αλλη μια μμ στον βελιμβασακη

Legend

Active Member
Αυτό που δεν ήθελε να ζορίσει την δότρια μπορεί να μεταφραστεί με πολλούς τρόπους. Οπότε δεν τον εκλαμβάνω σαν αληθινό. Δλδ κάποιοι που σε 2 μερο βάζουν 4,500 k δεν την ζορίζουν ; Απλά είναι μια τακτική να σου βάλουν λίγες για να ξανά πας σε δεύτερο χρόνο, εμένα προσωπικά για 1300 g δύο χιλιάρικα τα θεωρώ πολλά ενώ έχω έρθει και άλλες φορές στην ίδια συν τον κόσμο που έχω στείλει προσωπικά εγώ ο ίδιος εκεί. Συγνώμη για εμένα έφαγε Χ. Αν πήγαινα 5 φορές στον τυρκαλα πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα σε οικονομικό θέμα.
Φιλε αλλο να βάζεις διήμερο 4500 σε μια περιοχη που ειναι παρθένα και δεν εχει ξανα επέμβει γιατρος και αλλο να εχεις κάνει ηδη 2 επεμβάσεις και να εχεις βγάλει ηδη 6000 grafts...

Οταν εχεις κανει ηδη 2 επεμβάσεις θα ζορίζεται περισσοτερο η δοτρια σε σχέση με μια παρθένα περιοχη καθώς υπάρχουν και περισσοτερα κενά στη δοτρια και περιορίζεται ο αριθμός των grafts που βγαινει ανα επέμβαση...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panosss23

Active Member
Φιλε αλλο να βάζεις διήμερο 4500 σε μια περιοχη που ειναι παρθένα και δεν εχει ξανα επέμβει γιατρος και αλλο να εχεις κάνει ηδη 2 επεμβάσεις και να εχεις βγάλει ηδη 6000 grafts...

Οταν εχεις κανει ηδη 2 επεμβάσεις θα ζορίζεται περισσοτερο η δοτρια σε σχέση με μια παρθένα περιοχη καθώς υπάρχουν και περισσοτερα κενά στη δοτρια και περιορίζεται ο αριθμός των grafts που βγαινει ανα επέμβαση...
αυτο που λες δεν ισχυει,γιατι αν επαιζε αυτο, θα μου εκανε στην πρωτη πρωτη τοτε... τετοιο αριθμο εξαγωγης. το μαξ πιστευω που εχει ειναι την ημερα συν πλιν 1500 για και για την δευτερη να μην ξεπερασουν τις 3000 g οπως και κινηθηκαν οταν η δοτρια μου ηταν παρθενικη, καποια αλλη κλινικη μπορει οπως ο τυρκαλας που ακουω κατι νουμερα τρελα...
μη ξεχνας οτι και στις δυο μμ που εκανα καμια τους δεν ξεπερασε τα 3κ,αρα δεν ισχυει αυτο που λες. τωρα ξαφνικα γιατι να αλλαξε?

GeorgeXz

Well-Known Member
Κοίταξε ο βλβσκς όταν είχα συζητήσει μου είχε πει ότι μπορούμε να φτάσουμε κ 2500gr την ημέρα. Την πρώτη μέρα η Μαίρη τα πλησίασε κ χάρηκα κιόλας. Τη δεύτερη το πρωί που πήγα, μου είπε θα πάμε πιο χαλαρά σήμερα. Προφανώς βάζει κάποιο φρένο μαρκετίστικα. Αλλά έχει τεχνικά τη δυνατότητα να τα φτάσει με δύο νοσηλεύτριες κ μία γιατρό. Απλά κάνει κ αυτός το μανατζμεντ του κ σου λέει στα 2500€ που ζητάω για διήμερη να φτάσω τα 3000gr κ να είναι ευχαριστημένοι όλοι κ να μου ξανάρθει. Γτ σε εμένα αν έπιανε 4500-4600gr θα είχε γεμίσει κ μπιφτέκι σε μεγάλο βαθμό, οπότε μπορεί κ να τέλειωνα με μία, όχι τέλεια αλλά στο 90%. Δεν είμαι κ πολύ ψείρας. Κ έβλεπα ξανά στη δεκαετία.

Τώρα για το ζήτημα σου, επειδή έχεις πικραθεί και είναι απόλυτα κατανοητό αλλά από ότι κατάλαβα δεν έχεις κάνει κουβέντα για αυτό στον βλμβσκ, κάντου ένα τηλ κ πες του στα ίσια περίμενα ότι θα πιάσει τα 2000gr με 2000€ στη μονοήμερη αλλά έμεινε πολύ χαμηλά κ έχω παρεξηγηθεί, γτ θα μου ζητάς άλλα δυο χιλιάρικα όταν κ αν έρθω για τα τελευταία 500gr. Οπότε σου ζητώ για να μην παρεξηγηθούμε κ δεν είναι όμορφο, γτ σου έφτιαξε το κεφάλι, είτε επέστρεψε μου ένα πεντακοσάρικο είτε κράτα κάβα κ όταν κ αν αποφασίσω να ξαναμπώ για τα 500gr που μένουν να την κάνεις χωρίς χρέωση, είναι κρίμα κ άδικο κ για μένα κ για σένα να πάω σε τρίτη κλινική. Αναλόγως τι θα σου πει, αποφάσισε. Διότι τώρα, αν τον πιάσεις μετά από κάποιο καιρό, έστω ότι μιλήσατε τυχαία κ του πεις το και το για την παρεξήγηση, το πρώτο που θα σου πει κ γτ ρε Πάνο δεν μου είπες τπτ? που να το ξέρω? έχω τόσα περιστατικά σε 3 κλινικές. κ θα έχει ένα δίκιο εκεί

panosss23

Active Member
Κοίταξε ο βλβσκς όταν είχα συζητήσει μου είχε πει ότι μπορούμε να φτάσουμε κ 2500gr την ημέρα. Την πρώτη μέρα η Μαίρη τα πλησίασε κ χάρηκα κιόλας. Τη δεύτερη το πρωί που πήγα, μου είπε θα πάμε πιο χαλαρά σήμερα. Προφανώς βάζει κάποιο φρένο μαρκετίστικα. Αλλά έχει τεχνικά τη δυνατότητα να τα φτάσει με δύο νοσηλεύτριες κ μία γιατρό. Απλά κάνει κ αυτός το μανατζμεντ του κ σου λέει στα 2500€ που ζητάω για διήμερη να φτάσω τα 3000gr κ να είναι ευχαριστημένοι όλοι κ να μου ξανάρθει. Γτ σε εμένα αν έπιανε 4500-4600gr θα είχε γεμίσει κ μπιφτέκι σε μεγάλο βαθμό, οπότε μπορεί κ να τέλειωνα με μία, όχι τέλεια αλλά στο 90%. Δεν είμαι κ πολύ ψείρας. Κ έβλεπα ξανά στη δεκαετία.

Τώρα για το ζήτημα σου, επειδή έχεις πικραθεί και είναι απόλυτα κατανοητό αλλά από ότι κατάλαβα δεν έχεις κάνει κουβέντα για αυτό στον βλμβσκ, κάντου ένα τηλ κ πες του στα ίσια περίμενα ότι θα πιάσει τα 2000gr με 2000€ στη μονοήμερη αλλά έμεινε πολύ χαμηλά κ έχω παρεξηγηθεί, γτ θα μου ζητάς άλλα δυο χιλιάρικα όταν κ αν έρθω για τα τελευταία 500gr. Οπότε σου ζητώ για να μην παρεξηγηθούμε κ δεν είναι όμορφο, γτ σου έφτιαξε το κεφάλι, είτε επέστρεψε μου ένα πεντακοσάρικο είτε κράτα κάβα κ όταν κ αν αποφασίσω να ξαναμπώ για τα 500gr που μένουν να την κάνεις χωρίς χρέωση, είναι κρίμα κ άδικο κ για μένα κ για σένα να πάω σε τρίτη κλινική. Αναλόγως τι θα σου πει, αποφάσισε. Διότι τώρα, αν τον πιάσεις μετά από κάποιο καιρό, έστω ότι μιλήσατε τυχαία κ του πεις το και το για την παρεξήγηση, το πρώτο που θα σου πει κ γτ ρε Πάνο δεν μου είπες τπτ? που να το ξέρω? έχω τόσα περιστατικά σε 3 κλινικές. κ θα έχει ένα δίκιο εκεί
αδερφε ωραια τα λες αλλα δεν παρακαλαω,εχω ενα θεμα με αυτο. του ειπα για καλυτερη τιμη απο κοντα . του ειπα οτι ειναι πολλα.τι αλλο να κανω δλδ να του πριζω τα @@ συνεχεια για την τιμη. εμαθε και ποσα βγαλαμε γιατι ηταν εκει.τα ξερει ολα. αν ηθελε θα εκοβε απο την αρχη. με 100 παρακαλια δεν εχει νοημα φιλε μου νομιζω. παμε παρακατω. ομως ερχεσαι στα λογια μου. εχουν ενα φρενο στα g που βγαζουν. ακομα και σε δοτρια που ειναι παρθενικη, μπορει να παει επιθετικα και στην επομενη μερα να χαλαρωσει...

GeorgeXz

Well-Known Member
αν τα γνωρίζει ΟΚ, μην ασχοληθείς ξανά. κ βλέπεις, αν χρειαστείς κάποια στιγμή, που κάνεις τα τελευταία 500gr.

Καλη φύτρωση να έχεις φίλε κ σε αυτήν όπως στις δύο προηγούμενες!

Legend

Active Member
αυτο που λες δεν ισχυει,γιατι αν επαιζε αυτο, θα μου εκανε στην πρωτη πρωτη τοτε... τετοιο αριθμο εξαγωγης. το μαξ πιστευω που εχει ειναι την ημερα συν πλιν 1500 για και για την δευτερη να μην ξεπερασουν τις 3000 g οπως και κινηθηκαν οταν η δοτρια μου ηταν παρθενικη, καποια αλλη κλινικη μπορει οπως ο τυρκαλας που ακουω κατι νουμερα τρελα...
μη ξεχνας οτι και στις δυο μμ που εκανα καμια τους δεν ξεπερασε τα 3κ,αρα δεν ισχυει αυτο που λες. τωρα ξαφνικα γιατι να αλλαξε?
Μια χαρά ισχυει. αυτο που θέλω να πω ειναι οταν κανεις προηγούμενες μεταμοσχευσεις και η δοτρια δεν ειναι παρθένα, τοτε περιοριζεται ο αριθμος που βγάζεις στις επομενες συνεδριες, γιατι εχει περισσοτερα κενά η δοτρια και δεν μπορεις να βγάλεις οσα εβγαζες αρχικα σε μια συνεδρια.

Τέλος πάντων 2000 ευρω πληρωσες και εβαλες 1336 grafts...Στον τυρκαλά μπορει να πλήρωνες 1600 ευρώ...δηλαδη 1.20 ευρώ το graft.

συνηθως οι κλινικές χρεώνουν ελάχιστο ποσο ανα συνεδρια ασχετα ποσα θα βγάλεις...Που ομως θα έπρεπε να μειώνεται αν βγάλεις λιγότερα....
Δεν ειναι και ακριβη η τιμη αναλογικα με το τι θα πλήρωνες αλλου...στη seneca ο αλλος για μονοήμερη έδωσε 3600 ευρω και εσυ 2000 ευρώ...

Τελευταία επεξεργασία:

panosss23

Active Member
Μια χαρά ισχυει. αυτο που θέλω να πω ειναι οταν κανεις προηγούμενες μεταμοσχευσεις και η δοτρια δεν ειναι παρθένα, τοτε περιοριζεται ο αριθμος που βγάζεις στις επομενες συνεδριες, γιατι εχει περισσοτερα κενά η δοτρια και δεν μπορεις να βγάλεις οσα εβγαζες αρχικα σε μια συνεδρια.

Τέλος πάντων 2000 ευρω πληρωσες και εβαλες 1336 grafts...Στον τυρκαλά μπορει να πλήρωνες 1600 ευρώ...δηλαδη 1.20 ευρώ το graft.

συνηθως οι κλινικές χρεώνουν ελάχιστο ποσο ανα συνεδρια ασχετα ποσα θα βγάλεις...Που ομως θα έπρεπε να μειώνεται αν βγάλεις λιγότερα....
Δεν ειναι και ακριβη η τιμη αναλογικα με το τι θα πλήρωνες αλλου...στη seneca ο αλλος για μονοήμερη έδωσε 3600 ευρω και εσυ 2000 ευρώ...
Ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις τι λέω, όταν πήγα την πρώτη φορά το 21 που δεν είχα κάνει καμία μ και η δότρια μου ήταν παρθενική, δεν ξεπέρασε η κλινική σε καμία από αυτές τις δύο φορές τα 3 k. Διάβασε όλα τα σχόλια

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο τρόπος που το γράφεις "ότι σε καμμία περίπτωση δεν ξεπέρασε τις 3000" σε σχέση και με τα προηγούμενα post έχει αρνητική χροιά για κάποιον που το διαβάζει.

panosss23

Active Member
Επιμένει ότι βάζουν παραπάνω και του απαντάω με επιχειρήμα τις δύο δικές μου ότι σε καμία δεν τα ξεπέρασαν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panosss23

Active Member
αν και εσυ το ειχες χαρακτηρισει "φτωχο" το 2021 αμα γυρισεις πισω στα ποστ. ο ορος φτωχο δεν νομιζω να εχει θετικη εννοια. αρα για εσενα τι ειναι τελικα αρνιτικο η θετικο?γιατι δεν εισαι ξεκαθαρος.απο την μια δεν θεωρεις αρνιτικο να βαζουν λιγες.απο την αλλη ηταν φτωχο. εν τελει?

Legend

Active Member
Επιμένει ότι βάζουν παραπάνω και του απαντάω με επιχειρήμα τις δύο δικές μου ότι σε καμία δεν τα ξεπέρασαν
δεν κατάλαβες τι λεω. εννοω παραπάνω βάζουν απο αυτά που σου έβαλαν αυτη την φορά την 3η.... Οταν εχεις κανει ηδη 2 επεμβάσεις μετά μπορει να βγάζουν λιγοτερα ανα συνεδρια σε σχέση με οσα ειχαν βγάλει αρχικά καθώς μειώνεται η δοτρια και τα διαθέσιμα Grafts που εξάγουν...

panosss23

Active Member
δεν κατάλαβες τι λεω. εννοω παραπάνω βάζουν απο αυτά που σου έβαλαν αυτη την φορά την 3η.... Οταν εχεις κανει ηδη 2 επεμβάσεις μετά μπορει να βγάζουν λιγοτερα ανα συνεδρια σε σχέση με οσα ειχαν βγάλει αρχικά καθώς μειώνεται η δοτρια και τα διαθέσιμα Grafts που εξάγουν...
αυτο ειναι λογικο ρε φιλε.αφου πλεον ειναι ξεπουπουλιασμενη η δοτρια μου.το θεμα ειναι στην αρχη θα μπορουσαν να ξεφευγαν απο τα 3κ εστω και 3500 να εβαζαν στην πρωτη και αλλα 3500 στην δευτευρη... τωρα θα ειχα γλητωσει τα χρηματα που εδωσα.... δεν ξερω αν καταλαβες τι εννοω.αλλα ειναι μια τακτικη για να πηγαινεις... ανεξαρτητα τι μπορουν και τι οχι.

GeorgeXz

Well-Known Member
ναι και εγώ συμφωνώ ότι στις πρώτες 2ημερες θα μπορούσαν άνετα να είχαν ξεπεράσει τα 3kgr. Πιστεύω ότι είναι μαρκετίστικος ο κόφτης, όχι τεχνικός. Αν τους πίεζες λίγο θα ανέβαινες σίγουρα στα 3,3kgr στην κάθεμια, οπότε νάτο πεντακοσάρι που έχεις κάβα. Αλλά δεν μπορείς να τα ξέρεις από πριν αυτά. Επαναλαμβάνω, έμπειρος γιατρός με δύο νοσηλεύτριες να φιντάρουν συνεχώς το τσόι και να έχει κάνει motorized extraction κυμαίνεται σε περίπου 2000-2500gr ανά 8ωρο γεμάτο. Από την άλλη όμως η σχέση ποιότητας-ποσότητας-τιμής ήταν καλή στο δυομισάρη χιλιάρικα. Για τα ίδια κάπου αλλού, από τις καλές μιλάμε, θα είχες κινηθεί στα 4,5k€ άνετα.

Οπότε ναι μεν πιστεύω ότι βάζει κόφτη, αλλά έχει και ένα εξαίρετο VfM ο βλμβσκς. Εγώ τον είχα πιέσει να κάνω κ τρίτη μέρα κ ήταν κάθετα αντίθετος καθώς θεωρούσε ότι θα επιβαρύνω πολύ την δότρια, η οποία είναι κ η μαλλουροπεριουσία σου. Κάθε γιατρός έχει τη δική του τακτική, επιλέγεις και παίρνεις.

Ας πει την άποψη του και ο @CVIAL

Σε κάθε περίπτωση το σημαντικότερο είναι να πας καλά και στην τρίτη κ τα υπόλοιπα ξέχνα τα και προχώρα μπροστά!

Legend

Active Member
αυτο ειναι λογικο ρε φιλε.αφου πλεον ειναι ξεπουπουλιασμενη η δοτρια μου.το θεμα ειναι στην αρχη θα μπορουσαν να ξεφευγαν απο τα 3κ εστω και 3500 να εβαζαν στην πρωτη και αλλα 3500 στην δευτευρη... τωρα θα ειχα γλητωσει τα χρηματα που εδωσα.... δεν ξερω αν καταλαβες τι εννοω.αλλα ειναι μια τακτικη για να πηγαινεις... ανεξαρτητα τι μπορουν και τι οχι.
Πιστευω γενικα θα χρειαζοσουν και μια τριτη....

Συνολικά έχεις δώσει 2500 + 2500 +2000 = 7000 ευρώ και έβαλες 3000 + 3000 + 1336 = 7336 grafts....άρα σου βγηκε 0,95 ευρώ/graft οι επεμβάσεις σου στον βελημβασάκη.... Δεν ειναι και τοσο υψηλή η τιμη πάντως...

Gvol

New Member
ναι αλλα ντρεπομαι να σ πω την αληθεια.
Μην ντρέπεσαι καθόλου φίλε μου λεφτά θα πάρουν δεν θα στο κάνουν δωρεάν. Απλά ο συγκεκριμένος χρεώνει με τη συνεδρία και όχι με grafts οπότε δεν συμφέρει, εκτός και αν κάνεις ειδικό deal.

Μπλουζα