αναπτυξη μαλλιων σε σχεση με γενια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cmos516

Member
Γεια σας θα ηθελα να εκφρασω μια απορια μου,η οποια υπηρχε απο παντα στο πισω του μυαλου μου.
Η αναπτυξη των μαλλιων μας ειναι ιδια με την αναπτυξη των γενιων???Δηλαδη οταν ξυριζομαστε στο προσωπο και μετα απο μια βδομαδα εχει μεγαλωσει το γενι παραδειγμα 3mm,το ιδιο εχει μεγαλωσει και το μαλλι μας 3mm??
Και αν υπαρχει καποια διαφορα πιο απο τα 2 αναπτυσετε γρηγοροτερα??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geofish

New Member
Απ: αναπτυξη μαλλιων σε σχεση με γενια

Το μαλλί μεγαλώνει κατά μέσο όρο κατά 1 εκατοστό (cm) το μηνά, οπότε είναι περίπου με αυτό που είπες δηλαδή 3 mm την εβδομάδα.
Αλλά δεν έχει νόημα η απορία σου και δεν μπορώ να καταλάβω τον συσχετισμό που θες να κάνεις.

Pathetic_Losser

New Member

χμμμ καλη ερωτηση...εχω την εντυπωση οτι μιας κ η υφη της τριχας στα γενια ειναι διαφορετικη δεν εχει κ την ιδια αναπτυξη.

cmos516

Member

geofish είπε:
Το μαλλί μεγαλώνει κατά μέσο όρο κατά 1 εκατοστό (cm) το μηνά, οπότε είναι περίπου με αυτό που είπες δηλαδή 3 mm την εβδομάδα.
Αλλά δεν έχει νόημα η απορία σου και δεν μπορώ να καταλάβω τον συσχετισμό που θες να κάνεις.

Το ξερω οτι δεν εχει κανα νοημα η απορια μου ,απλα ετσι μου εχει δημιουργηθει η περιεργεια.
Οταν πηγαινω και κουρευομαι και του λεω οπως παντα λιγο και αυτος με κανει σαν κατσικι,θελω και περιμενω μετα πως και πως να μακρυνουν παλι,και οταν βλεπω το γενι και εχει φτασει στον μισο ποντο "ανακουφιζομαι καπως!!,να ξερω σιγουρα τοσο μακρυνε το μαλλακι απο τοτε που με κατεσφαξε ο παλιοκουρεας!!!!!!

Dimitris173475

New Member

Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος, αλλά γιατί δεν αλλάζεις απλά κουρέα;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα