απορια καραφλοπαθους

thulakasaggelos

New Member
Ειναι σιγουρα κατι που εχει απασχολησει πολλους εδω μεσα...Σε λιγους μηνες τα ημερολογια θα δειχνουν 2013 και το φαινομενο της φαλακρας λαμβανει ανεξελεγκτες διαστασεις.Οπου και αν γυρισεις το κεφαλι σου βλεπεις νεα παιδια με προβληματα αραιωσης...Στη παρεα μου μονο,4 απο τους 5 εχουν αρχισει να αδειαζουν...Δεν ειναι καιρος λοιπον η επιστημη να λυσει μια και καλη αυτο το προβλημα?Εχουμε φτασει σε σημειο οπου η πραγματικοτητα ξεπερνα τη φαντασια σε τομεις της τεχνολογιας και της επιστημης...Θα μου πειτε οτι δεν ειναι και τοσο απλο διοτη το θεμα της φαλακρας εχει να κανει με γονιδια...Αλλα και παλι μου ειναι δυσκολοχωνευτο το γεγονος οτι απο τοτε που βγηκε η φινα,δηλαδη το 1997,δεν εχει βγει κατι αλλο...Σορρυ κιολας αν κουραζω αλλα εσεις τι αποψη εχετε γι'αυτο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

η αποψη μου ειναι οτι πολυυυυυ πριν απο τη φινα,εγινε μια πιο κακη ανακαλυψη...η μαλλον πιο σωστα,εφευρεση....εφευρεθηκαν λοιπον τα λεφτα...και απο τοτε η ζωη μας εγινε χειροτερη...συμφεροντα παντου...ΠΑΝΤΟΥ!

μια απο τις λυσεις θα ηταν κανενας καραφλοπαθης να μην επερνε ουτε 0.00001 φινας και κανενας επισης να μην κανει μεταμοσχευσεις...αυτο ειναι βεβαια πρακτικα αδυνατον και ετσι συνεχιζουμε ακαθεκτοι απο το 1997 οπως ειπες να συμβιβαζομαστε η με την ξουρα η με ενα μετριοτατο απο τελεσμα (ειδικα στην ελλαδα με τους χασαπιδες) μιας μεταμοσχευσης

thulakasaggelos

New Member
iraklisbowie είπε:
η αποψη μου ειναι οτι πολυυυυυ πριν απο τη φινα,εγινε μια πιο κακη ανακαλυψη...η μαλλον πιο σωστα,εφευρεση....εφευρεθηκαν λοιπον τα λεφτα...και απο τοτε η ζωη μας εγινε χειροτερη...συμφεροντα παντου...ΠΑΝΤΟΥ!

μια απο τις λυσεις θα ηταν κανενας καραφλοπαθης να μην επερνε ουτε 0.00001 φινας και κανενας επισης να μην κανει μεταμοσχευσεις...αυτο ειναι βεβαια πρακτικα αδυνατον και ετσι συνεχιζουμε ακαθεκτοι απο το 1997 οπως ειπες να συμβιβαζομαστε η με την ξουρα η με ενα μετριοτατο απο τελεσμα (ειδικα στην ελλαδα με τους χασαπιδες) μιας μεταμοσχευσης

Εχεις ενα δικιο σ'αυτο που λες αλλα βασικο συστατικο αυτου του συστηματος ειναι ο ανταγωνισμος..Ωραια η μερκ εβγαλε την φινα και βγαζει του που$τι το χρημα αλλες φαρμακευτικες δεν υπαρχουν που θα επενδυσουν στη καραφλοαγορα...?
Διοτι αν βγει στην αγορα κατι πολυ καλυτερο της φινας,η εταιρεια που θα κατεχει τη πατεντα θα γραψει ιστορια στα χρονικα του κερδους...Η αξια της θα ξεπερασει κολλοσους οπως Google,apple,facebook...ελπιζω στο αμεσο μελλον να γινει κατι...

thulakasaggelos

New Member
Βλεποντας ειδησεις σημερα ειδα πως Ιαπωνες επιστημονες επαναπρογραμματισαν ενηλικα κυτταρα σε βλαστοκυτταρα...Μαλιστα ενας ιαπωνας και ενας βρετανος τιμηθηκαν με το νομπελ ιατρικης για τις ερευνες τους πανω στον επαναπρογραμματισμο...Μπορει αυτο να φερει την επανασταση στην αντιμετωπιση της φαλακρας?

kouklos10

Member
πιθανο να ειναι η επανασταση στην ιατρικη , απο αυτο θα μπορουν με κυτταρα να φτιαχνουν τα παντα σε καποιον ασθενη απο οργανα κλπ , βεβαια αυτο ειναι σε αρχικο σταδιο. ισως μελλοντικα και απο αυτο να βγει κατι...

tsintsila

Member
Καπου ακουσα οτι τα χρηματα που δαπανονται για την ερευνα γυρω απο τη φαλακρα, τα προιοντα και την ερευνα ειναι περισσοτερα απο αυτα για τον καρκινο.
Πιστευω οτι εφοσον η ΑΑ δεν επηρεαζει και δεν απειλει τη ζωη ισως και να μη θελουν να βρουν μια μονιμη θεραπεια, αφου τα εσοδα ειναι τεραστια απο τα προιοντα κατα της τριχοπτωσης.
Ακομα και οτι δεν εχει βρεθει ενα προιον που να μην αποτελει μονιμη λυση αλλα να χρειαζεται εφ ορου ζωης ληψη οπως η φινα χωρις ομως τις παρενεργειες της μου φαινεται τοσο υποπτο και παραλογο.
Σε αντιθεση με αλλες "παθησεις" ξερουμε ακριβως ποια ειναι η αιτια, ακριβως τι φταιει.

nikosgf7

New Member
Φιλε tsintsila δυστυχως αν διαβασεις καλυτερα το φορουμ θα διαπιστωσεις οτι υπαρχουν ατελειωτες ερευνες π δειχνουν οτι η γενεσιουργος αιτια της καραφλας μας δν ειναι μια αλλα πολλες....

Μπλουζα