αξιολογος δερματολογος?

cisse92

New Member
αυριο θα αρχιζω παλι να τρεχω σε γιατρους ενδροκρινολογους κτλ.μηπως εχει κανεις να μου προτεινει καναν αξιολογο δερματολογο να παω?Αθηνα η γυρω απο την Αττικη.να κανει τριχοδιαγραμματα πως λεγονται,να παρακολουθει την εξελιξη μου κτλ.
εκνευριζομαι να παω σε δερματολογους που λενε 5 μαλακιες που ηδη ξερω και να με ξεπεταν σε 10 λεπτα και να περνουν και 50ευρω.
εγω δουλευω 16 ωρες σαν το σκυλι για 50 ευρω και αυτοι οι ξεφτιλες δεν ασχολουνται καν,ισα ισα να τα αρπαξουν.
εχει κανεις κατι αξιολογο να προτεινει?ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member
δε θα σε βοηθησει κανεις γιατι απλα κανεις δε μπορει...σε οποιον και να πας τζαμπα θα ειναι τα 50 ευρω

weznem

Well-Known Member
αδερφε μου σε καταλαβαινω..αλλα δυστυχως θεωρω οτι ειναι απλα θεμα τυχης ενα ψαγμενος δερματολογος στη α/α.. οπως αυτον που εχει ο Μ32 αλλα δεν αναφερει το ονομα του.. συνηθως στατιστικα πεφτουμε πανω σε κομπογιαννητες. βιταμινουλα μινοξιδηλ αντε και φινα και τελος.. αυτα τα ξερεις ηδη θεωρω..
εχει καποιο νημα με εικονες και αναφορα του προβληματος σου?να σε βοηθησουμε εμεις να ξεμπερδεψεις το κουβαρι, και να αποφασίσεις εν τελει τι επιθυμεις να ακολουθησεις?

Μπλουζα