαστω να ξυρηστω καποια στιγμη εχωντας σημαδια που θα χαλαν και την ξουρα μου ???....συγνωμη που εγινα κουραστηκος ...και τα ποστ ειναι λιγο χυμα αλλα ποσταρω σπανια σε φορουμ ,,,και δεν το εχω .....
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

comb

Member
Απ: αποριες μεταμοσχευσης

μετα απο ληψη PROSCAR 3ημερες ειναι δυνατον να επεσε η στυση μου ή ειναι ψυχολογικο ?

Μαλλον ψυχολογικό είναι, τώρα για τη μονιμότητα των μαλλιών, αυτά θα υπάρχουν για όσο έχεις μαλλιά στην περιοχή από όπου έγινε η εξαγωγή τους, δηλαδή για τη συντριπτική πλειοψηφία, για πάντα.

17-18 θα είμαι Αθήνα αν είσαι από εκεί και μπορείς να με δεις, αλλιώ ςστείλε μου τις φωτογραφίες σου στο εμαιλ της υπογραφής μου για να γίνει η διάγνωση.
 

jonn70

New Member
Απ: αποριες μεταμοσχευσης

καλησπερα πανος26, δεν διευκρινισες τι ποσοτητα προσκαρ λανβανεις την μερα.
γιατι αν την μερα παιρνεις ολοκληρο το χαπι χωρις να το μοιραζεις, ναι τοτε ειναι πιθανον να παρουσιαστουν παρενεργειες.
ψαξε στο φορουμ να δεις τι ποσοτητα πρεπει να παιρνεις.

διαγνωση για την τριχα απο την δοτρια περιοχη σου, μπορεις να επισκεφτεις ενα κεντρο μεταμοσχευσης στην πολη οπου μενεις χωρις αυτο να σε υποχρεωνει να προχωρησεις σε τιποτα περισοτερο στο ιδιο κεντρο.

θα μπορουσες να το κανεις αυτο και μεσω του comb που ανεφερε παραπανω, το καλυτερο ομως ειναι η διαγνωση να γινει απο κοντα και οχι απο φωτο.

αν και απο φωτο σου, σιγουρα μπορεις να παρεις μια πρωτη αποψη.
καλη συνεχεια, χωρις αγχος και ψαξου..
 

ΠΑΝΟΣ26

New Member
Απ: αποριες μεταμοσχευσης

1/5 αλλα πηρα 2-3 φορες ολη τη βδομαδα ....πολυ μικρη ποσοτητα για τετοιες περενεργειες..τι να πω μπορει νανε στο μυαλο μου ...παντως η οφθαλμιατρος μου που ρωτησα,επειδη πολλοι λετε για την ευασθησια στο φως .μου ειπε πως η ουσια σε μεγαλη ηλικια προκαλει γλαυκωμα ....αλλα μου λεει αμα ειναι μικρη ποσοτητα δεν πειραζει ....γενικοτερα ομως μου ειπε καλο ειναι να μην περνεις ...
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα