αλλη μια μμ στον βελιμβασακη

panosss23

Active Member
ποστ τις παλαιοτερης Μ.Μ για αυτους που δεν γνωριζουν την περιπτωση μου και διαβαζουν τωρα,

- ΠΡΩΤΗ διημερη 2021 3k g
-ΔΕΥΤΕΡΗ διημερη 2022 3k g
- ΤΡΙΤΗ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ 2026 .......
Θα ανεβασω σε λιγο αναλυτικα τα συν, τα πλην, γιατρους, φωτο κτλ κτλ με τα δικα μου οπτικά κριτήρια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Well-Known Member
Γεια σου φίλε Παναγιώτη. Ελπίζω να είσαι καλά!

Ποιος γιατρός την έκανε κ τι σε χρέωσε ο βλμβσκς?

Καλή φύτρωση και σε αυτήν όπως είχες κ στις δύο προηγούμενες!

Corona

Active Member
Καλή φυτρωση Πάνο. Στις πρώτες σου 2 μεταμοσχεύσεις στον Δρ Βελημβασάκη ειχες πάει εξαιρετικά, ευχομαι τα ιδια και στην τριτη επέμβαση. αναμένουμε το υλικό σου!

panosss23

Active Member
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί πάνω κάτω την άποψη μου την ξέρετε για την κλινική, σε ένα πράγμα θα σταθώ περισσότερο,
Θεωρώ πάρα πολλά τα χρήματα....
Ο βελ μου είπε πως έχουν ακριβύνει η ΜΜ γενικός... και ότι για 2ημερες φτάνουν και τα 4000ευρω..
πάμε στα δικά μου
Βλέποντας την δοτρια μου ο βελ μου είπε εάν γίνει διήμερη 2500 ευρώ
Αλλιώς σε μονοήμερη 2000ευρω,
Η δική μου άποψη ήταν πως φαινόταν ξεκάθαρα αν ήμουν για μια η δύο ημέρες,
Την ΜΜ μου την έκανε ο Άκης (πατερακης) νομίζω σε επίθετο
Ωραίος γιατρός όπως θα ήθελα προσωπικά να είναι ένας γιατρός,
Με φουλ γνώσεις, δεν σταματούσα να του κάνω ερωτήσεις,που μπορεί κ να ήξερα την απάντηση, ο τύπος ήταν επιστημονική εγκυκλοπαιδια. Και διαθέσιμος να λύσει όλη την ωρα κάθε απορία...
Είδε το κεφάλι μου . ΔΕΝ ήμουν με την καμία για διήμερη.. ίσα ίσα με το ζόρι η μονοήμερη.. στόχευε σε πολυτριχα αριστερά δεξιά για να πιάσει όγκο...
Στην εξαγωγή είχα γύρο στα 1336 g που αντιστοιχούν σε 3236 τρίχες.
Καλή μου φυτρωση.

GeorgeXz

Well-Known Member
Πάνο, το κόστος του βλμβσκ είναι όπως ήταν, 2500 ευρώ χρέωνε, με την προσφορά που είχε κάνει τότε είχε 1900€. Απλά δεν είχε την διάκριση μονοήμερης κ διήμερης. Είναι γνωστό ότι η νοοτροπία της κλινικής είναι η χρέωση να γίνεται με το session και όχι με τον αριθμό grafts.

Ο χαμηλός αριθμός grafts που βάλατε είναι διότι δεν χρειαζόσουν περισσότερα, δεν ήθελε να ζορίσει τη δότρια ή κάτι άλλο?

Διότι η δυνατότητα του σε μονοήμερη είναι γύρω στα 2200 με 2500grafts, όπως των περισσοτέρων που χρησιμοποιούν motorized extraction κ choi

Πάντως για διήμερη εάν κινηθεί κοντά στα 4500gr - 5000gr συμφέρει φουλ και είναι και επιβεβαιωμένης ποιότητας τουλάχιστον με τη γιατρό που είχα κάνει εγώ αλλά και από την πρώτη τη δική σου

Έχω ένα παράπονο από την κλινική καθώς μέχρι στιγμής είναι ανύπαρκτο το post op, ούτε ένα τηλέφωνο για να διαπιστωθεί το progress παρότι έχω πει ότι θέλω να μπω κ για 2η και από μία μικρή έρευνα αγοράς οι τιμές για μονοήμερη είναι στα 1600€ - 2000€ και για διήμερη εκεί γύρω στα 2500€

Καλή σου φύτρωση φίλε μου κ ελπίζω όλα να είναι καλά!

panosss23

Active Member
δεν ηθελε να ζορισει δοτρια, οτι ειναι ηδη αρκετα ζορισμενη απο τις προηγουμενες. φαντασου οτι πιασαμε 9+ και ειχαμε τελειωσει 4 το πολυ και με μικρα διαλείμματα δικα μου... τουαλετα κτλ, οσο για την τιμη θεωρω πως επρεπε να μ κανει κατι καλυτερο λογο των αλλων δυο μμ, αλλα το φαουλ ηταν να μ λεει τιμη για 2μερη απο την στιγμη που δεν επαιζε με την καμια η 2μερη.
ρωταω τον ακη στο τελος αφου ειχαμε τελειωσει και ηταν για να φυγω...
-δλδ για εμενα το θεμα μμ τελειωσε δεν βγαινει τπτ απο εδω και περα?
και μ λεει ε δυσκολα αντε να παρουμε 400-500 g + γεννια καμια 60.
και εμενα η απορια μου απο μεσα μ ηταν γιατι δεν τα εβγαζες τοτε... για να πληρωνω παλι 2000.
εξαιρετικος γιατρος.αλλο το ενα αλλο το αλλο. απλα αυτο στο τελος μ την εδωσε, καλυτερα να μην το ακουγα.
επρεπε αφου ηταν μονοημερη να βγαλει περισσοτερα, σκεφτομαι σε δευτερο χρονο να παω στον παπανικολαου. αν και μου φαινεται φουλ μλκια να εχω παει αλλου για αλλες 3 μμ και να παω σε αλλον για να φαει το αγγουρι να βγαλει μετρημένες στα δαχτυλα.

GeorgeXz

Well-Known Member
από ότι έχω καταλάβει ο βλμβσκς δεν κάνει παζάρια γενικότερα. είναι φιξ οι τιμές του. βέβαια εσύ είσαι ειδική περίπτωση καθώς είναι η 3η φορά που τον προτίμησες και συμφωνώ ότι θα έπρεπε να κάνει κάτι καλύτερο

κατά την άποψη μου καλώς σου άφησε emergency απόθεμα μήπως έχεις κάποια αραίωση στο crown προς τα πίσω τα επόμενα χρόνια να μπορείς να κάνεις μία πύκνωση. αν παραστεί ανάγκη για τέτοιο μικρό μερεμέτι θα κοιτάξεις κάποιον που χρεώνει με το graft όπως ο τυρκάλας, δεν συμφέρει να χρεωθείς ολόκληρο σέσιον

ένας φίλος πήγε παπαθανασίου στο μαρούσι με 1600€ και του εβάλε σε μία μέρα περί των 2000gr κ μέχρι στιγμής είναι ευχαριστημένος και από τη διαδικασία και από τον γιατρό. για το αποτέλεσμα είναι ακόμα νωρίς, έκανε ακούρευτη κ δεν φαίνεται σχεδόν τπτ. ελπίζω όντως να του έβαλε το 2χιλιαρο γκραφτς :) Μπορείς να κάνεις κ ένα ραντεβού εκεί για αργότερα

panosss23

Active Member
αμα ξαναβρεθω αθηνα μπορει να ψαχτω, και αυτη π εκανα τωρα εκατσε ηταν εντελος απογραμματιστη, σε φαση παμε για ενα καφε? ε ετσι ειπα, δεν παω να κανω μια μμ. φαντασου πηρα τηλ στο κινητο βελ σαββατο για να κανω την τριτη,μαλιστα πηγαμε στο ιατριο στην πανεπιστιμιου σαββατιατικο ηταν κλειστο,ανοιξε για εμενα...βγαλαμε κατι φωτο και τακτοποιήσαμε κατι χαρτια.ηταν τελειως απροοπτη η ολη φαση μ. δεν το ειχα στο πλανο.

Legend

Active Member
Καλη επιτυχία φιλε, ολα καλά να σου πάνε....Άλλαξε τον τιτλο και βάλε τον αριθμό των grafts και την ημερομηνια επέμβασης και τη κλινικής...και Βάλε καμια φώτο να δούμε οταν μπορέσεις

Gvol

New Member
δεν ηθελε να ζορισει δοτρια, οτι ειναι ηδη αρκετα ζορισμενη απο τις προηγουμενες. φαντασου οτι πιασαμε 9+ και ειχαμε τελειωσει 4 το πολυ και με μικρα διαλείμματα δικα μου... τουαλετα κτλ, οσο για την τιμη θεωρω πως επρεπε να μ κανει κατι καλυτερο λογο των αλλων δυο μμ, αλλα το φαουλ ηταν να μ λεει τιμη για 2μερη απο την στιγμη που δεν επαιζε με την καμια η 2μερη.
ρωταω τον ακη στο τελος αφου ειχαμε τελειωσει και ηταν για να φυγω...
-δλδ για εμενα το θεμα μμ τελειωσε δεν βγαινει τπτ απο εδω και περα?
και μ λεει ε δυσκολα αντε να παρουμε 400-500 g + γεννια καμια 60.
και εμενα η απορια μου απο μεσα μ ηταν γιατι δεν τα εβγαζες τοτε... για να πληρωνω παλι 2000.
εξαιρετικος γιατρος.αλλο το ενα αλλο το αλλο. απλα αυτο στο τελος μ την εδωσε, καλυτερα να μην το ακουγα.
επρεπε αφου ηταν μονοημερη να βγαλει περισσοτερα, σκεφτομαι σε δευτερο χρονο να παω στον παπανικολαου. αν και μου φαινεται φουλ μλκια να εχω παει αλλου για αλλες 3 μμ και να παω σε αλλον για να φαει το αγγουρι να βγαλει μετρημένες στα δαχτυλα.
Παπανικολάου εννοείς στην LP clinic ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panosss23

Active Member
Διότι η δυνατότητα του σε μονοήμερη είναι γύρω στα 2200 με 2500grafts, όπως των περισσοτέρων που χρησιμοποιούν motorized extraction κ choi

Πάντως για διήμερη εάν κινηθεί κοντά στα 4500gr - 5000gr συμφέρει φουλ και είναι και επιβεβαιωμένης ποιότητας τουλάχιστον με τη γιατρό που είχα κάνει εγώ αλλά και από την πρώτη τη δική σου
αυτο που λες δεν ισχυει,γιατι αν επαιζε αυτο, θα μου εκανε στην πρωτη πρωτη τοτε... τετοιο αριθμο εξαγωγης. το μαξ πιστευω που εχει ειναι την ημερα συν πλιν 1500 για και για την δευτερη να μην ξεπερασουν τις 3000 g οπως και κινηθηκαν οταν η δοτρια μου ηταν παρθενικη, καποια αλλη κλινικη μπορει οπως ο τυρκαλας που ακουω κατι νουμερα τρελα...
μη ξεχνας οτι και στις δυο μμ που εκανα καμια τους δεν ξεπερασε τα 3κ,αρα δεν ισχυει αυτο που λες. τωρα ξαφνικα γιατι να αλλαξε?

GeorgeXz

Well-Known Member
αυτο που λες δεν ισχυει,γιατι αν επαιζε αυτο, θα μου εκανε στην πρωτη πρωτη τοτε... τετοιο αριθμο εξαγωγης. το μαξ πιστευω που εχει ειναι την ημερα συν πλιν 1500 για και για την δευτερη να μην ξεπερασουν τις 3000 g οπως και κινηθηκαν οταν η δοτρια μου ηταν παρθενικη, καποια αλλη κλινικη μπορει οπως ο τυρκαλας που ακουω κατι νουμερα τρελα...
μη ξεχνας οτι και στις δυο μμ που εκανα καμια τους δεν ξεπερασε τα 3κ,αρα δεν ισχυει αυτο που λες. τωρα ξαφνικα γιατι να αλλαξε?
εξαρτάται παναγιώτη από τον γιατρό, εγώ στη διήμερη ανέβηκα την πρώτη μέρα πάνω από 2000, την δεύτερη έριξε ρυθμούς επίτηδες και τέλειωσε και νωρίς κ ήμασταν στα 1300, καθώς όπως είπε δεν ήθελε να ζορίσει τη δότρια. αλλά θα μπορούσε να ανέβει άνετα κ πάνω από 2000

panosss23

Active Member
εξαρτάται παναγιώτη από τον γιατρό, εγώ στη διήμερη ανέβηκα την πρώτη μέρα πάνω από 2000, την δεύτερη έριξε ρυθμούς επίτηδες και τέλειωσε και νωρίς κ ήμασταν στα 1300, καθώς όπως είπε δεν ήθελε να ζορίσει τη δότρια. αλλά θα μπορούσε να ανέβει άνετα κ πάνω από 2000
Αυτό που δεν ήθελε να ζορίσει την δότρια μπορεί να μεταφραστεί με πολλούς τρόπους. Οπότε δεν τον εκλαμβάνω σαν αληθινό. Δλδ κάποιοι που σε 2 μερο βάζουν 4,500 k δεν την ζορίζουν ; Απλά είναι μια τακτική να σου βάλουν λίγες για να ξανά πας σε δεύτερο χρόνο, εμένα προσωπικά για 1300 g δύο χιλιάρικα τα θεωρώ πολλά ενώ έχω έρθει και άλλες φορές στην ίδια συν τον κόσμο που έχω στείλει προσωπικά εγώ ο ίδιος εκεί. Συγνώμη για εμένα έφαγε Χ. Αν πήγαινα 5 φορές στον τυρκαλα πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα σε οικονομικό θέμα.

GeorgeXz

Well-Known Member
Την πρώτη μέρα πήγε άριστα η Μαίρη, τη δεύτερη σίγουρα πήρε εντολή να κόψει ταχύτητα, σου λέει αυτόν θα τον ξανακάνουμε 18άρη σε μία, κάνε κράτει :)

κ εγώ πιστεύω ότι σε αδίκησε τιμολογιακά, αν θέλει ας το λάβει υπόψιν του την επόμενη φορά, αν υπάρξει.

Κατ' εμέ πρέπει να σε βάλει μια μέρα χωρίς καμμία χρέωση για τα λοιπά 500 αν το χρειαστείς.

Μόνο τα βίντεο διαφήμιση που έχει βγάλει με εσένα νομίζω ότι είναι αρκετά για αντιλογισμό!

panosss23

Active Member
1500 ευρώ το πολύ και ακραία υπολόγιζα, να δώσω, θεωρώ ότι από την χαρά μου βιάστηκα και πιάστηκα μλκς, έπρεπε να μην την κάνω κ να ψαχνόμουν . Όπως λες με τόση διαφήμιση επιβάλλεται κάτι καλύτερο. Όπως είπα απλά Χ, όπως κ να έχει καλή φύτρωση που βάση των άλλων θα πάει καλά

Μπλουζα